akıllanmadım ve yine yorumlarınıza ihtiyacım var

tamamem haklısın arkadaşım. kendi istediğinde gitti. o zaten kendini rezil etti duyduğu lafları duyan bir başkası olsa aşkındanda ölse tenezzül edip aramazdı bence. ama en fazla 2 hafta duruyor. o günde söyledim ve aynen defol git diye. ama en büyük hata bende son defasında çok büyük yemin etmiştim geri gelmesine izin vermemeliydim

anladığım kadarıyla çocuğunuz yok... hayatınızı böyle iradesiz, afedersiniz cinsel dürtüleri nereye çekerse oraya sürüklenen, sülük bi insanla daha fazla heba etmeyin. eşiniz için biraz ağır konuştum kusura bakmayın ama anca bu kadar hafifletebildim. içimden geçenleri söylesem siteden kovarlar beni

sizi hak eden insan için mücadele edin. ahlaktan nasibini almamış yüzsüz insanlar bırakın da birbiriyle mutlu mesut ama onursuz yaşasınlar.

evet yok zaten şüphelenmeye başladığımda son tedavi için uğraşıyordum. ben bununla uğraşırken oda o......la uğraşıyormuş. o günlerde telefonlar gelmeye başlamıştı cevapsız. ama sadece şüphe olarak kaldı anlayamadım. bu arada söyledikleriniz hiç ağır değil. bana söylediği şu o o......kendince takıntı yapmış ben genç ve güzelim diye niye kazanamıyorum diye düşünüyormuş. bende eşime dedimki bende birilerine göre öyleyim emin ol ki dedim. üstelik biz evlendiğimizde ben ondan dahada gençtim. anlayacağınız kompleksli biri ve sadece istediği bu olayın kazananı olmak

yuva nasıl kuruluyor ne emekler veriliyor ne hevesler ne heyecanlar...sırf ooo teki gelsin alsın kocamızı diye mi...durr orda yavaş gelsin..herkes hata yapabilir...eşini seviyor belliki arkadaş..ayrılsa ne olacak diğer kadının ekmegine yag sürecek onlar mutlu olcak peki ya arkadaş acı çekecek...

sence abeta gerçekten mutlu olabilirlermi

evet senin gibi düşünerek haraket ettim bu güne kadar ama nereye kadar mücadele vermek lazım. bu olay 1 sene daha sürerse dayanabirmiyim ve sonunda şu anda olduğu gibi pişman olmak var. işte bu konuda karar veremiyorum

Yorumum:

Sanırım diğer kadın hala eşinizin boşanmasını bekliyor, siz bakmayın en başında "boşanmana gerek yok beraber yaşayalım" dediğine, maksat ilişkinin başında eşinize şirin görünmek, mülayim insan havası yaratıp onu kendine bağlamak. Emin olun karşı taraf eşinizin sizden boşanmasını bekliyor, eşiniz hala sizden boşanmadığına göre sanırım bundan sonrada boşanmaya niyeti yok tabi bu benim tahminim.

Tavsiyeme gelince size ne tavsiye edebilirim ki bana göre en başından affetmekle zaten bir hata yapmışsınız bundan sonraki rotanızı da siz kendiniz çizeceksiniz. Ben şahsen sizin gibi davranmazdım açıkçası. Kimsenin eşimin dahi 3 kuruşluk zevki ve ahlaksızlığı yüzünden beni ciğeri 5 para etmez karaktersiz insan müsvetteleriyle uğraştırmaya, onlarla muhatap etmeye hakkı yoktur. Ne bana bunları yaşatmaya çalışan eşim olacak şahısla, ne de karşısındaki karaktersiz insan müsvettesiyle muhatap olurdum. TAK SEPETİ KOLUNA, HERKES KENDİ YOLUNA derdim

