akıl verin lütfen...

eşinde öfke kontrolü sorunu var bence,
kabul de etmiş bak ne şanslısın
benim eşim hayatta gitmez doktora:26:

bu olayı lehine çevir,eşin olayın ciddiyetini idrak etsin,ama trip yok

bence birlikte psikoloğa yada evlilik danışmanına gidin...hiç vakit kaybetme...tatlım

haklısın canım yok sana artık trip yapmıyorum dedim bana ne dedi biliyo musun abla ben senin haklı oldugunu kızarken de biliyorm ama o an anlayamıyorum .

haklısın canım yok sana artık trip yapmıyorum dedim bana ne dedi biliyo musun abla ben senin haklı oldugunu kızarken de biliyorm ama o an anlayamıyorum .

tamam işte kendini kontrol edemiyor,
öz eleştiri yapabiliyor,
olumlu gelişmeler de yok değil,
kendini çok net ifade et,
birdaha sana şiddet uygularsa seni sonsuza dek kaybedeceğini bilsin...

ama muhakkak destek almasını sağla bir uzmandan...

kusura bakma ablam bu yorumununa anca cvp yazabildim işten,bu kadar özelimi anlatacak kadar yok ablacıgım maalesef o yüzden bende burada sizlerle paylaştım.

yorumların için tesekkür ederm saol abla inşallah bi daha olmaz böyle uzman konusuna gelince acil bi sekilde hemde.

hiç olmayacak bi konu büyümüşte büyümüş gerek yokmuş bence..konu konuyu açmıştır eşinden kalkmamıştır ama bence çok abartmışsınız ikinizdede suç var ne olursa olsun tekme atması çok büyük bir hata..ve sen zaten eve giderken niye erken kalkmadın demeni yanlış anlamış olabilir..keşke bişey demeseydin..ama tekmeden dolayı tavrını koy ve misafirliğe kime olursa olsun gittiğinde geç saate kadar kalmak istemediğini söyle..yoksa sadece annenlerde dersen,onları istemediğin için., böyle konuştuğunu düşünecektir!..erkekler işte....zaten çalışıyorsunuz anlayacaktır..sanırım sinirlendirmiş yada sinirliyken konuşmuşsun olay büyümüş..gerek yokmuş...öpün barışın....

zaten karar aldk canım az önce nereye gidersek gidelim en gec 10da evde olacaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…