- 30 Ocak 2023
- 568
- 137
- 18
Çok haklısın24 yaşında koca da ne bileyim çok küçük değil mi kocalık için
Düğüne giderdim ben olsam, hiç umursamam.
Gidecek adamı kontrol edemezsinz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın24 yaşında koca da ne bileyim çok küçük değil mi kocalık için
Düğüne giderdim ben olsam, hiç umursamam.
Gidecek adamı kontrol edemezsinz.
Kadın beni niye düşünsün eşimle bi samimiyeti yok zaten niyetini az çok anlıyorsun ben çok bi şeyini göremedim ama aldatılmışta olabilirim kadında pek düzgün biri değil bi kadına böyle demek hoşuma gitmiyor amaYazışma bu kadarsa evet siz abartıyorsunuz, kadın eşinden boşanmış diye mi onu tehlikeli buldunuz, eşiniz sizi onunla aldatır sandınız?
Yaşınız daha çok genç, bebeklerinizin kaybı da var o yüzden sağlıklı düşünemiyorsunuz bana göre, insanlar hakkında bir hüküm vermeden önce tanıyın karakterini ölçün tartın, bir yazışmayla karar vermeyin, ki yazışma bu haliyle 2 tanıdığın sıradan konuşması, kadın belki sizi düşünerek eşinize niye karını evde yalnız bırakıyorsun dedi.
Çok haklısın
Kendimi küçük düşürmek istemedim onunla muhattap olarakBen evlenicek olan arkadaşlarıma derim, bizim yanlış anlamayın ama böyle bir durum oldu zamanında çok büyük sorunlar yaşadık , bizim düğüne gelme ihtimalimiz yok asla derim..
düğünden sonra beraber kutlarız de..
eminim onlarda saygıyla karşılar
Bende asla gitmem. Ama eşim aldatır korkusundan dolayı değil, keyfim kaçar diye..O msj atanlada bi güzel konuşurdum zamanında.. keşke sende konuşsaydın ağzının payını verseydin..
Ay evet okudum okudum sonu yokHay ağzına sağlık biz burada acaba şöyle mi böyle mi diye yorum getiriyoruz. Açık açık yazsa ya o şunu yazmış bu bunu demiş diye.![]()
Böyle yok ama niyet iyi değildi
Bence iyi niyetli kadın.Hiç iyi niyetli değildi o yüzden taktım
Eşiniz herhangi bir atakta bulunmamış diye anladım. O yüzden gidin uzak durmaya dikkat edin. Eşinizle sürekli yanyana olun.yoksayin.Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
Şuan böyleymis sanırım ama konu sahibinin bir akrabasıyla 10 yıl evli kalmış. İllaki bu evlilikte denk geliyorlardır ( akrabanın yakınlığıyla alakalı ). Kadın 30 yaşında, 10 yıl evli kalmış, yeni boşandı desek, ilk evlendiğinde konu sahibinin eşi 14 yaşındaymış. Bana pek tehdit gibi gelmedi açıkçası.Yok alpin eşinin arkadaşı değilmiş. Alpin eşinin arkadaşının nişanlısının kuzeniymiş.
Niye düşünmesin? Sizi tanımıyoruz ama bizde sizi düşünerek yorum yazıyoruz, siz de eşiniz de çocuğum yaşındasınız, daha toysunuz evlilikte tecrübesizsiniz, benden size tavsiye kulağınıza küpe yapıp yapmamak size kalmış ama doğru dürüst tanımadığınız kadınları dış görünüşlerine ve medeni hallerine göre yargılamayın.Kadın beni niye düşünsün eşimle bi samimiyeti yok zaten niyetini az çok anlıyorsun ben çok bi şeyini göremedim ama aldatılmışta olabilirim kadında pek düzgün biri değil bi kadına böyle demek hoşuma gitmiyor ama
Valla olabilir ben anlamamış da olabilirim konu sahibi doğru düzgün anlatamadığı için. Bölük börçük ne anladıysak ona göre yorum yaptık.Şuan böyleymis sanırım ama konu sahibinin bir akrabasıyla 10 yıl evli kalmış. İllaki bu evlilikte denk geliyorlardır ( akrabanın yakınlığıyla alakalı ). Kadın 30 yaşında, 10 yıl evli kalmış, yeni boşandı desek, ilk evlendiğinde konu sahibinin eşi 14 yaşındaymış. Bana pek tehdit gibi gelmedi açıkçası.
O zaman gitme. Herseyi göze alıp gidersende kadına sor evli adama neden mesaj atıyorsun diye bi güzel rezil etEşimi görüncede sakin kalamıyorum ama daha büyük sorunlarım oldu bebeklerimi kaybettim felan onun üstü kapandı gibi oldu biz o düğüne gidersek kesin boşanırız gibi geliyor
Valla ben bu klasik erkekte geleceğe dair pek bi ışık göremedim.Yalvardı yakardı işte klasik erkek
Kocanız kadına karşılık vermiş mi samimi olmusmu anlamadım samimi olduysa öyle kocaya hayatı dar etmediniz miHanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben