Akıl verin :(

Sevgı degerlı bı olgudur bence, ota boka sevgı duymayın. Ne demek sevıyormuyum bılmıyorum, sevemezsın kardesım duygularına set cekmeyı hala mı ogrenemedın. Aldattı sevdın, dovdu sevdın, suc isledi sevdın, ben sevemezdım valla ınsanda bıraz onur olacak. Sız cocuklarınıza mesela hayatla nasıl basa cıkmayı ogretebılırsınız? O kadar da buyuk bısey degıl ask, bıtıyor bıter

Ne kadar guzel bir dua konu sahibinin yerine kocaman bir aminnnnn demek istedim aynen öyle hayat bu belli mi olur bir gun oyle bir adam çıkar ki karşına aşkı sevmeyi saygıyı hatırlatır sil baştan baslatir sana hayatını her seyin hayirlisi.cok mutlu ol evlatlarınla

Gerçekten burası harika biyer. Cumartesi günü yapcam

yap tabi hatta ben parkta görüyorum küçük kızlar minik oyuncaklarla gelip onlari oynatiyolar çok tatlılar yaaa

siz de evden yaniniza oyuncak alın. marketlerde bi liraya iki liraya kitaplar oluyo. evde hikaye kitabi yoksa onlardan al mesela parkta okuyun hep beraber. oyuncaklarla oynayin birlikte.

zamanla dama vs oynarsiniz hep birlikte. tatil sabahlari evde kahvaltı yapmayin parkta yapin. farklı yerlere gidin birlikte yakininizda olan.

kizlarinla hep muhabbetiniz olsun. herşeyi anlatabilsinler sana. bu gece aglayarak uyuyosa ertesi günü gulecek biseyler bulabileceğini ogret onlara. onlar mutlu oldukca sen daha mutlu daha hayat dolu olacaksin :)

Çok komik bi soru, fal mı açalım?
Komik bulmana saygı duyuyorum. Fal bakabiliyorsan fena olmaz bence ön yargılarından önce yorumları okuyabilirdin birçok kişiden bir sürü güzel cevap aldım. Yada ilqini cekmediyse, komik bulduysan sayfayı kaydırıp geçebilirdin. Ne tuhaftrki benim hayatımın acısı senin alay konun oldu. Hayat işte. Teşekkür ederim yorumun için

Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Herkes her anne her çocuk mutlu olsun

Akil tutulmasi su dusundukleriniz. Karsidan yasadiklariniza bir baksaniz aslinda herseyi daha net goreceksiniz. Bosandiktam sonraki hayatinizin bundan daha iyi olacagi kesin. Dayak, hakaret olmayacak en azindan. Onurlu bir yasaminiz olacak. Onurlu bir yasami hakediyorsunuz. Durmadan cezaevine giren, ciktiktan sonra da eve ugramayan bir adam var. Cocuklar babasiz buyuyecek diye uzuluyorsunuz da cocuklar zaten babasiz buyuyor. Adam ortada yok. Adam zaten babalik vazifesini yapmiyor ki.. Kocalik da yapmiyor. Adam olmaya da niyeti yok. Akillanacagi da yok. Bosaninca onun yukuni atacaksiniz sirtinizdan. Hafifleyeceksiniz. Evlatlarinizi daha guzel yetistirirsiniz.
Sizi mutlu edemeyen, evlatlarini mutlu edemeyen adam baskasini mi mutlu edecek. Adam kendini de mutlu edemiyor. Guzel bir hayat yasamak varken gidip gidip cezaevine giriyor. Ne guzel yuvasi varken.. Calistigi da yok. Bu hayattan daha iyi hayatiniz olacagi kesin. Onun hayati ise boyle gelmis boyle gider. Cocuklar zaten babasini gormuyormus. Hem bosaninca cocuklar duruma daha kolay adapte oluyor. Anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor.

He olursun. Bosanirsan kimin borçlarını ödersin, kim gururunu kirar, hayatını mahveder, çocuklarını utanç içinde yaşatır sonra?
Gerçekten ne kadar da gerekli bir koca.

Son düzenleme:
Görüştüğüm avukat aynı şeyleri söyledi bana. Gercekten insan hayatına dışarıdan bakabilse doğruyu yanlışı o kadar net görür ki. O yüzden sizlere dansmak istedim. Teşekkür ederim

Bu kadar sebepten sonra neden pişman olcaksınız ?
Oturup canınızı en önemlisi çoçuklarınızı kurtardığınıza şükredin.

Kızlarınızın babalarına düşkün olduğuna bakmayın siz.
Bir kaç seneye nefret edecekler.
Böyle bir adamin kızı oldukları için utanacaklar
Size de o zaman kizacaklar bizi hiç mi düşünmedin diye.
Cocuk olmasa ne haliniz varsa gorun derdim de çocuklara lütfen onların iyiliğini düşünün.

Su hayattaki tek amacım onların iyi olması zaten.

Görüştüğüm avukat aynı şeyleri söyledi bana. Gercekten insan hayatına dışarıdan bakabilse doğruyu yanlışı o kadar net görür ki. O yüzden sizlere dansmak istedim. Teşekkür ederim
Ben de bosandim. Oglum daha kolay alisti. Benim kendimi toparlanam biraz uzun surdu ama simdi iyi ki bitmis diyorum. Esler bosaniyor, cocuklar degil. Adamin babaligi bitmiyor. Ama zaten adam hic babalik yapmamiski. Sen hem anne hem babaxolmussun evlatlarina. Bir de somurulmussun. En azindan ozgur olursun. Kazandigin sana kalir.

Su hayattaki tek amacım onların iyi olması zaten.

Nasıl bir iyilik yapacaksınız bir arada iken? Kizlarinizin rizkini adamın borçlarına vererek mi?
Kızlarinizi cezaevine girip duran baba ile buyutetek mi?
Karşılarında ezilen anneleri mi olsun rol modelleri?
Zaten siz gecindiriyorsunuz anladigim kadariyla, adamın size ne faydası var?
Eften puften sebep değil sizin ki.
Sizi seven Kimse size az daha idare etseydin demez.

Seninki erkek çocuğu. Gelecek endisen benimkinden daha azdr. Öpüyorum onu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…