bence sakinliğini koru ve eğer sana bir daha vurucak olursa nasıl bir tepki ile larşı karşıya kalacağını da bilsin derim.. ayriyeten neden herşeye o karar veriyormuş ki ? biraz şımartmışsınız sanırım tatlım eşini :) al karşına konuş tepkini koy, senin onsuzda olabileceğini bilsin derim..
sevdigim için şımarttım biraz haklısın canım birazda ailem uzakta diye yüz buluyor sanırım.
Anlattıklarından tespitim eşine kim daha önce eğitmiş,beynini yıkamışsa iyi becermiş ,anında bu tepkiyi verdiği için olabildiğince politik davranacaksın annesini kesinlikle karalama hamilede kalma çok zor durumda kalırsın eşin hakiki eğitilmiş anakuzusu ,gündüz bacağını tekmeliyor akşamda sevişmek istiyor ,ruhen bu mümkün olamıyacağını söyle ki anlasın ,onun odun olduğunu düşün hatalı tarafları bıçak gibi düzelteceksin sabır ile anlasın ,onun odun olduğunu düşün hatalı tarafları bıçak gibi düzelteceksin sabır ile
geçmişi yok canım esim kendi tabiriyle surat asılmasına gelemiyormus sorma sorma yolda yapıyor bide öfkesini kontrol edemiyormus daha öncede sinirden duvara yumruk atıp elini kırmıs.
anladım canım seni de ama kayınvalidem öyle bir insan degil aksine cok iyi o onun öyle yaptıgını bilse cok kızar hele kayınpederim bana cok düskündür cok sever bi söylesem kim bilir neler der oglunayok canım hamileligi düsünmüyorum cünkü öfkesini kontrol edemiyor bi de benm kabullenemedigim hatam yokken bunu yasamak,kayınvalidemi de karalamıyorum ki ben sadece erken kalksaydk dedm.
AH CANIM ;
Sen güzelce anlatmışsın ama aldığın tepkiye bak;
Bu tip adamlar çocukluklarında ezilmiş oldukları için ,evlenince ben oldum havalarına giriyorlar ve eşlerinin üstünde psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyorlar;
benimde eşim bu tip bir adam;fiziksel şiddeti bir kere hafif tokat oldu ama sonuçta yaptı yapacağını..
herşeyi onlara sorucaz;
onlar ne derse o
yani egolarını tatmin edicenki ezilmişliğini ört pas etsin;
çok zor ama gerçek olan bu;
değişmez,belki bir nebze azalır agrasifliği ama özünde hep böyle bencil ve megoloman kalacaklar...
bu durumda sen akıllı olmalısın;
trip yapma;asla kabullenmedikleri ve onları öfkelendiren bir durum bu;
sessiz ama kurnaz davran...nasıl mı?
bir çocuk gibi düşün onu?
şevkat göstererek...güzellikle...
alttan al demiyorum ama öfkelendirme;
zamanla vicdan azabı yaşayacak ve değişecek göreceksin..
Hata sende kayınpederinle konuşacaksın ben çok işin içinden çıkamazsam tartışmalarımızda konuşuyorum, sonra kuzu oluyor :)
canım yorumun için tesekkür ederim ama ben her zaman şevkatliyim konusmadıgım halde bile sabah ütüsünü yapıyorum kahvaltısını hazırlıyorum sabah hava soguk üsürsün diye hırka uzatıyorm Allah Islah etsin yardımcımız olsun senin de benim de herkesin de.
canım yorumun için tesekkür ederim ama ben her zaman şevkatliyim konusmadıgım halde bile sabah ütüsünü yapıyorum kahvaltısını hazırlıyorum sabah hava soguk üsürsün diye hırka uzatıyorm Allah Islah etsin yardımcımız olsun senin de benim de herkesin de.
Bu seferde neden herseyi babama anlatıyosn diyecek canım hem bende babamı cok seviyorum üzülsün istemiyorm.
Bir gün önce sana tekme atan adama üşürsün diye hırka mı uzattın? Şaka gibi gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?