- 3 Temmuz 2017
- 307
- 722
- 53
Kızlarına da aynı şeyi yapıyorlar, o bile başedemiyor anne babasıyla , o yüzden artık muhatap olmamaya üstüne sıçratmamakta çalışıyor görümcem. Birde kızına oğluna acımayan geline hiç acımaz diye, ben üzülmeyim zarar görmeyim diye muhatap olma, idare etmeye çalış diyorlar. Yani yıllarca savaşmışlar çare bulamamışlar. Gerçekten bıkmıyorlar ki...Annemi ağlattı babama hakaret etti diyene kadar ben de " he de geç" diyecektim. ama bence eşiniz olayı tam anlamamış.
şimdi oturtuyorsunuz eşinizi karşınıza güzelce olanı biteni tekrar anlatıp sorunun size ya da şahsınıza yapılanlar değil -ki o da sorundur ama eşiniz için alttan alınabilir- sorunun ailenize izzet-i nefisinize yapılanlar olduğunu söylüyor ve tekrarı durumunda ortalığı ateşe vereceğinizi bu konuda destek beklemediğinizi ancak böyle birşey olursa önünüze geçip "ama benim annem deli he de geç" gibi saçma birşey yaparsa onunla da kötü olacağınız mesajını veriyorsunuz.
emin olun annesini bir güzel ayarlar. heee yok ayarlamazsa -en sevdiğim kısım- bir güzel kavga edip rahatlıyor "ben size demiştim" deyip kahve içiyor bana da dua ediyorsunuz![]()
15 temmuz olayından önce küsmüştük, o kadar rahattık ki, 15 temmuz olayı oldu bir şekilde barıştık, üzerine bir hafta geçmeden " bak bizimle küstünüz başınıza bombalar yağdı " dedi Yani bıkmıyor usanmıyor lafını esirgemiyor, hep haklı.