- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Strongmother
-
Seni aldatan senden sonrakini de aldatır. Ihanetin olduğu bir evlilikte mutluluk da olmaz.Benden sonra ewlenip mutlu olursa beni mutlu etmedi başkasını ederse zoruma qitmezmi
Teşekkür ederim. İçimi rahatlattınz.Emin olun,annelerinin siddet gordugune,aldatildigina sahit olduklarinda onlar icin gercekten uzulmeniz icin sebepleriniz olacak.Bosanin lutfen pisman falan olmazsiniz.Zira pisman olacaginiz hicbir sebep yok ortada.
Ben zaten yıllardır psikolojik destek alıyorum iyi değilim zaten psikolojim feci şekilde bozuldu. Bu gelgitlerimde o yüzden. Ama korkularımı o kadar güzel ifade ettinizki.
Benden uzak olsundaSeni aldatan senden sonrakini de aldatır. Ihanetin olduğu bir evlilikte mutluluk da olmaz.
Malesef. Perişan bi hayatım vardı zaten o dahada Yaşanmaz hale qetirdi. Ne diyimki...işte bak ben korkularını anlayabiliyosam sen haydi haydi ustesinden gelirsin. su an o adamin maddi manevi yükü omzunda. onu bi sal gitsin yavas yavas duzeleceksin.
hergun kendine ben güçlüyüm kötü günler geride kaldı de. korkma bunu soylemekten. ben kimseye muhtac olmadan cocuklarimi yetistirebilirim de. çektiğin acılar sen sürekli düşündüğün icin peşindeler. yasandi bitti diyebildigin noktada sen de tamamen degiseceksin. gerekirse geceleri ağla. icinden çıkana kadar her acin icin ağla. ama sonra birak o acıları. gitsinler bitsinler. sen yolda ayagina takila bütün taslari kucagina almis yuruyosun. birak onlari. bazilarinin acıları az da olsa kalacak, bazilarina çarptığını hatirlayacaksin, bazılarıni da hic hatirlamicaksin bile. ama kucagindan taslari birakma zamani gelmis.
destek almayı bırakma. bosan ve bu soylenenleri düşün. sen sadece o adamin hayatini kolaylastirip yasanabilir kiliyosun. onun senin hayatinda olumlu bi etkisi yok maalesef.
Biliyorum. Inanrmsnz onu izledkten sonra bosanmayı iyice göze almaya baslamstm. Sonra kendiliğinden patlak verdi zatenMüge anlı da bir konu vardı beni çok etkilemişti. Kız babayı öldürmustu. Adamın adı gaziydi imkan varsa bence onu izleyin. Anlarsınız.
Benden uzak olsunda
Malesef. Perişan bi hayatım vardı zaten o dahada Yaşanmaz hale qetirdi. Ne diyimki...
Neyden pişman olacakmışsın ki.. Sana ne vermiş ki bu eş kişisi boşandıktan sonra o şeyden mahrum kalasın..O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Keşke yapabilsem. Kendimi okadr braktmki çok yoruldum kzlarmda huysuz mutsuz yaramaz hırçın geçimsiz çocuklar oldular. Onlara hicbsey weremedm babalryla ilqilenmekten. Hala dahada weremiyorum25 yasindayim pırlanta gibi iki evladim var. isim var düzenim var. hayat benim icin yeni basliyo de
bu borçlar bitsin kızlarımı tatile goturcem de. yasayamadigim herseyi yasaticam, ben de onlarla yasayip yarali cocuklugumu buyutucem de.
mesela hep beraber kumdan kaleler yaparsiniz, bisiklete binersiniz, ucurtma ucurursunuz, lunapark gunleri yaparsiniz.
acıları düşünerek vakit kaybetme kuzum. doya doya yasa. çocuklarına da göster hayat acılara ragmen güzelliklerle dolu. hayatla bas etmenin yolunu öğret onlara.
hep bi planin hedefin olsun. pazar günü parkta süt icin mesela hep heraber. yanina kek yap. beraber hayal kurun. kızlarını dinle anlat muhabbet et onlarla.