Kimse beni yanlış anlamasın evim için, çocuklarım için eşim için her zaman mücadele ederim yokluksa çalışır destek olurum ki oluyorum, hastalıksa başucunda beklerim bu liste uzar gider amma velakin aldatılmaya yokum arkadaş kimse de benden bu konuda mücadele etmemi beklemesin çünkü aldatmak karaktersizliktir ve benimde karaktersizlerle işim olmaz.

o kadar doğruki tespitleriniz. başta böyle diyormuş şimdi boşanmasını istiyor. sözde başta bekar sanıyormuş benimle muhatap olalı kaç zaman geçti.
ve haklısın şu anda sadece ben suçluyum bu fırsatı onlara ben verdim

öylelerinin yüzüne tükürsen ya rabbi şükür der...
olsun zararın neresinden dönersen kardır arkadaşım...
dilerim allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

sizi ve ailenizi taciz ediyorsa tabi ki de sikayet etmek en dogal hakkinizdir..durumunuza da cok uzuldum..herkes yaptiklarinin cezasini birgun mutlaka ceker ben buna inaniyorum.boyle karaktersiz insanlara tahammul edemiyorum..cok yazik..

anlaşılan o ki bu konuda düşüncelerimiz çok farklı bu sizin düşüncenizdir saygı duyarım...
ben kendi kişiliğim,düşüncelerim doğrultusunda cevap verdim ...
oo teki gelip kocasının kafasına silah dayamadı değilmi benimle birlikte ol diye...
allah herkese bu aklı kulanılsın diye vermiş...
evet hayatta herkes hata yapabilir bu insana mahsus bişeydir..
ama 1 kere yapılınca ders alınmıyorsa bu hatanın telafisi olamaz(buda kendi görüşüm herkese göre değişir tabi...)

öylelerinin yüzüne tükürsen ya rabbi şükür der...
olsun zararın neresinden dönersen kardır arkadaşım...
dilerim allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

amin arkadaşım. bencede hepimiz için hayırlısı olsun. zaten çok ilginç ne zaman bu konuda bişey hissetsem veya düşünsem hemen önüme çıkıyor. bu o.......bana o gün mesaj çekmeseydi belkide anlamıyacaktım. çünkü bu sefer bana yardımcı ol dedi ve ben ona güvenmeye çalışıyordum

sizi ve ailenizi taciz ediyorsa tabi ki de sikayet etmek en dogal hakkinizdir..durumunuza da cok uzuldum..herkes yaptiklarinin cezasini birgun mutlaka ceker ben buna inaniyorum.boyle karaktersiz insanlara tahammul edemiyorum..cok yazik..

aynen bende böyle düşünüyordum. hatta burada ilk açtığım konuda intikam almayı düşünüyordum. ama gerçekten değmez herkez iyi veya kötü karşılığını muhakkak alıyor

arkadaş geregince savaşmış sanırsam..ve bu saatten sonrada savaşı kaybetmesin istiyorum sadece...ve sonada yaklaşıldığı belli diğer kadın pes etmeye başlamış bile...öyle kadınlar varki erkeği yoldan çıkarır..hmm bazı erkeklerde kendisi aranır tabi buna bişey diyemem...buradan tam gaz veriosunuz boşan boşa diye..peki ya sonrası ne olacak o insan ne yaşayacak bilmiyorsunuz...diğerleri mutlu mesut olunca bu arkadaşa ne olacak...hiç degilse savaşın galibi belli değil şuan belkide mahdur olan taraf mutlu olacak...şirret kadınlara papuç bırakmayın..bugun size yarın bize...bu kadar kolay degil yuva yıkmak

kesinlikle haklısınız
iki çok sevdiğim ablam var bu konuyu bilen biri hemen hemen aynı şeyleri yaşamış bana sakın peş etme bak ben etmedim dedi ama yılları geçmiş. halada bence eşine güvenmiyor. diğeri sakın affetme eğer affedeksen bile süründür dedi. bu herkezin kendi düşüncesi. ama inanınki bura paylaşmak insanı çok rahatlatıyor. bazen konuları okurken çok sert eleştiriler bile gördüm ama dediğim gibi herkezin kendi düşüncesi ve saygı duymak lazım. üstelik şu anda ben her yorumu duymak istiyorum. bazen kötü yorumlar insanı kendine getiriyor

Nutkum tutuldu, eşiniz kesinlikle ikili oynuyor. O kadına yüz vermese böyle şeyleri yapmaya cesaret edemezdi. Kadın da sizin boşanmanızı bekliyor aklınca trip atıyor. Senin boşanmaya niyetin yok demiş kadın demek ki eşin öyle bir söz verdi kadına. Hala nasıl soğukkanlı kalabiliyorsunuz?

