akıllanmadım ve yine yorumlarınıza ihtiyacım var

SIMPY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
133
0
96
İstanbul
benim daha önce açtığım konuyu bilenler vardır. uzun zaman oldu. araya aileler girdi. 3-4 gidiş dönüşten sonra hafta sonu tekrar yıkıldım

eşinden mi ayrıldın

noldu tatlım konuyu kaçırdım ben ??? kim yıktı seni

eeee yanı devamı yok mu neden yıkıldın kım yıktı offfff anlatsana

eşim herşeyin bittiğini söylediği insanla hala görüşüyor. o kişi takıntı yaptı peşini bırakmıyor. tabi benide rahatsız ediyor. ama en kötüsü attığı mesajlara eşimde hala cevap veriyor. bana muhatap olma derken kendi muhatap olmaya devam ediyor

diğer konunu okumadım bilmiorum ama kısaca geçersen belki yardımcı olabilrizi...derdini dinleriz anlatsana

bundan aylar önce eşimin beni aldattığını öğrenmiştim. eski konu buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum.
o kadar karaktersiz bir insan ki hatta eşime o seninle yıllarca yaşamış bıraksın birazda ben yaşayım diyormuş

ay ne biçim insanlar var dünyada yol yakınsa sana ayrıl canım çoluk cocuk yokken tekrar aldatır nasıl güveneceksin ona bence herşeyi konuş eşinle

tmm canım yapmışsın bir hata, şimdi ayrılırsın.. bişe olmaz..

seni yıkan olay ne oldu haftasonu?

eşimin kuzeninin düğünü vardı. eve misafirlerle geldik 00.20 gibi. herşey 3 hafta kadar güzeldi. yaklaşık 10 dk.sonra tlf.ma mesaj geldi. malum şahıstan. bana eşimin ona banyodan mesajlar attığını atmamamı söylememi yazan ve devamında 2 mesaj daha ona düğünde mesajlar atmış ve sonra aramaya başladı. eşim fark etti saat 01.30 gibi gördü ve tlf.kapattı. en konik olan bana dediği niye muhatap oluyorsun

Sen napıyorsun bunlar yaşanırken peki?

Bu tarz birşey benim de başıma geldi ama senin ne yaptığını merak ettim doğrusu?

Eşini nasıl rahatsız ediyor

daha neler...peki eşinin bu bayanla daha önceleri yani senden önce falan bir gönül ilişkisi varmıymış...yoksa herhangi bir kadın mı

neden hattını değiştirmiyor peki değiştirin kurtulun bu kızdan gitsin

canım eşin görüyorsun ki hala kadınla muhatap oluyor.. yapma, yazık etme kendine daha fazla..

ayrılamamana sebep olan şey her neyse (aşk mı, maddi bağ mı, çocuk mu bilmiyorum) bir şekilde üstesinden gel..

zaten misafirler var diye bişey demedim. ertesi gün misafirleri bırakmaya annesine gittik orada kıyameti kopardım tabi. ailesinin haberi var. ve bize söylediği şu o bana mesaj attı önce tıpkı çocuk gibi. ve yazdığı bir mesajda senin boşanmaya niyetin yok diye bir kelime var. asıl buna takıldım. bana bitirdim dediği gün çok kararlı görünüyordu. ama yine açık kapı kalmış demekki

Sen napıyorsun bunlar yaşanırken peki?

Bu tarz birşey benim de başıma geldi ama senin ne yaptığını merak ettim doğrusu?

Eşini nasıl rahatsız ediyor

sizin konununuzu okudum bu gün. evet aynı şeyler nerdeyse. peşini bırakmıyor. tabi benide ailemide eşimin ailesinide rahatsız ediyor. ben elimden gelen her şeyi yaptım. ama aramızdaki fark eşim bitiremiyor demekki

evet galiba aşk değilse bile sevgi vardı. onun dışında bişey yok. ben ona çok emek verdim belki bundan dolayı zorladım. ama istisnalar hariç gerçekten hiç bir erkek değişmiyor

zararın neresinden dönülürse kardır.
unutmayın
siz kıymetli ve değerlisiniz
eğer kaybedecek 1 dk bile yok diyorsanız
durmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…