Elbette zor bir durum ama aynı evde kalıp babasız gibi olmaktan daha zor değildir çocuklar için. Cesaret sadece. Yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gözünde dayak yiyen güçsüz bir kadın olmaktansa çalışan onları büyüten cesur bi kadın olun. Ama tabi siz çevrenizi herşeyi bizden iyi bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısıBiliyorum. Inanrmsnz onu izledkten sonra bosanmayı iyice göze almaya baslamstm. Sonra kendiliğinden patlak verdi zaten
Hiç bişey. Kendi kendime yalandan kurduğum bi aile. Bile değil ben öyle zannederdim.Neyden pişman olacakmışsın ki.. Sana ne vermiş ki bu eş kişisi boşandıktan sonra o şeyden mahrum kalasın..
Kimsem yok benim annemden başka. Onunda yapacak ve söyleyecek bişeyi yok artk. Tek derdi benim çocuklarımın mutluluğu. Annecim yaElbette zor bir durum ama aynı evde kalıp babasız gibi olmaktan daha zor değildir çocuklar için. Cesaret sadece. Yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gözünde dayak yiyen güçsüz bir kadın olmaktansa çalışan onları büyüten cesur bi kadın olun. Ama tabi siz çevrenizi herşeyi bizden iyi bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı
Kadın olmak gerçekten çok zor hele ki anlayışsız bir eş ile birlikteyseniz. Lütfen güçlü olun siz de bir bireysiniz neden kendinizin mutsuz oldugu ortamda yer aliyorsunuz . Bence yeni bir sayfa açın böyle bir hayatta yasamaktansa yanlız ve borç içinde olmayı tercih ederim .çünkü bunlar birgün bitecek olan şeyler . Ama sorumsuzluk insanın kanına işlemiş biseydir . Sevgiyle kalinO kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Teşekkür ederim. Allaha sığındık. NapalmKadın olmak gerçekten çok zor hele ki anlayışsız bir eş ile birlikteyseniz. Lütfen güçlü olun siz de bir bireysiniz neden kendinizin mutsuz oldugu ortamda yer aliyorsunuz . Bence yeni bir sayfa açın böyle bir hayatta yasamaktansa yanlız ve borç içinde olmayı tercih ederim .çünkü bunlar birgün bitecek olan şeyler . Ama sorumsuzluk insanın kanına işlemiş biseydir . Sevgiyle kalin
Ne güzel ışte. Anneniz var. Çalışırsınız anneniz yardım eder. Beraber yaşar giderseniz. Belki yeniden seversiniz. Bir söz vardır. Hayatım alt üst oldu diye üzülmeyin belki altı üstünden daha iyidir diye. Bilemezseniz o yüzdenKimsem yok benim annemden başka. Onunda yapacak ve söyleyecek bişeyi yok artk. Tek derdi benim çocuklarımın mutluluğu. Annecim ya
Keşke yapabilsem. Kendimi okadr braktmki çok yoruldum kzlarmda huysuz mutsuz yaramaz hırçın geçimsiz çocuklar oldular. Onlara hicbsey weremedm babalryla ilqilenmekten. Hala dahada weremiyorum
Allah yardımcınız olsun .Teşekkür ederim. Allaha sığındık. Napalm
Benim sewqim bundan sonra çocuklarıma kadar. En iyisi bile benden uzak dursunNe güzel ışte. Anneniz var. Çalışırsınız anneniz yardım eder. Beraber yaşar giderseniz. Belki yeniden seversiniz. Bir söz vardır. Hayatım alt üst oldu diye üzülmeyin belki altı üstünden daha iyidir diye. Bilemezseniz o yüzden
Gerçekten burası harika biyer. Cumartesi günü yapcamo zaman napiyosun bugunden sonra milat oluyo sizin icin. bak babali buyutcem diye asıl yanlısı su an yapiyosun. asil bosanmazsan pisman olacaksin. süt meyve suyu ne severlerse aliyosun. yanina sevdikleri kurabiye ya da kek. parka gidiyosunuz. anne kizlar toplantısı yapiyosunuz.
uzun uzun dinliyosun onları. hayalleri hedefleri nelermis. sen de anlatıyosun. bundan sonra sizin için hep ufak tefek sürprizler olacak diyosun. hep mutlu olucaz diyosun.
zamanla yeni bi hayat kurup cocuklarini kazanacaksinama artık zamani gelmiş bak kendin diyosun huylari degismis yavrularin.
burdan bile milyon tane fikir cikar parali parasiz eglenceli komik duygusal...
sen yeter ki kararli ol adim at. çocuklarını harcama bu adamla aile olcaz sanip.
AminAllah yardımcınız olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?