- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Strongmother
-
İnşallah ama rahat durmcak biliyorum. Bugün küçük kızımın okuluna qitmis almak için Allahtan öğretmene durumdan bahsetmistimde göndermemiș
Normalde çocuklar umrunda olmaz. Şimdi her hafta bitanesini benden habersiz alıp qidiyo haftasonu için. Amacı ne anlamıyorum. Avukattan görüş almam lazım ne yapabilirim diyeaynen olmadi uzaklaştırma kararı aldirirsin normal bi adam yok karşında. her türlü pislik var adamda. iyi ki bahsetmişsin. Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun ya. zaten onun yolu belli düze cikmaya insanca yasamaya niyeti olsa size bunlari yasatmazdi
Çok sewiyodum ne fedakarlklar yaptm bilseniz. Ama artk benimki sewqi deqil sığınmaya calsmakms diye düşünüyorumSeviyor musun yoksa cekilecek gibi değil
Geriye bakarak ileriyi göremezsin
İstemiyorsan geçmişe donmiyecesin
Bunca eziyete rağmen pişman olacağınızı mı düşünüyorsunuz, resmen çile çekiyorsunuz ve normal hayatı unutmuş olmalısınız bu soruyu sorduğunuza göre, neden pişman olacaksınız, şiddet, aldatılma, cezaevine girip duran ve çalışmayan eşi bekleme olayları son bulacak diye mi? Ha bir de ailesi sizi istemiyor, kusura bakmayın mazoşistseniz pişman olursunuz.O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Normalde çocuklar umrunda olmaz. Şimdi her hafta bitanesini benden habersiz alıp qidiyo haftasonu için. Amacı ne anlamıyorum. Avukattan görüş almam lazım ne yapabilirim diye
Şimdi çıktım avukatın yanından hiçbsey yapamaz dedi olumlu konuştu çok. Pazartesi açılıyor dava inşallahçocuklarla seni kullanmaya çalışıyo
nasilsa strong dayanamaz, korkar, vazgecer, boşanınca da böyle olcak boşanmaya kalkarsa cesareti kırılsın vazgecsin istiyodur. veya çocuklarla arasını iyi tutup anne babamla bosanma biz babami seviyoruz dedirtmek için yapiyodur senin vicdanina oynuyodur.
en doğru şekilde avukat yönlendirir seni zaten canim. bosanma bitene kadar kaçırma ihtimaline karşı yatılı değil gozetimle görüşme falan ayarlarsiniz olmazsa.
ama esinin çocukları umursayip da babalik yaptığı için ilgilendiğini sanmam.
Şimdi çıktım avukatın yanından hiçbsey yapamaz dedi olumlu konuştu çok. Pazartesi açılıyor dava inşallah
Avukat aradı once kabul etti anlasmaliyi sonra karar değiştirdi çekişmeli olacak. Pılını pırtını yolladm ona. Gittiçekişmeli mi olacak, anlaşmalı için goruscek misiniz. bide evden gitti değil mi sen yalnızsın cocuklarla.
Avukat aradı once kabul etti anlasmaliyi sonra karar değiştirdi çekişmeli olacak. Pılını pırtını yolladm ona. Gitti
Hissizim çok.büyük ihtimalle senden beklemiyodu. cesaret edemezsin saniyodu. esekten düşmüşe dönmüştür. iyi oldu. inşallah rahat bi sekilde atlatirsin bu süreci.
istersen konunu da güncelle. ilk mesajina bakip yazmasinlar. sen artik kararini verdin yeni bi yola cikiyosun.
nasil hissediyosun kendini
Hissizim çok.
Siz daha iyi daha güzel anlaşabileceğiniz birisiyle evlenirsiniz inşallah bırakın ne hali varsa görsünBenden sonra ewlenip mutlu olursa beni mutlu etmedi başkasını ederse zoruma qitmezmi
Ewet tabi. Pskolojik rahatsızlığını da öne sürecek bu durum hiç hoşuma qitmesede. Yapacak bişey yok. En fazla 7 çok çok 8 ay sürer dediçok normal sen kangren olan kolunu kesip atiyosun. geçmişte yasadiklarin ve gelecek korkutuyo seni. ama bundan çok daha güzel bi hayatiniz olcak artik. güçlü anne güçlü kızları
herşey çok taze, zamanla ara ara pişmanlık ümitsizlik korku cokebilir. sana baska yol birakmamislar. duygu durumun zaman zaman degisebilir. ama sen kizlarin ve senin için en iyi ve tek yolu sectin. bunun için hic bi zaman kendini suçlu hissetme.
tahmini kaç sene surermis dava bisey dedi mi avukat. kocanin sabikasi falan var ya. kisa sürmesini saglar miymis bu durum.
Yooookk istememm. Allah uzak etsin. Çocuklarım bana yeter.Siz daha iyi daha güzel anlaşabileceğiniz birisiyle evlenirsiniz inşallah bırakın ne hali varsa görsün
Ewet tabi. Pskolojik rahatsızlığını da öne sürecek bu durum hiç hoşuma qitmesede. Yapacak bişey yok. En fazla 7 çok çok 8 ay sürer dedi
Gelmemesinden anlıyorlar zaten. Şimdiki çocuklar çocuk değil ki. Büyük kızım diyo anne biliyorum babamdan bosanacaksn dimibir seneye kadar kurtuluyosun o zaman. sana baska yol birakmamis ki mecbursun çocuklarını kendini düşünmeye.
çocuklara ne zaman soylemeyi düşünüyosun
Gelmemesinden anlıyorlar zaten. Şimdiki çocuklar çocuk değil ki. Büyük kızım diyo anne biliyorum babamdan bosanacaksn dimi
Yok değil. Sever babasını ama hiç anlașamazdlar. Sanki karasndaki çocuk değilde yetişkin biriymiş qibi tartışır bağırırdi çocuğa çok ceza werirdi. Ilqilenmezdi. O yüzden olsa qerek hiçbsey demiyo bosanmayn babam qelsin falan.valla öyle zehir gibiler. ama çabuk alışır adapte olurlar. ilerde de annelerini örnek alırlar, bizim annemiz çok güçlü bi kadin bizim için herseyi yaptı tek basina bize yuva verdi diye.
kızın karşı mi peki bosanmana su an
Yok değil. Sever babasını ama hiç anlașamazdlar. Sanki karasndaki çocuk değilde yetişkin biriymiş qibi tartışır bağırırdi çocuğa çok ceza werirdi. Ilqilenmezdi. O yüzden olsa qerek hiçbsey demiyo bosanmayn babam qelsin falan.
Bilmiyorum ki içinde ne frtnalar kopuyoyani evli kalsaniz da ergenlikte epey sorun yasarmis yavrucak. belki icten ice bosanmanizi istiyodur ama sonra bu hissinden dolayi suclu hissediyodur kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?