Akıl verin :(

Haklısınız. Bana cesaret werdiniz. Allah razı olsun.

Seninki erkek çocuğu. Gelecek endisen benimkinden daha azdr. Öpüyorum onu çok
Seni anliyorum cok gencsin ve iki cocuk. Zor. Ancak su yasadiklarin daha zor. Ve bu tabloda esin hic olmamis. Sen hep teksin. Hayat mucadelesinde tek basina kalmissin hep. Bir de 5 para etmez adami yuklenmissin.
Bosanmaktan baska cikar yolun yok zaten. Ne yaparsan yap olmamis onunla cunku adam adam degil. Hep sen fedakarlik etmissin. Esin hic adam olmaya ugraşmamıs. Duzelmez de o. Bu yasa kadar adam olmayan bundan sonra da olmaz. Cevresi de bozuktur esinin. Oysa sen evlatlarina tertemiz bir yuva yaparsin. Rabbim yardimcin olsun. Ben de kuzucuklarini opuyorum. Merak etme Allah yardim ediyor. Onemli olan ilk adimi atmak. Gerisi corap sokugu gibi geliyor.

Ewet söylediklerinizin hepsini çok daha fazlasını yaşadım. Aklım her karıştığında buraya yazcam. Ve bu sefer kurtlcam ondan Allahn izniyle.

Bu arada iyi haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta koyma. Ara sira da gelismelerden haberdar et.
Kizlarin cok sansli senin gibi guclu bir anneleri var. Sen cok guclusun.
Teşekkür ederm. Hepinize. Yazcam buraya artk sık sık görüşürüz

boşandiginda, onunla evli olduğun her güne pişman olcaksin. lac kurtar kendini ve kendine tertemiz yeni bir yaşam kur inan bana bu yaşadıklarından çektiklerinden daha zor değil yeni bir hayat kurmak. sadece cesur ol ve ilk adımı at devamı gelicektir

Sürekli Cezaevine giren bir baba çocuklarına be kadar faydalı olabilir ki?
Pişman olunacak bir nokta göremedim. Zaten ilgi de yok. Soyadını taşıma külfetinden kurtulursunuz.

bugün avukatla gorusucektin sanirim canim gelisme var mi. nickin de degismis sanırım :) bu cok daha güzel olmus

olmazsın merak etme
hiç bir kadın boşanma aşamasına boş yere gelmez
mutlaka mutlaka haklı sebepleri vardır

Bu saydiklarina bakılırsa pişman olacak hiç bişey yok

Hayır olmazsın bence.. Kendine değer veren birisiyle de tanısırsan eğer sürekli dua edersin.

çocukların için hayırlısını bile yapmış olursun. babanın rol model olması lazım ki ileride çocuklarda sevgili edindiklerinde evlendiklerinde sevgililerine veya kocalarına karşı tutumları şekillensin. hele ki kız çocuk için baba çok çok önemli. baba sevgisini elin adamlarında arayıp çok kötü şeyler yaşayan nice çocuklarımız var allah korusun.

hadi bakalim bundan sonra hayat senin için yeni basliyo strong :)

inşallah en hasarsiz sekilde atlatirsiniz bu sureci kizlarinla.
İnşallah ama rahat durmcak biliyorum. Bugün küçük kızımın okuluna qitmis almak için Allahtan öğretmene durumdan bahsetmistimde göndermemiș

Mesela ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…