Pardon kaç yaşındaymış yel...z gencim, güzelim ne demek ona bakarsan ondan da genci var. Ben eşimden 6 yaş küçüğüm 29 yaşındayım, şimdi gidip 22 yaşında birini bulsa bunun sonu yok ki ondan da genci var 18-19 yaşında olanlar var. Nasıl bir yarış içine girmiş bu kadan anlamadım. Gördün mü o kadanı neye benziyordu? Dünyanın en güzeli en çıtırı bile olsa öyle bir ahlakla hiç bir erkek onla evlenmez, ancak saftirik birini bulur kandırır öyle evlenir.

bak arkadaşım hemen hemen bütün aldatma konularında söylediğim bişey vardır yine söyleyeceğim..
her ihanet tavizle başlar taviz tavizi getirir ve verdiğin her tavizde yine bi ihaneti doğurur...
gerçekten pişman olsa o konu orda kapanır biter ve bidaha asla açılmazdı evet sende bi yara kalırdı ama yaşananlar onu gözardı etmene yeterdi..
ama öyle olmamış işte ki bu saaten sonrada olacağını sanmıyorum çünkü sen çok acı çekmişsin çok yara almışsın...
ve ona her baktığında bunlar gelecek aklına kendine niye bu eziyeti yapasınki canım benim..

çok sağol arkadaşım. ben bu konu başladığından beri birazda zamana bıraktım. ve sadece hayırlısı ne ise o olsun istedim. işte dedimya kaç kez gitti. ama geri geldi. en son ben evimi taşıyordum 2 gün saçma sapan terslikler çıktı ve o arada gelip beni tekrar ikna etti. bundada bi hayır var dedim ama nereye kadar

işte aynen bende bunu düşünüyorum. o yüz vermese o buna hatta bu olanların hepsine cesaret edemezdi. inanki soğukkanlılık değil sadece kendimi çok iyi tanıdığımı zannederken nasıl bu kadar tepkisiz kalabildim 1 gündür bende anlamıyorum.
evet yaş konusunda bencede kime göre genç dedim eşime ve güzellik konusu tartışılır herkezin bir bakış açısı var bir zevki var

evet bencede dedim ya benim hatam ben fırsat verdim diye ama eşime sorarsan en doğrusunu yaptım

ne savaşından bahsediyorsun arkadaşım o teki gelmiş kocamı ayartmış demekki kocamında içinde varki tepki vermiş hadeee savaş başladı adamı kim kazanacak..
bu nasıl bir mantık anlamadım öylesi benden uzak cehenneme direk olsun bana yar olmayan kocayı yalan söyleyen aldatan gururumu kadınlığımı bi ooo ellerinde heba eden adamı napim hadi diyelim dediğiniz savaşı arkadaş kazandı nolacak adam yarın bigün bi başkasının kuyruğuna kapılıp gitmeyecekmi...
arkadaşın hali nolacak o zaman ömrü savaş kazanmaya çabalamaklamı geçsin.
diyelim boşandı 1 gün çeker 2 gün çeker ama sonrasında elbet kendi yolunu çizer...
arkadaş fikir istemiş fikrimi beyan ediyorum kimseyi gaza getirmek gibi bi niyetim olmadı olamazda...
ben boşan dedim diye napacak arkadaş aaa mavera04 boşan dedi hadi gidelim davayı açalımmı diyecek....
lütfen arkadaşım yapmayın bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…