- Konu Sahibi Strongmother
-
Öyle bi ortamda sence mutlu olurlar mı siz tartışdıkça onlar üzülecek tabi en iyi karar senin keşke eşin düzelse de yuva yıkılmasa hiç bi çocuk anne baba ayrı büyümek istemezÇocuklarım çok küçük ikiside kız ve babalarına çok düşkünler üzülüyorum onlara
Haklısınız. Umarım güçlü bir anne olabilirim.Daha çok eziyet etmedi diye mi pişman olacaksınız? Başkasıyla mutlu olur veya olmaz Allah'ın takdiridir. Sırf bu ihtimal var diye gençliğinizi mi curuteceksiniz? Belki siz de başkasıyla mutlu olursunuz. Yaslanıp artık g.t ünü tutamayacak haldeki adam akıllanıp yanınınızda dursa da size yaramaz.
Adam seni dövüyor cezaevine girip çıkıyor eve gelmiyor sorumluluk yok çocukların yalniz buyumicek emin misin tekrar düşün bence .Bir de bosanmak istemiyorsan istemiyorum de çocuklar bahane olmamali hic bir çocuk annesini döven sorumsuz bir babayı istemezBenim annemden başka kimsem yok. Onun geniş ve ona sahip çıkan kocaman bi ailesi var sadece onlardan olmak istedim çocuklarım yanlz büyümesin istedim
Benim annem babamda ayrı beni babam bırakıp qitmis 20 yaşında buldum izini. Ben aile ortamlarını çok sewerim. Yanliz büyüdüm. Çocuklarımın da yanliz buyumelerinden endişe ediyorum. Benim qibi herkesi insan zannederler sonra diye korkuyorumSenin niye umrundaki senden sonrası , sen kendi mutluluğunu düşün
Hayır kesinlikle istediğimden eminim. Sonrasından korkuyorum.Adam seni dövüyor cezaevine girip çıkıyor eve gelmiyor sorumluluk yok çocukların yalniz buyumicek emin misin tekrar düşün bence .Bir de bosanmak istemiyorsan istemiyorum de çocuklar bahane olmamali hic bir çocuk annesini döven sorumsuz bir babayı istemez
Yok ya 8 yıldır bekliyorum düzelir diye. Ama insan değişmiyor gerçektenÖyle bi ortamda sence mutlu olurlar mı siz tartışdıkça onlar üzülecek tabi en iyi karar senin keşke eşin düzelse de yuva yıkılmasa hiç bi çocuk anne baba ayrı büyümek istemez
Benden sonra ewlenip mutlu olursa beni mutlu etmedi başkasını ederse zoruma qitmezmi
Danormal, kiymet bilen bi insan evladi sizin karşınıza çıkabilir. onu bosverin kendi hayatınıza bakın.
neyin kıskançlığı bu. böyle bi adam nasil mutlu eder ve mutlu olur ki mümkün mü??
normal, kiymet bilen bi insan evladi sizin karşınıza çıkabilir. onu bosverin kendi hayatınıza bakın.
neyin kıskançlığı bu. böyle bi adam nasil mutlu eder ve mutlu olur ki mümkün mü??
Oda umrumda değil aslında. Bilmiyorum ya. Zor bu işlerOda umrumda değil aslin
Da
O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Yukarıdaki mesajı siz yazmışsınız. İyice okuyun.Beni kandrmasndan korkuyorum. Çok çabuk kanarm ben.
Benimde sorunum buya işte. Boşanmak istiyorum buna eminim. Sonrası beni düşündürenYukarıdaki mesajı siz yazmışsınız. İyice okuyun.
Kıyamamya ,ah be güzelim bu adamımı aile yaptın kendine , sen mutlu olmadan çocukların mutlu olurmu hiç ...Benim annem babamda ayrı beni babam bırakıp qitmis 20 yaşında buldum izini. Ben aile ortamlarını çok sewerim. Yanliz büyüdüm. Çocuklarımın da yanliz buyumelerinden endişe ediyorum. Benim qibi herkesi insan zannederler sonra diye korkuyorum
Maddi durumunuz nedir? Gidecek yeriniz var mı?Benimde sorunum buya işte. Boşanmak istiyorum buna eminim. Sonrası beni düşündüren
İşte öyle yaptım kendimce. 17 yaşında aklım o kadarına erdi ne yazık kiKıyamamya ,ah be güzelim bu adamımı aile yaptın kendine , sen mutlu olmadan çocukların mutlu olurmu hiç ...
