ne savaşından bahsediyorsun arkadaşım o teki gelmiş kocamı ayartmış demekki kocamında içinde varki tepki vermiş hadeee savaş başladı adamı kim kazanacak..
bu nasıl bir mantık anlamadım öylesi benden uzak cehenneme direk olsun bana yar olmayan kocayı yalan söyleyen aldatan gururumu kadınlığımı bi ooo ellerinde heba eden adamı napim hadi diyelim dediğiniz savaşı arkadaş kazandı nolacak adam yarın bigün bi başkasının kuyruğuna kapılıp gitmeyecekmi...
arkadaşın hali nolacak o zaman ömrü savaş kazanmaya çabalamaklamı geçsin.
diyelim boşandı 1 gün çeker 2 gün çeker ama sonrasında elbet kendi yolunu çizer...
arkadaş fikir istemiş fikrimi beyan ediyorum kimseyi gaza getirmek gibi bi niyetim olmadı olamazda...
ben boşan dedim diye napacak arkadaş aaa mavera04 boşan dedi hadi gidelim davayı açalımmı diyecek....
lütfen arkadaşım yapmayın bunu
sizinle polemik yapmak değil amacım...ben arkadaşa yardımcı olmak için yazdım....ama sanırım farklı görüşlere tahammülünüz yok...diyecek bir şeyim yok...konuyu açan arkadaşatn özür dileyerek bir daha yazmama kararı aldım...umarım herşey gönlünce olur güzel kardeşim...takipteyim ama
ne savaşından bahsediyorsun arkadaşım o teki gelmiş kocamı ayartmış demekki kocamında içinde varki tepki vermiş hadeee savaş başladı adamı kim kazanacak..
bu nasıl bir mantık anlamadım öylesi benden uzak cehenneme direk olsun bana yar olmayan kocayı yalan söyleyen aldatan gururumu kadınlığımı bi ooo ellerinde heba eden adamı napim hadi diyelim dediğiniz savaşı arkadaş kazandı nolacak adam yarın bigün bi başkasının kuyruğuna kapılıp gitmeyecekmi...
arkadaşın hali nolacak o zaman ömrü savaş kazanmaya çabalamaklamı geçsin.
diyelim boşandı 1 gün çeker 2 gün çeker ama sonrasında elbet kendi yolunu çizer...
arkadaş fikir istemiş fikrimi beyan ediyorum kimseyi gaza getirmek gibi bi niyetim olmadı olamazda...
ben boşan dedim diye napacak arkadaş aaa mavera04 boşan dedi hadi gidelim davayı açalımmı diyecek....
lütfen arkadaşım yapmayın bunu
sizinle polemik yapmak değil amacım...ben arkadaşa yardımcı olmak için yazdım....ama sanırım farklı görüşlere tahammülünüz yok...diyecek bir şeyim yok...konuyu açan arkadaşatn özür dileyerek bir daha yazmama kararı aldım...umarım herşey gönlünce olur güzel kardeşim...takipteyim ama
karşı görüşlere kimin tahamülü yok apaçık ortada ...
herkesin görüşü kendine ...
konu sahibi arkadaşım kendi düşüncelerim eşliğinde yardımcı olmaya çaılıştım sana hayat senin kendin için en doğru kararı yine sen verirsin..
ben yardımlarınız için teşekkür ederim. ama üzüldüm şimdi gerçekten
arkadaşım üzülecek bişey yok hayatın her alanında görüş farklılıkları vardır..
diğer arkadaşımıda istemeden kırdıysam özür dilerim...
bu konular kadınlar için çok hassas olduğu için insan ister istemez geriliyor tabi..
aynı şekilde bende kırdıysam özür dilerim...bu ikinci kadınlara tahammülüm yok haliyle sinirlendim..kusura bakmayın tekrar
inanınki aynı yorumu yaptım ona son tartışmada. hatta o..............da söyledim. ben anlamadım hayatımda hiç böylesini duymamıştım. tabi herkezin yaşadığı kendine ağırdır. ama ben şu anda bu olayın içine nasıl böyle girdim ve nasıl buralara geldim anlamış değilim. biri bana söylese inanmazdım. allah kimseye yaşatmasın ama demekki insanın eli kolu bağlandığı bir zaman oluyor. demekki yaşamam gerekiyormuşBen anlamadım ki siz eşi değilsinizde ablası ,kardeşi, annesi misiniz herşey göz önünde gelişiyor kadın toplansında size yerleşsin bari bir o kalmış kaç yaşında adam ona siz mi öğreteceksiniz bazı şeyleri karısısınız onun kendisi hatırlamıyorsa siz hatırlatın ..
Rabbim yardımcın olsun ..Ama duygularınıda kimseye peşkeş çekme madem öyle bir karar versin çıksın hayatından yazık günah sanada..
tatlım diğer konunu okudum 1 yıl öncekini...avukatla falan görüşcem demişsin...ne oldu da tekrar döndün ve bu olaylara bulaştın tekrardan....
o asil kanlı eşinizi evden uzaklaştırın,siz gitmeyin ama..
hemen tedbir nafakası bağlatın..
canınız istediği zaman da boşayın gitsin..(manevi tazminat alabilirsiniz bu olayı ispat edebilecek durumdaysanız ve çalışmıyorsanız yoksulluk nafakası bağlanmasını isteyin)
ama bence senelerce,süründürebildiğiniz zamana kadar süründürün olayı,hemen boşamayın..
parasız gezsin bakalım,o kadına yedirecek parası olmasın!
onlar da kopsunlar,adam ortada kalsın offff
Siz, eşiniz gidip, gidip döndüğünde onu tekrar kabul ettiğiniz için bu iş böyle devam edecek korkarım ki. Ha, bu kadınla olmaz da başkasıyla olur, ama bence yine olur. Ailesi sizi çok seviyor diye bu iş nereye kadar böyle gider, ben anlamadım. Hala evliliğinizi yürütmek düşüncesindeyseniz kocanıza esaslı bir rest çekmenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ama tüm bu olanlardan sonra hangi davranışınız ile bunu yapabileceksiniz onu da bilemiyorum.
Ailesi mutlaka sizi seviyorlardır, ama haliyle çocuklarını sizden daha çok severler. Dolayısı ile ayrılmanızı istememelerini sırf sizi sevmelerine bağlamayın bence. İhanet eden kocanız, çocuğu olmaya kocanız (eski konudan anladığım kadarıyla), bu durumda onun ailesinin sizi kaybetmek istemeleri doğal. Bir de sanıyorum maddi açıdan da kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumdasınız. Tabi yuvayızı yıkın demek benim haddim değil, ama ben pek gelecek göremedim maalesef sizin evliliğinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?