- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi Strongmother
-
Ne zaman isterseniz konuşmak dertlesmek istediğiniz zaman yazabilirsınızGerçekten burası harika biyer. Cumartesi günü yapcam
Ne kadar guzel bir dua konu sahibinin yerine kocaman bir aminnnnn demek istedim aynen öyle hayat bu belli mi olur bir gun oyle bir adam çıkar ki karşına aşkı sevmeyi saygıyı hatırlatır sil baştan baslatir sana hayatını her seyin hayirlisi.cok mutlu ol evlatlarınlayanlış ve eksik dua etme. ne istediğine dikkat et. istemenin sonu yok ki. sen iste rabbim insallah verir nasip eder. tek tek say hepsini de.
ayrıca durumun el verirse çocukları bu süreçte destekle büyüt. kendin için psikolojik destek al ve cocuklar icin de danisarak ilerle.
ilerde ergenliği baba boşluğu vs vs seni korkutuyodur. ya benim yaptığım hatayi yaparlarsa, ya beni suclarlarsa, ya yanlıs bi yola saparlarsa... bunlar mutlu aileler icin de mutsuz aileler icin de ayrilan anne babalar icin de gecerli korkular.
sen kendinden emin sağlıklı mutlu olursan gerektiği yerde zamaninda destek alirsan aslanlar gibi evlat yetistirirsin. kimseden korkun olmasin. ama korkularini kaygilarini güçsüzlüğünü çocuklarına surekli hissettirerek onlari da tedirgin etme.
ve istemekten korkma. Allah'ım bana öyle bi es öyle bir aile nasip et ki ne ben ne kızlarım artık hic biseye üzülüp hic biseyin eksikliğini cekmeyelim. yüzümüzü güldür bana yardim et güç ver. kendi ağzınla kendi nasibini kapama olur mu?
Gerçekten burası harika biyer. Cumartesi günü yapcam
Komik bulmana saygı duyuyorum. Fal bakabiliyorsan fena olmazÇok komik bi soru, fal mı açalım?
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Herkes her anne her çocuk mutlu olsunNe kadar guzel bir dua konu sahibinin yerine kocaman bir aminnnnn demek istedim aynen öyle hayat bu belli mi olur bir gun oyle bir adam çıkar ki karşına aşkı sevmeyi saygıyı hatırlatır sil baştan baslatir sana hayatını her seyin hayirlisi.cok mutlu ol evlatlarınla
He olursun. Bosanirsan kimin borçlarını ödersin, kim gururunu kirar, hayatını mahveder, çocuklarını utanç içinde yaşatır sonra?O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Görüştüğüm avukat aynı şeyleri söyledi bana. Gercekten insan hayatına dışarıdan bakabilse doğruyu yanlışı o kadar net görür ki. O yüzden sizlere dansmak istedim. Teşekkür ederimAkil tutulmasi su dusundukleriniz. Karsidan yasadiklariniza bir baksaniz aslinda herseyi daha net goreceksiniz. Bosandiktam sonraki hayatinizin bundan daha iyi olacagi kesin. Dayak, hakaret olmayacak en azindan. Onurlu bir yasaminiz olacak. Onurlu bir yasami hakediyorsunuz. Durmadan cezaevine giren, ciktiktan sonra da eve ugramayan bir adam var. Cocuklar babasiz buyuyecek diye uzuluyorsunuz da cocuklar zaten babasiz buyuyor. Adam ortada yok. Adam zaten babalik vazifesini yapmiyor ki.. Kocalik da yapmiyor. Adam olmaya da niyeti yok. Akillanacagi da yok. Bosaninca onun yukuni atacaksiniz sirtinizdan. Hafifleyeceksiniz. Evlatlarinizi daha guzel yetistirirsiniz.
Sizi mutlu edemeyen, evlatlarini mutlu edemeyen adam baskasini mi mutlu edecek. Adam kendini de mutlu edemiyor. Guzel bir hayat yasamak varken gidip gidip cezaevine giriyor. Ne guzel yuvasi varken.. Calistigi da yok. Bu hayattan daha iyi hayatiniz olacagi kesin. Onun hayati ise boyle gelmis boyle gider. Cocuklar zaten babasini gormuyormus. Hem bosaninca cocuklar duruma daha kolay adapte oluyor. Anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor.
Bu kadar sebepten sonra neden pişman olcaksınız ?O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
HaklısınızHe olursun. Bosanirsan kimin borçlarını ödersin, kin gururunu kirat, hayatını mahveder, çocuklarını utanç içinde yaşatır sonra?
Gerçekten ne kadar da gerekli bir koca.
Yarın hemen arcam avukatı sabah ilk işimBu kadar sebepten sonra neden pişman olcaksınız ?
Oturup canınızı en önemlisi çoçuklarınızı kurtardığınıza şükredin.
Haklısınız
Su hayattaki tek amacım onların iyi olması zaten.Kızlarınızın babalarına düşkün olduğuna bakmayın siz.
Bir kaç seneye nefret edecekler.
Böyle bir adamin kızı oldukları için utanacaklar
Size de o zaman kizacaklar bizi hiç mi düşünmedin diye.
Cocuk olmasa ne haliniz varsa gorun derdim de çocuklara lütfen onların iyiliğini düşünün.
Ben de bosandim. Oglum daha kolay alisti. Benim kendimi toparlanam biraz uzun surdu ama simdi iyi ki bitmis diyorum. Esler bosaniyor, cocuklar degil. Adamin babaligi bitmiyor. Ama zaten adam hic babalik yapmamiski. Sen hem anne hem babaxolmussun evlatlarina. Bir de somurulmussun. En azindan ozgur olursun. Kazandigin sana kalir.Görüştüğüm avukat aynı şeyleri söyledi bana. Gercekten insan hayatına dışarıdan bakabilse doğruyu yanlışı o kadar net görür ki. O yüzden sizlere dansmak istedim. Teşekkür ederim
Yarın hemen arcam avukatı sabah ilk işim
Su hayattaki tek amacım onların iyi olması zaten.
Seninki erkek çocuğu. Gelecek endisen benimkinden daha azdr. Öpüyorum onu çokBen de bosandim. Oglum daha kolay alisti. Benim kendimi toparlanam biraz uzun surdu ama simdi iyi ki bitmis diyorum. Esler bosaniyor, cocuklar degil. Adamin babaligi bitmiyor. Ama zaten adam hic babalik yapmamiski. Sen hem anne hem babaxolmussun evlatlarina. Bir de somurulmussun. En azindan ozgur olursun. Kazandigin sana kalir.
Ederim tabii. Nerden bulcam sizi tekrarbizi de haberdar et gelismelerden olur mu
bu ülkenin bu dünyanın güçlü kadinlara ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?