akıllanmadım ve yine yorumlarınıza ihtiyacım var

daha neler...peki eşinin bu bayanla daha önceleri yani senden önce falan bir gönül ilişkisi varmıymış...yoksa herhangi bir kadın mı

evet maalesef bana çok farklı anlatmak zorunda kalmıştı. ama sonrasında öğrendiklerim? şu anda kendime inanamıyorum. ben kimseye bu kadar taviz vermedim hayatım boyunca. ama şimdi ne oldu bana bilmiyorum. bazen ağzımı bile açamadım. kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim

sizin konununuzu okudum bu gün. evet aynı şeyler nerdeyse. peşini bırakmıyor. tabi benide ailemide eşimin ailesinide rahatsız ediyor. ben elimden gelen her şeyi yaptım. ama aramızdaki fark eşim bitiremiyor demekki

Hatlarınızı değiştirin ya da eşine savcılığa vermesini söyle. Kabul etmiyor mu?

evet galiba aşk değilse bile sevgi vardı. onun dışında bişey yok. ben ona çok emek verdim belki bundan dolayı zorladım. ama istisnalar hariç gerçekten hiç bir erkek değişmiyor

öyle canım..

mutlaka istisnalar vardır; ama genele bakarsak, aldatmak bir adamın mayasında varsa, vardır.. zordur vazgeçmesi..

o bahsettiğin şey sevgi değil aşk.. kadına tam olarak sahip olmadığı için aşk duyuyor.. halbuki senden ayırlsa onunla birlikte olsa, ona bağımlı olmayacak.. bu sefer başka arayışları olacak..

zararın neresinden dönülürse kardır.
unutmayın
siz kıymetli ve değerlisiniz
eğer kaybedecek 1 dk bile yok diyorsanız
durmayın....

kesinlikle haklısınız. bu kadar sabır bile fazla. şimdi herkez( eşimin ailesi)bu kadar mücadele verdin pes etme diyorlar. ama mücadele tek başına verilirmi böyle bir konuda

kesinlikle haklısınız. ben ona söyledim keşke ilk öğrendiğimde bıraksaydım seni kendin yaşayıp görseydin diye. ama problem şu ki eşim ne kendine ne de ona güvenmiyor

ben savcılığa vermek için hazırdım ama değmez dedi bana. belliki onu korumak için. ama herşeyi hazırlayıp bu hafta ben vericem

Seni de taciz ettiğine göre verme hakkın var tabi ki. Onu koruması insanın midesini bulandırıyor ama acaba rezillikten mi çekiniyor. Erkekler etrafa rezil olmaktansa evdeki huzursuzluğu tercih edebiliyorlar.

Sen eşine savcılığa vereceğini söyle. Eğer arkamda durmazsan bu benim sana verdiğim son şanstı ordan da boşanma dilekçesi vereceğim de.

Offf içim sızladı, yüreğim sıkıştı resmen nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum :S

kesinlikle haklısınız. ben ona söyledim keşke ilk öğrendiğimde bıraksaydım seni kendin yaşayıp görseydin diye. ama problem şu ki eşim ne kendine ne de ona güvenmiyor

ne güzel işte tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.. koyverin gitsinler kendi çöplüklerine..

ama eşimden asla vazgeçemiyorum ve o kadını tamamen hayatından çıkarırsa, ben mutlu olurum diyorsanız, biraz daha direnebilirsiniz

evet söyledim ama dikkate almadı galiba. bu o.........bana ulaşıp sırf ayrılayım diye herşeyi kendi eliyle teslim etti zaten. ve bana mağdur kadını oynadı. sürekli evli olduğunu bilmiyordum vs.numaraları. ama arkadaşları dahil bir çok kişiye beni arattı. aileme mail attı. şimdi artık kimseyi dinlemiyorum

aynı lafı etmiştim onlara işin aslını öğrendiğimde
bunu denedim. ama sonuç sıfır bir daha denenirmi bu tartışılır ama bir laf duymuştum "denenmişin denemesi olmaz" diye

Dikkate alıp almaması önemli değil önemli olan senin kararlı olup olmaman canım....

Dikkate alıp almaması önemli değil önemli olan senin kararlı olup olmaman canım....

ertesi gün bir aile büyüğü bizi alıp dışarıda bir sürü nasihat verdi. sonra eve geldik. bana onun söylediği yalan yanlış lafları sordu. ama öyle bir sordu ki ona inanmış belliki. o anda karar verdim bu konu hiç kapanmıycak ve o yaşamadan göremiycek. bende onu değil kendimi özgür bırakmaya karar verdim. bu kararımı bu gün ona söyliycem. aslında uzatmak hata inceldiği yerden kopmalı bence.

yani geçmişteki bir gönül ilişkisi öyle mi yanlış anlamadım

Kesinlikle haklısın. Bu kuşkuyla huzursuzla yaşanmaz.

çok geçmiş değil aslında en azından ben öğreneli 10 ay kadar oldu

anladığım kadarıyla göz göre göre seni (aldatıyor)..hiç hoş degil..heleki sana muhattap olma derken kendisinin onunla msjlaşması....hatları değiştirmek falan fayda saglamaz ki eşinin aklı hala ondaysa bir şekilde onla görüşür canım ya...seviyosun ve ayrılmakta istemiosun dolayısıyla ki bu çok kolay bişey degil....ama sana şunu söyleyeyim...eişni o bayana bırakma gerçekten seviosan ayrılma sürünsünler...gururunu falan hiçe say inat haline getir ve savaş o kadınla...verme kocanı...

en son 1 ay önce evden gitti. çok saçma bir bahane ile formalite bile olsa ayrılmalıyız dedi. ve yeminler etti onunla veya bir başkasıyla ilgisi yok diye. o gidince düşündüm olay o kadar büyüdüki bu o......nun anneside herşeyi biliyor. ve kızına çok güveniyor. bu sefer kesin bir kural var boşanmadan olmaz dediler. benim salak eşimde bana bu bahaneyi uydurdu. işte anlayınca ona dedimki tabiki ayrılıcaz ama ben ne zaman istersem. ben davayı ne zaman istersem açıcam ve o zaman bitecek senin düşündüğün gibi anlaşmalı olmayacak. ve sonuç 3 hafta sonra çok pişman olmuş yalanlarıyla geri döndü. şimdi o gün gelen mesajda senin boşanmaya niyetin yok demekki yazması ne tuhaf dimi. bide bunu bana yazsa yine beni yıldırmaya çalışıyor diye düşünebilridim. ama eşime yazması garip. ve ben hala aralarında açık kapı kaldığını düşünüyorum o ne kadar inkar etsede

bak o kadın yılmaya başlamış demekki...kesinlikle boşanma tatlım! sen eşine yapmacık olarakta olsa sevgi gösterileri yap sahiplen onu belki diğerinde huzursuzsa sende huzuru bulunca farklı olacaktır...o kadında bunu muhtemelen sıkıştırıp duruo boşan diye..boşanamayınca da aralarında hep bir sorun olacak...Allah yardımcın olsun

kesinlikle yılmış durumda farkındayım. ama gerçekten yoruldum artık. eşime güvenebilsem hiç pes etmem. ama ona güvenemiyorum. o kafasında bitirmeden ben ne yapabilirimki

bencede kopmalı böyle hayat nasıl geçer...
onun yüzünü her gördüğünde yaşadıkların gelmeyecekmi aklına...
bırak defolsun gitsin...
bu ne basitlik...
o kadınında haysiyeti şerefi yok demekki acınacak halde zavallı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…