Akıntı ile Akıntıya göre cinsiyet belirleme

Akıntı ile cinsiyet alakası yok. Kiminde kuruluk olur erkek olur, kiminde çok akıntı olur kız olur, aynı şekilde tersi de olur.

Bu kadınların salgıladığı miktara bağlıdır. Tabi bunda başta hormonlar olmak üzere, yiyecek ve içecekler de etki gösteriyor. Bir de daha erken iken Kegel -Egzersize başlanırsa faydası çok olacaktır.

Akıntı ile cinsiyet alakası yok. Kiminde kuruluk olur erkek olur, kiminde çok akıntı olur kız olur, aynı şekilde tersi de olur.

Bu kadınların salgıladığı miktara bağlıdır. Tabi bunda başta hormonlar olmak üzere, yiyecek ve içecekler de etki gösteriyor. Bir de daha erken iken Kegel -Egzersize başlanırsa faydası çok olacaktır.
Neye faydası varki bu eğsersizim

Slm kızlar bana 3 oğlu olan biti kesin konuşarak,ilişkiden sonra eğer hamile kalındıysa erkek bebekte ilk hafta kuruluk kızda kadının akıntısının ilk haftalar çok olduğu söyledi. Tecrübeli bayanlar sizce doğruluğu varmı.sizdede böyle bir durum oldumu cinsiyeti ne oldu.
Bu tez doğru
Soyle ki ilişkiden 3 gün sonra yani yumdan sonra bol sümüklü şeffaf akıntı oluyorsa su gibi kız oluyor. Erkekte kuru oluyorsunuz.
Test edildi. Kızı olan arkadaşlarımda akıntı yoğundu. Bende yoktu mesela.

Peki senin vücudunda ne gibi değişiklik var mesela kalça genişlemesi veya diğer kızlarındaki yediklerin bunla aynımı. Ben benimkinin cinsiyetini çok merak ediyorum ama burda geç söylüyorlar
Canik kusura bakma gec yazabildim. Intrnet yoktu evde giremedim ..
Cnm bu hamileligimde miyde bulantilarim cok kotuydi halada hafif var kilo verdim zaten kilo verince kalcada genisleme falan olmadi. Kizlardada yoktu.
Yediklerim ayni hemen hemen ama bunda tatli cekti canim. Kizlarda hic tatli yememistim. Belirti olarak pek fark yok desem dogru olur cnm. 7 haftalikken kalp atisi 123 idi ozaman erkekmi galiba demistim.
Dilerim rabbim sana we tum isteyenlere saglikli sihhatli oglan bebek nasip eder.

Cnm bu hamileligimde miyde bulantilarim cok kotuydi halada hafif var kilo verdim zaten kilo verince kalcada genisleme falan olmadi. Kizlardada yoktu.
Yediklerim ayni hemen hemen ama bunda tatli cekti canim. Kizlarda hic tatli yememistim. Belirti olarak pek fark yok desem dogru olur cnm. 7 haftalikken kalp atisi 123 idi ozaman erkekmi galiba demistim.
Dilerim rabbim sana we tum isteyenlere saglikli sihhatli oglan bebek nasip eder.
Amin inşallah

Pekı arkadaslar kalp atım hızı teorısı dogrumu.140 altındaysa gercekten erkekmı oluyor.benım hcgndegerım 1123 cıkmıstı ılıskıden 12 gun sonra kalp atımıda 5 hafta 6 gunlukken attı.117 dıydı.suan 2 tane doktor kıza benzetti.

Kalp atisiyla alakasi olabilirmi ilkdefa duydum ay sonu gidicem bende nasilsizemi soyluyor dojtor.

Bebegının kalbı ılk atısta 117 atıpta kız bebek sahıbı olacak olan varmı?

Aayyyy ne guzel haber. Cokk sevindim 3 kiziniz vardi sanirim. Rabbim sag salim kucagniza almayida nasip etsin insl. Kac haftalik oldunuz?
12 haftalıkken harmony test yaptırdık doktor önermişti bebeğin dna sına bakılıyo sakatlık ve benzeri için..cinsiyetide söylüyorlarmış ama 14 haftalık olunca bugün test sonuçlarım geldi %99.9 yanılma varmı dedim garanti dediler dna sına bakılıyo yanılma olmaz dediler

12 haftalıkken harmony test yaptırdık doktor önermişti bebeğin dna sına bakılıyo sakatlık ve benzeri için..cinsiyetide söylüyorlarmış ama 14 haftalık olunca bugün test sonuçlarım geldi %99.9 yanılma varmı dedim garanti dediler dna sına bakılıyo yanılma olmaz dediler
Evet bende o testin dogrulugu 99 diye duymustum. Cok sevindim sizin adiniza.

Back
X