Akıl verin :(

Kesinlikle pişman olmazsın. Mutlu olursun mutlu. Ne aptalmışım ki önceden boşamamışım dersin

Böyle şeyleri yaşatan birini hayatından çıkardığında neden pişman olasın ki. Aksine şükür etmen gerekir.

Sanırım siz farkında değilsiniz ama adam sizi zaten gıyabınızda boşamış
Neyi tartışalım yada fikir alışverişi yapalım

Biz kadınlar güçlüyüzdür. Herşeyin üstesinden gelmesini iyi biliriz. Eminim ki sende kendine öyle yapacaksın.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Çocuklarım iyi olsunda. Kocanın en mükemmeli bile benden uzak olsun. İstemem. Nasibimi aldm ben. Yetti bana

yanlış ve eksik dua etme. ne istediğine dikkat et. istemenin sonu yok ki. sen iste rabbim insallah verir nasip eder. tek tek say hepsini de.

ayrıca durumun el verirse çocukları bu süreçte destekle büyüt. kendin için psikolojik destek al ve cocuklar icin de danisarak ilerle.
ilerde ergenliği baba boşluğu vs vs seni korkutuyodur. ya benim yaptığım hatayi yaparlarsa, ya beni suclarlarsa, ya yanlıs bi yola saparlarsa... bunlar mutlu aileler icin de mutsuz aileler icin de ayrilan anne babalar icin de gecerli korkular.

sen kendinden emin sağlıklı mutlu olursan gerektiği yerde zamaninda destek alirsan aslanlar gibi evlat yetistirirsin. kimseden korkun olmasin. ama korkularini kaygilarini güçsüzlüğünü çocuklarına surekli hissettirerek onlari da tedirgin etme.

ve istemekten korkma. Allah'ım bana öyle bi es öyle bir aile nasip et ki ne ben ne kızlarım artık hic biseye üzülüp hic biseyin eksikliğini cekmeyelim. yüzümüzü güldür bana yardim et güç ver. kendi ağzınla kendi nasibini kapama olur mu?

Sadece aldatma olsa, çocuklara yansitmayin babalarıyla büyüsünler diyelim hadi, ama işin içinde şiddet var, annesi dayak yerken bir çocuğun canı nasıl yanar bunu hic düşündünüz mü? Cocuklariniza yapmayın bunu. Allah yardımcınız olsun.

Ben zaten yıllardır psikolojik destek alıyorum iyi değilim zaten psikolojim feci şekilde bozuldu. Bu gelgitlerimde o yüzden. Ama korkularımı o kadar güzel ifade ettinizki.

Çocuklarım çok küçük ikiside kız ve babalarına çok düşkünler üzülüyorum onlara
Emin olun,annelerinin siddet gordugune,aldatildigina sahit olduklarinda onlar icin gercekten uzulmeniz icin sebepleriniz olacak.Bosanin lutfen pisman falan olmazsiniz.Zira pisman olacaginiz hicbir sebep yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…