Akıl verin lütfen

Yazışma bu kadarsa evet siz abartıyorsunuz, kadın eşinden boşanmış diye mi onu tehlikeli buldunuz, eşiniz sizi onunla aldatır sandınız?
Yaşınız daha çok genç, bebeklerinizin kaybı da var o yüzden sağlıklı düşünemiyorsunuz bana göre, insanlar hakkında bir hüküm vermeden önce tanıyın karakterini ölçün tartın, bir yazışmayla karar vermeyin, ki yazışma bu haliyle 2 tanıdığın sıradan konuşması, kadın belki sizi düşünerek eşinize niye karını evde yalnız bırakıyorsun dedi.
Kadın beni niye düşünsün eşimle bi samimiyeti yok zaten niyetini az çok anlıyorsun ben çok bi şeyini göremedim ama aldatılmışta olabilirim kadında pek düzgün biri değil bi kadına böyle demek hoşuma gitmiyor ama

Böyle nereye kadar. Kesin aldatılırım o düğüne gitmek istemiyorum diyorsunuz da bu dünyada sadece o kadını görürse mi aldatacak eşiniz sizi? Yapacak olan zaten yapar ha düğündeki kadınla ha başkasıyla önemli olan niyeti bozmuş olması. Lafınla geçmişti de bir şey yaşasa gördüğünde kafası karışır mı acaba diye şüphe duyabilirsiniz ama siz sadece bir mesaj atması sebebiyle kesin aldatır beni diyorsunuz. Böyle bir hayatı nasıl çekiyorsunuz nasıl yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum.

Ben evlenicek olan arkadaşlarıma derim, bizim yanlış anlamayın ama böyle bir durum oldu zamanında çok büyük sorunlar yaşadık , bizim düğüne gelme ihtimalimiz yok asla derim..
düğünden sonra beraber kutlarız de..
eminim onlarda saygıyla karşılar

Bende asla gitmem. Ama eşim aldatır korkusundan dolayı değil, keyfim kaçar diye..O msj atanlada bi güzel konuşurdum zamanında.. keşke sende konuşsaydın ağzının payını verseydin..

Bu arada neden düğüne gitseniz aldatıcağını düşünüyorsunuz eşinin. O msjlarda başka birşey mi gördünüz

Ben evlenicek olan arkadaşlarıma derim, bizim yanlış anlamayın ama böyle bir durum oldu zamanında çok büyük sorunlar yaşadık , bizim düğüne gelme ihtimalimiz yok asla derim..
düğünden sonra beraber kutlarız de..
eminim onlarda saygıyla karşılar

Bende asla gitmem. Ama eşim aldatır korkusundan dolayı değil, keyfim kaçar diye..O msj atanlada bi güzel konuşurdum zamanında.. keşke sende konuşsaydın ağzının payını verseydin..
Kendimi küçük düşürmek istemedim onunla muhattap olarak

Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
Eşiniz herhangi bir atakta bulunmamış diye anladım. O yüzden gidin uzak durmaya dikkat edin. Eşinizle sürekli yanyana olun.yoksayin.

Yok alpin eşinin arkadaşı değilmiş. Alpin eşinin arkadaşının nişanlısının kuzeniymiş.
Şuan böyleymis sanırım ama konu sahibinin bir akrabasıyla 10 yıl evli kalmış. İllaki bu evlilikte denk geliyorlardır ( akrabanın yakınlığıyla alakalı ). Kadın 30 yaşında, 10 yıl evli kalmış, yeni boşandı desek, ilk evlendiğinde konu sahibinin eşi 14 yaşındaymış. Bana pek tehdit gibi gelmedi açıkçası.

Öyle de bir gitki kendinden emin birşekilde tut elinden eşinin git
O kadını da hiç umursama görürsen sadece gülümse ☺️

Konuyu anlamaya çalışırken kayboldum resmen yahu baştan net anlatsanız ordan bi parça burdan bi parça. Kadın yakın akraba ile mi evliydi ? Eşinizle denk gelecek kadar yakın miydi bayramlar vs? Eşinizin baska bir hareketini mi gordunuz? Mesaj iceriginde ne vardi? Oraya gitseniz esiniz en fazla ne yaparda aldatir diye dusunuyosunuz?
Guvenmediginiz bir adamla nasil evli kalacaksiniz, yaninizda siz varken dugunde aldatabilir diyosunuz bu cok uç bir sey degil mi

Kadın beni niye düşünsün eşimle bi samimiyeti yok zaten niyetini az çok anlıyorsun ben çok bi şeyini göremedim ama aldatılmışta olabilirim kadında pek düzgün biri değil bi kadına böyle demek hoşuma gitmiyor ama
Niye düşünmesin? Sizi tanımıyoruz ama bizde sizi düşünerek yorum yazıyoruz, siz de eşiniz de çocuğum yaşındasınız, daha toysunuz evlilikte tecrübesizsiniz, benden size tavsiye kulağınıza küpe yapıp yapmamak size kalmış ama doğru dürüst tanımadığınız kadınları dış görünüşlerine ve medeni hallerine göre yargılamayın.

Bir düşünün eşinizle samimiyeti yoksa neden kadının sosyal medyası eşinizde ekli? Hadi diyelim kadın sizin dediğiniz gibi iyi niyetli değil, bugün o kadın yarın başka kadın, size sorumluluğu olan eşiniz, kadını hedef almak yerine asıl sorununuza odaklanın, sorununuz kadın değil eşinize güvenmeyişiniz, güven yoksa evliliği sevgi de kurtaramaz, bunu 29 yıllık evlilik tecrübeme göre yazıyorum, aldatılmış olduğunuzdan ya da düğüne giderseniz aldatılacağınızdan bu kadar eminseniz ayrılırsınız beklemenize gerek yok.

Şuan böyleymis sanırım ama konu sahibinin bir akrabasıyla 10 yıl evli kalmış. İllaki bu evlilikte denk geliyorlardır ( akrabanın yakınlığıyla alakalı ). Kadın 30 yaşında, 10 yıl evli kalmış, yeni boşandı desek, ilk evlendiğinde konu sahibinin eşi 14 yaşındaymış. Bana pek tehdit gibi gelmedi açıkçası.
Valla olabilir ben anlamamış da olabilirim konu sahibi doğru düzgün anlatamadığı için. Bölük börçük ne anladıysak ona göre yorum yaptık. 😂

Eşimi görüncede sakin kalamıyorum ama daha büyük sorunlarım oldu bebeklerimi kaybettim felan onun üstü kapandı gibi oldu biz o düğüne gidersek kesin boşanırız gibi geliyor
O zaman gitme. Herseyi göze alıp gidersende kadına sor evli adama neden mesaj atıyorsun diye bi güzel rezil et

Düğüne gidin.
Adama zaten güvenmiyormuşsunuz.
Sizi aldatırsa haklı çıkmış olur, boşarsınız.
Aldatmazsa güveninizi kazanmış olur(!) 👀

Enteresan bir ilişki. Verilebilecek başka tavsiye bulamadım. Çünkü bu kadınla aldatmasa başkasıyla olur yani, bu adamla ilgili biraz.

Kayıplarınız için üzgünüm. Sabır ve ferahlık dilerim.

Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
Kocanız kadına karşılık vermiş mi samimi olmusmu anlamadım samimi olduysa öyle kocaya hayatı dar etmediniz mi

Back
X