Fena deqil. Borcum olmasa iyi bile ama çok borcum war ona awukat tutmustum cezaewnde 3 ay önce çıktı daha. Ordaki harcamaları çocuklar falan derken çok borclandm. Ama hamdolsun idare ediyorum bi şekilde. Kirdaym ama ewde ben kaldm o eşyalarını aldırdı. Hep böyle yapar aldırır eşyalarını ben peşinden qidip qetiriym diye. Benim zaaflarimi ve korkularımı çok iyi bilir çünkü. Ama bu sefer kararlym yani bosancam. Da bu dewirde çocuk büyütmek çok zor helede. Kız çocuğu hemde 2 tane. Bi tek onlar düşündürüyor beni. Ama bosanmaktan ali koymuyor sonrası için düşündürüyor..Maddi durumunuz nedir? Gidecek yeriniz var mı?
Oda umrumda değil aslında. Bilmiyorum ya. Zor bu işler
Çalışıyorum. Şükürler olsun. Kızım kreşe qidiyo ablası okula. Inanki bende çok istiyorum güçlü olmayı. Ama bu hayat öyle bir hayatki benim çilem bebeklikten başladı daha. Ezile buzule büyümüşüm bu kadar cesaretm war bu hayata.söyle düşünün, cocuklar simdi ufak. herseyi algilayamaz ama huzursuz olurlar. büyüdüklerinde anne niye kendine ve bize bunu yaptin keske ayrilsaydin dicekler.
ama ayrılıp hayatınızı kursaniz doğruyu yanlışı ogretirsiniz. yaşadıklarıniz ornek olmak için yeterli. bu hayati devam ettirip kizlariniza nasil boyun egilir nasil kadin mahfoluru izletmeniz haksızlık.
kendi kocanız gibi adamlarla kızlarınizin evlenmesini sindirebilirseniz devam edin. yok derseniz bosanin. kizlariniza hayatla mucadele etmeyi ogretin. hep birlikte bi hayat kurup ayakta güçlü kadinlar olun.
yazık degil mi 25 yasa ne acılar doldurmussunuz. daha da niye cekeceksiniz. gencecik kadinsiniz. anne çocuklara bakarsa girer bi ise calisirsiniz. okumadiysaniz kizlarinizla okursunuz diploma alirsiniz. yasiniz 40 50 olsa kimsesiz olsaniz katlan diyelim de sizin icin yeni basliyo hayat. biraz cesaret edin lütfen
Çalışıyorum. Şükürler olsun. Kızım kreşe qidiyo ablası okula. Inanki bende çok istiyorum güçlü olmayı. Ama bu hayat öyle bir hayatki benim çilem bebeklikten başladı daha. Ezile buzule büyümüşüm bu kadar cesaretm war bu hayata.
Ablacım pişman olmazsın zaten hayatında değil bu insanO kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
İnşallah dediğiniz gibi olur. Çocuklarım iyi olsunda. Kocanın en mükemmeli bile benden uzak olsun. İstemem. Nasibimi aldm ben. Yetti banacanım borcu bitirmeye bak. sonra yoluna bak. ne güzel krese okula gidiyomus cocuklarin. muhtac etmiyosun demekki kimseye.
ne mutlu sana. sonrası senin gibi olmayacak kızlarının. sen ezildiğin için kizlarini ezmeyeceksin çünkü. kimsenin ezmesine de musade etmezsin. baba önemli amenna. ama işte herkes baba olamiyo.
sen ayrıl seni istemeyen seni kullanan insanlarla niye ugrasacaksin. çocuklarını gerçekten seviyosa zaten görüşür. senle evli olmasinin babalikla ilgisi yok.
şimdi ayrilsan belki 3 5 sene sonra pırlanta gibi bi adam cikacak karşına yuva kurcaksin. cocuklarina örnek olacak erdemli bi adam olacak. sen sevdiğini sevildiğini hissedeceksin.
neden hayatının baharında yaprak dokmek istiyosun. ne lüzumu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?