evet, erkekler bu tavra sinir oluyor. eğer rahatsız olduğunuz birşey varsa bunu konuşun, davranışlarınızla belli etmeyin. bazen konuşmak zor gelebiliyor, duygular sakinleştikten sonra konuşmak daha anlamlı. yine de elinizden geldiğince kızdığınız şeyleri konuşarak çözmeye çalışın, davranışlarınıza aktarmayın bunu...
hayattaki en büyük ceza;
bir insanı vicdanıyla başbaşa bırakmak....daha kötüsü olamaz...
canım benim;
demiş ya bana surat yapma diye
inan aynı şeyleri yaşıyoruz
benimde eşim evliliğimizin ilk senelerinde sinirlenince duvara kapı camına yumruk atardı..
bir kere ona trip yaptım hayatımdan bezdirdi beni...
demem o ki;
surat etmek,konuşmamak,trip yapmak asla çözüm değil aksine olayları ateşler..
çünkü eşin yapı olarak zor bir adam;benim eşim gibi...
biliyorum ki birşeyleri anlatmaya kalksan anlamayacak
o nedenle canım;ortalık durulsun,sakın üstüne gitme;
sağlıklı düşünemez bunlar öfkelenince,içlerinden bir canavar çıkıyor;
sakin ol,sabırlı ol....taktik değiştir ve asla surat etme...bilirim sonu ne olur ben...
Bu seferde neden herseyi babama anlatıyosn diyecek canım hem bende babamı cok seviyorum üzülsün istemiyorm.
Oldu o zaman hapishaneleri de boşaltalım tecavüzcüler katiller hırsızlar dışarı çıksın en büyük ceza vicdanıyla başbaşa kalmakmış ya. Zaten vicdanı olan bunları yapar mı sanıyorsun sen?
erken kalkalım demek sen onu yönetiyor oluyorsun demek aranızda güç savaşı var onu kendi aranızda halledin
sakin ol öncelikle;
oda eşine bir tekme atsa o an ne olurdu?
yada 1 hafta konuşmasa?
dedim ya bu tip adamlar anlamaz ,ben demiyorum dayak ye eşini pışpışla..
demek istediğim taktik onu vicdanen rahatsız et ki utansın....
yönetmek degil ki be canım sadece yoruluyorum biraz erken kalkalım dedm sonucta annesi 10 dk mesafede istedigi zaman görebilir.
annesinin evinde nasıl konusabilirdim ki onunla
Oldu o zaman hapishaneleri de boşaltalım tecavüzcüler katiller hırsızlar dışarı çıksın en büyük ceza vicdanıyla başbaşa kalmakmış ya. Zaten vicdanı olan bunları yapar mı sanıyorsun sen?
Senin eşinle evliliğinde hep alttan alıyorsun sana kötü davransa hakaret etse bile güleryüz gösteriyorsun ya peki sonuçta ne oldu eşin senin eşit bir birey olduğunu kabul etti mi?Senin fikirlerine saygı gösteriyor mu? Yoksa kavga çıkmasın diye o ne derse hep onu mu yapıyorsunuz merak ettim.
Senin eşinle evliliğinde hep alttan alıyorsun sana kötü davransa hakaret etse bile güleryüz gösteriyorsun ya peki sonuçta ne oldu eşin senin eşit bir birey olduğunu kabul etti mi?Senin fikirlerine saygı gösteriyor mu? Yoksa kavga çıkmasın diye o ne derse hep onu mu yapıyorsunuz merak ettim.
Tatlım eşini her ne kadar seviyor olsanda, ilişkilerde affedilebilir ve affedilemeyen durumlar vardır.. Benim eşim bana böyle birşey yapsa diyorum ya onu o gece eve almam ve ailesi ile konuşurum yüksek ihtimalde boşarım ama ben sana bunu yap demiyorum.. Yanlız sana bir kere vurupta eğer sen onu affedersen arkası gelecektir bilgin olsun.. Al karşına konuş eğer olmuyorsa ya sen evden biraz uzaklaş yada o uzaklaşsın.. yani yaptığının böyle bir özürle geçiştirilemeyecek birşey olduğunu anlaması lazım.. ben öyle surat yapma trip yapma falan demeyeceğim gerekiyorsa yapacaksın arkadaşım.. seni döversede boşayacaksın çalışıyorsun onun eline bakmıyorsun ki.. ayriyetende düzeleceğini hiç sanmıyorum bak benden sana söylemesi ne kadardır evlisiniz?
ben seni çok iyi anlıyorum hak da veriyorum;
ama beni de anlamanı istiyorum;
benim anlatmak istediğim sadece bir taktik;
çünki eşimde böyle bir adam ve ben çok karşı durdum ona,sonucu çok daha kötü oldu,
şimdi bana yaptıklarıyla yüzleşiyor ve sanırım vicdanen rahatsız,çünki çok farklı eskiye nazaran ama hep böyle mi gider bilmiyorum..
dedim ya çocukluklarında ezilmiş bunlar,şimdi bizim üstümüzde baskı kurarak kendilerini tatmin ediyorlar,psikolojik bir durum yani..
isteyen çeker gider;
isteyen yaşamaya devam eder;
ben oğlum için geçmişe sünger çektim ve devam dedim..
şimdi iyi durumlar.
şimdi daha sakin tepkilerimi veriyorum,bir nevi strateji,
belki sana garip geliyor ama işte böyle...
hayat insanı durulmaya itiyor..
ben kadınların kendilerini ezdirmelerinden yana değilim,
yanlış anlaşılmasın,
bir sürecin kolay aşılmasından yana yaşadıklarımı aktardım...
Bi uçan tekme atıcan böylesine dumur olacakTekme öyle olmaz böyle olur dicen yerde mal mal yatarken
10 aylık evliyiz 2 yıllık da gecmişim var arkadasım haklısın sonuna kadar canıma tak etti anda bitecek zaten biraz daha sabır diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?