akıllanmadım ve yine yorumlarınıza ihtiyacım var

sizinle polemik yapmak değil amacım...ben arkadaşa yardımcı olmak için yazdım....ama sanırım farklı görüşlere tahammülünüz yok...diyecek bir şeyim yok...konuyu açan arkadaşatn özür dileyerek bir daha yazmama kararı aldım...umarım herşey gönlünce olur güzel kardeşim...takipteyim ama

karşı görüşlere kimin tahamülü yok apaçık ortada ...
herkesin görüşü kendine ...
konu sahibi arkadaşım kendi düşüncelerim eşliğinde yardımcı olmaya çaılıştım sana hayat senin kendin için en doğru kararı yine sen verirsin..

arkadaşım çok teşekkür ederim. evet tabiki fikirlerinize ihtiyacım olduğu için burdayım. zaten bu formu çok beğendiğim için burada paylaşıyorum. ve kesinlikle haklısınki güvenim kırıldı bu bitecekmi artık orası şüpheli benim için ve bu bitince ne zaman bir başkası başlıyacak. tabiki yine söylüyorum istisnalar var bencede ama konu erkekler ve aldatma olunca kaideyi bozmuyor.

çok teşekkür ederim arkadaşım. inanki herkezin fikrine saygım var

benim amacım kavga etmek değildi sadece düşüncelerimi söyledim...

ben yardımlarınız için teşekkür ederim. ama üzüldüm şimdi gerçekten

Ben anlamadım ki siz eşi değilsinizde ablası ,kardeşi, annesi misiniz herşey göz önünde gelişiyor kadın toplansında size yerleşsin bari bir o kalmış kaç yaşında adam ona siz mi öğreteceksiniz bazı şeyleri karısısınız onun kendisi hatırlamıyorsa siz hatırlatın ..

ben yardımlarınız için teşekkür ederim. ama üzüldüm şimdi gerçekten

arkadaşım üzülecek bişey yok hayatın her alanında görüş farklılıkları vardır..
diğer arkadaşımıda istemeden kırdıysam özür dilerim...
bu konular kadınlar için çok hassas olduğu için insan ister istemez geriliyor tabi..

aynı şekilde bende kırdıysam özür dilerim...bu ikinci kadınlara tahammülüm yok haliyle sinirlendim..kusura bakmayın tekrar

inanınki aynı yorumu yaptım ona son tartışmada. hatta o..............da söyledim. ben anlamadım hayatımda hiç böylesini duymamıştım. tabi herkezin yaşadığı kendine ağırdır. ama ben şu anda bu olayın içine nasıl böyle girdim ve nasıl buralara geldim anlamış değilim. biri bana söylese inanmazdım. allah kimseye yaşatmasın ama demekki insanın eli kolu bağlandığı bir zaman oluyor. demekki yaşamam gerekiyormuş

Rabbim yardımcın olsun ..Ama duygularınıda kimseye peşkeş çekme madem öyle bir karar versin çıksın hayatından yazık günah sanada..

tatlım diğer konunu okudum 1 yıl öncekini...avukatla falan görüşcem demişsin...ne oldu da tekrar döndün ve bu olaylara bulaştın tekrardan....

o asil kanlı eşinizi evden uzaklaştırın,siz gitmeyin ama..
hemen tedbir nafakası bağlatın..
canınız istediği zaman da boşayın gitsin..(manevi tazminat alabilirsiniz bu olayı ispat edebilecek durumdaysanız ve çalışmıyorsanız yoksulluk nafakası bağlanmasını isteyin)
ama bence senelerce,süründürebildiğiniz zamana kadar süründürün olayı,hemen boşamayın..
parasız gezsin bakalım,o kadına yedirecek parası olmasın!
onlar da kopsunlar,adam ortada kalsın offff

tatlım diğer konunu okudum 1 yıl öncekini...avukatla falan görüşcem demişsin...ne oldu da tekrar döndün ve bu olaylara bulaştın tekrardan....

dedim ya aileler araya girdi her zamanki gibi. eşimin ailesi ile aram çok iyi oldu herzaman. ona karşı çıktılar. o ailenin tek oğlu annesi direk olarak silerim seni falan dedi. işte bi şans ver falan derken ocak gibi bu o......pu bana mesaj attı cesaretin varsa görüşüp bu meseleyi halledelim falan diye. belki salaklıktı ama görüştük. ban anlattıklarını duyduğumda şok oldum. üstelik eşim anladığı halde yanımıza gelmedi. gerçi o.....da istemedi. o arada ablam gelmişti kızıyla bize kalmaya onlara belli etmemem gerekiyordu çümki haberi yok bişeyden ve eşime bir kaç gün içinde git dedim. oda herzamanki gibi işte hataydı affet faln işte klasik erkek lafları. neyse bir hafta sonra bir anda annemesinde olduğunu haber verdi ve bir gün sonra eşyalarını alıp gitti 2 hafta sonra döndü falan bu böyle 3 kez tekrarlandı. en son bir ay kadar önce çok kararlı olduğunu söyledi annesi ve kendisi ve annesi bu kez ben ona inanmasan sana affet demezdim diye dil döktü. işte sonuç yine aynı

evet ilk konumu okuyanlar bilir. telefonu var ama adresi yok falan diye konuşmuştuk burdaki arkadaşlarla. ama evinin önüne beni eşim götürdü ve adresi aldım(bunu yapıcaksın benim için demiştim ve kabul etmişti). ve fotograf falan tüm herşeyide o.........pu kendi eliyle verdi bana aklı sıra beni boşanmam için ikna etmeye çalıştığını sanarak. yani kendi kendine herşeyi o elime verdi. üstelik sadece benim değil aileminde. şimdi o günden beri bana attığı tüm mesajlarıda saklıyorum. evet dava açıcam ve aynen böyle düşünüyorum. uzatabildiğim kadar uzatıcam. sonuçta benim acelem yok bekleyenimde yok

Siz, eşiniz gidip, gidip döndüğünde onu tekrar kabul ettiğiniz için bu iş böyle devam edecek korkarım ki. Ha, bu kadınla olmaz da başkasıyla olur, ama bence yine olur. Ailesi sizi çok seviyor diye bu iş nereye kadar böyle gider, ben anlamadım. Hala evliliğinizi yürütmek düşüncesindeyseniz kocanıza esaslı bir rest çekmenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ama tüm bu olanlardan sonra hangi davranışınız ile bunu yapabileceksiniz onu da bilemiyorum.

Ailesi mutlaka sizi seviyorlardır, ama haliyle çocuklarını sizden daha çok severler. Dolayısı ile ayrılmanızı istememelerini sırf sizi sevmelerine bağlamayın bence. İhanet eden kocanız, çocuğu olmaya kocanız (eski konudan anladığım kadarıyla), bu durumda onun ailesinin sizi kaybetmek istemeleri doğal. Bir de sanıyorum maddi açıdan da kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumdasınız. Tabi yuvayızı yıkın demek benim haddim değil, ama ben pek gelecek göremedim maalesef sizin evliliğinizde.

tamamen haklısınız. evet eşim başka hiç kimse beni çekmezdi dedi aslında. aileside bunun farkında. yoksa tabiki farklı bişey olabilirmi. ama aynen bende böyle düşünüyorum. aslında güven çoktan bitti. biraz polyannacılık olacak belki ama ilk zamanda bitseydi belki pişman olabilirdim. acaba düzelirmiydi diye ama artık ümidim kalmadı. ha eskiden gerçekten çok seviyordum ama artık belki sadece seviyorum. ondan bile emin değilim. gerçekten fazla sabır gösterdim ama şimdi daha az acı çekicem buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…