- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Strongmother
-
Kesinlikle pişman olmazsın. Mutlu olursun mutlu. Ne aptalmışım ki önceden boşamamışım dersinO kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
İnşallah inşallahKesinlikle pişman olmazsın. Mutlu olursun mutlu. Ne aptalmışım ki önceden boşamamışım dersin
Böyle şeyleri yaşatan birini hayatından çıkardığında neden pişman olasın ki. Aksine şükür etmen gerekir.O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Cansın senİnşallah inşallahbunları okumak bile iyi geliyor insana.
Aksini söyleyen olmadı herkes aynı fikirde umarm öyle olacakBöyle şeyleri yaşatan birini hayatından çıkardığında neden pişman olasın ki. Aksine şükür etmen gerekir.
Teşekkür ederim buda bir görüş tabii saygı duymak lazımSanırım siz farkında değilsiniz ama adam sizi zaten gıyabınızda boşamış
Neyi tartışalım yada fikir alışverişi yapalım
Yeni gördüm konuyuAksini söyleyen olmadı herkes aynı fikirde umarm öyle olacakiyiki üye olmuşum buraya.
İnşallah. Teşekkür ederim. Bana çok iyi geldiniz hepiniz.Tatlım boşan böyle b.k çuvalına hizmet ettiğin için olacaksın boşandıktan sonra emin ol fik dur boşan
Öyleyiz ewet. En yakın örneğim annem.Biz kadınlar güçlüyüzdür. Herşeyin üstesinden gelmesini iyi biliriz. Eminim ki sende kendine öyle yapacaksın.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Çocuklarım iyi olsunda. Kocanın en mükemmeli bile benden uzak olsun. İstemem. Nasibimi aldm ben. Yetti bana
Ne güzel işte canım rabbim yardımcın olsun inşallah ❤Öyleyiz ewet. En yakın örneğim annem.
Tabi ki değilsin canm.. Kendine güven. Boşayınca daha rahat edeceksinBurayı çok sewdim.Artk yanlz değilim
Ben zaten yıllardır psikolojik destek alıyorum iyi değilim zaten psikolojim feci şekilde bozuldu. Bu gelgitlerimde o yüzden. Ama korkularımı o kadar güzel ifade ettinizki.yanlış ve eksik dua etme. ne istediğine dikkat et. istemenin sonu yok ki. sen iste rabbim insallah verir nasip eder. tek tek say hepsini de.
ayrıca durumun el verirse çocukları bu süreçte destekle büyüt. kendin için psikolojik destek al ve cocuklar icin de danisarak ilerle.
ilerde ergenliği baba boşluğu vs vs seni korkutuyodur. ya benim yaptığım hatayi yaparlarsa, ya beni suclarlarsa, ya yanlıs bi yola saparlarsa... bunlar mutlu aileler icin de mutsuz aileler icin de ayrilan anne babalar icin de gecerli korkular.
sen kendinden emin sağlıklı mutlu olursan gerektiği yerde zamaninda destek alirsan aslanlar gibi evlat yetistirirsin. kimseden korkun olmasin. ama korkularini kaygilarini güçsüzlüğünü çocuklarına surekli hissettirerek onlari da tedirgin etme.
ve istemekten korkma. Allah'ım bana öyle bi es öyle bir aile nasip et ki ne ben ne kızlarım artık hic biseye üzülüp hic biseyin eksikliğini cekmeyelim. yüzümüzü güldür bana yardim et güç ver. kendi ağzınla kendi nasibini kapama olur mu?
İnşallah. Büyük Rabbim yardm edecek.Tabi ki değilsin canm.. Kendine güven. Boşayınca daha rahat edeceksin
Emin olun,annelerinin siddet gordugune,aldatildigina sahit olduklarinda onlar icin gercekten uzulmeniz icin sebepleriniz olacak.Bosanin lutfen pisman falan olmazsiniz.Zira pisman olacaginiz hicbir sebep yok ortada.Çocuklarım çok küçük ikiside kız ve babalarına çok düşkünler üzülüyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?