- 28 Mart 2019
- 83
- 76
- 3
- 30
- Konu Sahibi Strongmother
-
Haklısınız. Bana cesaret werdiniz. Allah razı olsun.Nasıl bir iyilik yapacaksınız bir arada iken? Kizlarinizin rizkini adamın borçlarına vererek mi?
Kızlarinizi cezaevine girip duran baba ile buyutetek mi?
Karşılarında ezilen anneleri mi olsun rol modelleri?
Zaten siz gecindiriyorsunuz anladigim kadariyla, adamın size ne faydası var?
Eften puften sebep değil sizin ki.
Sizi seven Kimse size az daha idare etseydin demez.
Seni anliyorum cok gencsin ve iki cocuk. Zor. Ancak su yasadiklarin daha zor. Ve bu tabloda esin hic olmamis. Sen hep teksin. Hayat mucadelesinde tek basina kalmissin hep. Bir de 5 para etmez adami yuklenmissin.Seninki erkek çocuğu. Gelecek endisen benimkinden daha azdr. Öpüyorum onu çok
Ewet söylediklerinizin hepsini çok daha fazlasını yaşadım. Aklım her karıştığında buraya yazcam. Ve bu sefer kurtlcam ondan Allahn izniyle.Seni anliyorum cok gencsin ve iki cocuk. Zor. Ancak su yasadiklarin daha zor. Ve bu tabloda esin hic olmamis. Sen hep teksin. Hayat mucadelesinde tek basina kalmissin hep. Bir de 5 para etmez adami yuklenmissin.
Bosanmaktan baska cikar yolun yok zaten. Ne yaparsan yap olmamis onunla cunku adam adam degil. Hep sen fedakarlik etmissin. Esin hic adam olmaya ugraşmamıs. Duzelmez de o. Bu yasa kadar adam olmayan bundan sonra da olmaz. Cevresi de bozuktur esinin. Oysa sen evlatlarina tertemiz bir yuva yaparsin. Rabbim yardimcin olsun. Ben de kuzucuklarini opuyorum. Merak etme Allah yardim ediyor. Onemli olan ilk adimi atmak. Gerisi corap sokugu gibi geliyor.
Ederim tabii. Nerden bulcam sizi tekrardaha yeni üye oldumda.
Teşekkür ederm. Hepinize. Yazcam buraya artk sık sık görüşürüzBu arada iyi haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta koyma. Ara sira da gelismelerden haberdar et.
Kizlarin cok sansli senin gibi guclu bir anneleri var. Sen cok guclusun.
Tamamkonuya yaz sen kuzu, takip ediyorum ben konunu
özel mesaj da atabilirsin
boşandiginda, onunla evli olduğun her güne pişman olcaksin. lac kurtar kendini ve kendine tertemiz yeni bir yaşam kur inan bana bu yaşadıklarından çektiklerinden daha zor değil yeni bir hayat kurmak. sadece cesur ol ve ilk adımı at devamı gelicektirO kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Bende sewdimbugün avukatla gorusucektin sanirim canim gelisme var mi. nickin de degismis sanırım :) bu cok daha güzel olmus
Bu saydiklarina bakılırsa pişman olacak hiç bişey yokO kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Hayır olmazsın bence.. Kendine değer veren birisiyle de tanısırsan eğer sürekli dua edersin.O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Bende sewdimtelefonla konuştum henüz ama 7de qidcem yanna öyle dedi
Seviyor musun yoksa cekilecek gibi değilAh ah yaşadıklarımı bi anlatsam. Sen bunları ne ara yaşadın dersiniz yaşım henüz 25te. Çok şeye katlandım çok sineye çektim artık yıldım sanırım
İnşallah ama rahat durmcak biliyorum. Bugün küçük kızımın okuluna qitmis almak için Allahtan öğretmene durumdan bahsetmistimde göndermemișhadi bakalim bundan sonra hayat senin için yeni basliyo strong :)
inşallah en hasarsiz sekilde atlatirsiniz bu sureci kizlarinla.
Mesela bençocukların için hayırlısını bile yapmış olursun. babanın rol model olması lazım ki ileride çocuklarda sevgili edindiklerinde evlendiklerinde sevgililerine veya kocalarına karşı tutumları şekillensin. hele ki kız çocuk için baba çok çok önemli. baba sevgisini elin adamlarında arayıp çok kötü şeyler yaşayan nice çocuklarımız var allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?