akıllanmadım ve yine yorumlarınıza ihtiyacım var

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah onsuz güzel bir hayat kurar ve cok mutlu olursun.
Veeeeeee seni böyle pis yilisik birisiyle muhatap eden o Esin de bin pisman ve Perisan olur bunu bütün kalbimle söylüyorum.
Hatta karisina bunlari yasattigi icin vicdaniyla bogusurbir Ömür boyu. (Seni mumla arar insallah)
Belki acimasiz oldu ama böyle düsünüyorum.

Yaaa hic bir Kadin aldatilmayi hak etmiyor bence bu erkekler varya :95:

çok sağol inşallah. ben en azından elimden geleni yaptım için rahat. ve bencede hiç bir kadın bunu haketmez. ona söylediğim bişey vardı keşke böyle bitmeseydi. dürüstlük çok önemli bence sonuçta kimse kimseye yapışıp kalmaz. ama böyle olunca insan ne yapacağını bilmiyor. onlara zarar vermeyi düşündündüm hep ama artık allaha havale ettim. nasılsa o en iyisini bilir

Anlamadım ben o kadınla görüştün mü sana eşinle çekilmiş resimlerini mi verdi?
Bence sakın boşanma, şartlarını söyle istiyorsa eşin açsın boşanma davasını süründür onları.
Var mı elin kocasını çalıp boşandırıp elde etmek, miğdesi kaldırıyorsa dost hayatı yaşasın.
Keşke görüşmeseydin hata etmişsin ama bundan sonra akıllı adımlar at.

evet görüştüm çok büyük bir hataydı.ama herşeyin aslını ondan öğrendim aslında. bana herşeyi anlattı eşimin aksine doğru olanları. sonrada tüm resimleri ve gerekli bilgileri verdi bana ha farklı bir niyetle yaptı ama tüm ulaşamadığım delilleride vermiş oldu. bir daha böyle bişey olmaz tabiki ama o anda bunu niye yaptım bilmiyorum belki meraktan. ama eşim geleceğini biliyormuş. bende aradım onun yanında ama yanımıza gelmedi. gerçi o.....da istemedi sonra

kesinlikle haklısınız. bu kadar sabır bile fazla. şimdi herkez( eşimin ailesi)bu kadar mücadele verdin pes etme diyorlar. ama mücadele tek başına verilirmi böyle bir konuda

evet tek başına mücadele olmaz
çünkü beraber atıyoruz hayata adımımızı eşimizle
nikahın ilk kıyıldığı andan itibaren
aslında tek kişisinizdir tek ruh iki beden
açsanız birlikte aç toksanız birlikite tok
tek başına mücadele herzaman insanı yıpratıyor
evlilikte vermek kadar almakta çok önemli
genellikle alamadan verenler hep kadınlar oluyor
yorgun savaşçılar kadınlar hep

size şukadarını söylyyim hayatım affetmekle geçti hertürlü pisliğini yani.sonuç ne mi oldu ben 6 ameliyat geçirdim sedef hastası oldum sinir hastası oldum ve 2 aydır da adetten oldum bu yaşta asla affetmemek lazım ama çocuklar buyun büktürüyor ama ben yandım kimse yanmasın diyorum affetmek büyüklük değilmiş kendi canından ödün vermekmiş artık da mecburum bu kadar hastayken bu saatten sonra tek kalamam çünkü saldım Allah a

Bugun iki konunuda okudum, ve suan ne durumdasin
Merakda ediyorum.

Allah sana kendi duzenini ve kendi yolunu cizebilmen icin guc versin.

Umarim o adami hayatinizdan kazirsiniz. Sizin icin en dogrusu bu.

Bugun iki konunuda okudum, ve suan ne durumdasin
Merakda ediyorum.

Allah sana kendi duzenini ve kendi yolunu cizebilmen icin guc versin.

Umarim o adami hayatinizdan kazirsiniz. Sizin icin en dogrusu bu.

iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. gerçekten bu gücü bulmayı çok istiyorum. umarımki bende bir gün silkelenip kendime gelebilirim.

Ilk konunuzdan anladigim kadari ile bu guc sizde var.
Sadece cevrenizdeki kisilerin
yorumlarina, isteklerine kulaklarinizi
Tikayin.
Sadece kendim neyi istiyorum, nedir benim icin dogru olan
Diye dusunup, onu yapmaya koyulun.
Bugun eger, evet kendimi suan cok cesaretli hissediyorum
Hemen bosanayim kararina vardiginiz anda
Yapabiliyorsaniz ayni gun gidip dilekcenizi verin.
Aksi takdirde ailenin etkisinde kalip bu konu fazlasiyla uzar,
Buda sadece sizi yipratir.

Bol sans :)

evet o güç bende vardı ne oldu bilmiyorum. aslında o kararı çoktan verdim. ama yapmam gereken son bişey var. bunun içide kendime koyduğum bir zaman. ve o zaman dolmak üzere
artık başaramazsam bile bu işi bitirmeliyim bunu gerçekten çok iyi biliyorum.

bu arada desteğiniz için çok teşekkürler

eski konunu tekrar okudum hatta okurken farkettim ki cevap bile yazmışım o dönemler yurtdışındaydım ve eşimden evimden uzaktayım diye çok depresiftim
kızın ailesini arayın falan demişim ama şimdi öyle düşünmüyorum açıkcası
bi kere doğru anladığımdan bile emin olamadım çünkü çok garip geldi: eşin seni aldattı; yakaladınız; sonra görüşmelere hep devam etti; 2nizden de ayrılmasının çok saçma olduğunu söyledi; yani net birşey istiyor ayrılacaksan öbürüne dönecek kesin ayrılmayacaksan senle kalacak hakkı tabi di mi ama adam nasıl yürütsün böyle hayatı?
cidden şaşırdım ve anlam veremiyorum aylardır bu şekilde nasıl yaşayabildin cnm ya?
gözünün önünde ona gidip nasıl tekrar sana dönebiliyor hiç utanması yok mu bu adamın?
tabi ki yuvanı kurtarmak için emek sarfedeceksin ama adamın o yuvaya sahip çıkmaya niyeti yoksa yaptıklarından yana mahçup olmayasa neden enerjini ve senelerini harcayasın ki?
kadına zaten hiç inanamıyorum nasıl çirkin nasıl çarpık nasıl ucuz bir ilişkidir bu anlayamıyorum
bence kadınla telefon görüşmenizi kaydedin delil olarak
eşinizin mesajlarını saklama gibi bir derdi de yok nasılsa; alın kartını telefonunu da atın gitsin kayboldu dersiniz
maddi açıdan ben çok acımasız olduğum için bi öneride bulunamayacağım ben olsam donlarına kadar alırım beş parasız kalınca da aşk meşk edebilecekler mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…