Akla ihtiyacım var :(

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
bata 11 gün kaldı. Yumurtlama bitti bekleyişdeyim ama göğsüm şişmeye başladı içi doluymuş gibi... Kasıklarım da ara ara agrıyo. Ama ben hiç heycanlanmıyorum çünkü aynı agrıları hatta daha fazlasını geçen ay yaşadım. Şimdi yine yok gebelik ( kendime yakıştıramıyorum gebeliği. bana hic nasip olmıcak diye düşünüyorum)

Ben bu saçma sapan boş ağrılardan nasıl kurtulabilirim. Önceden yoktu böyle ağrılar. Benim ağrılarım sadece adet günü olurdu.. Şimdi ki pskolojik resmen. Kendi kendime ağrı üretiyorum ve boşa acı çekiyorum.

Kendime acıyorum. Çok yazık.

Çocuk istiyo musun istemiyo musun ben anlayamadım şu mesajda. Sanki istiyor ama biyandan da zoraki istek gibi bi tavrın var. Bence ne kendine nede doğacak olan çocuğuna bunu yapma eğer istemiyosan biraz daha ertele.

Düşüncelerinizi hamilelikten uzaklaştırmanızda fayda var.
Kendinizi verebileceğiniz birşeyler üretin veya birşey ile uğraşın.
Kafanızı dağıtın, psikolojik olma ihtimali yüksek.
Üzmeyin bu kadar kendinizi, Rabbim hayırlısı ile versin inşallah tüm isteyenlere.
Ama kendinize de bu eziyeti yapmayın derim.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Çocuk istiyo musun istemiyo musun ben anlayamadım şu mesajda. Sanki istiyor ama biyandan da zoraki istek gibi bi tavrın var. Bence ne kendine nede doğacak olan çocuğuna bunu yapma eğer istemiyosan biraz daha ertele.

Cok istiyorum. Günlerim gecelerim bu topiklerde geçiyor. Ama hiç olmayacakmış gibi geliyor bana. Sonu hep hayal kırıklığı hep hüsran... Bide ailede de var cocuk olmama durumu. Teyzemin, dayımın, kardeşimin, teyzemin cocuklarının da bebekleri olmuyo.. Bende öyle olcam galiba.

Sıkıntı stres yapmayıp cok düşünmeyince olur deniyor.. Ama ben burda hamileliği olan arkadasların gecmiş yazılarına bakıyorum onlarda heycan stres yapmışlar ve olmuş. Kimsenin mutlulugunda ailesinde gözüm yok. daim olsun mutlulukları heycanları.

Ama ben bilmiyorum işte. Zor imtihanmış bunu öğrendim.

Sağolun msjınız icin. Biliyorum belkide zamanı var. Belkide hic olmayacak ve bu duruma alışcam kimbilir...

Herşeyin hayırlısı artık. Allah kerim, Allah büyük.

Aynen haklısın çok zor imtihan. Ben de kızıma hamile kaldığımda etrafımda senin gibi düşünenler vardı. Ben yadırgıyordum hani illa ki olur diye. 33.hafta aniden bebeğimin kalbi durunca ve 1 yıldır tekrar hamile kalamayınca anladım ki bu çok zor bir süreç. Şimdi senle aynı durumdayım. Gecem gündüzüm benimle aynı şeyleri yaşayıp sonunda mutluluğa ermiş kişilerin hikayelerini araştırıp ders çıkarmaya çalışmakla geçiyor. İnşallah en kısa sürede önce bu sıkıntılı halimizden kurtulur sonra da bebişlerimizi kucağımıza alırız

bayangezenti canım bu kadar karamsar olma veren allah alan allah. ailendeki örneklere çokta bağlama kendini olumlulara bak istersen annenin sizi dünyaya getirmiş olması gibi :) hem doktora gitmedin mi hiç.üstünden bu karamsar toprağı at umutla uğraş. bol duaya birde çaba ekle olur Allahın izni ile :) soğan kürü dene ayrıca :)

Oooff seninki daha da zormuş ne zor geçmiştir kimbilir. ne büyük acı. Allah yardımcın olsun.

İnş bizimde nasibimize, hayırlı sağlıklı evlatlar düşer.

Yumurtaların yavaş çalışıyo dedi. Bal tarçın denicem önümüzdeki adetten sonra.

Haklısın, veren Allah alan Allah. Herkes nasibi kadar var bu dünyada. Bunu hatırlattın sağol ya :)

Oooff seninki daha da zormuş ne zor geçmiştir kimbilir. ne büyük acı. Allah yardımcın olsun.

İnş bizimde nasibimize, hayırlı sağlıklı evlatlar düşer.
İnşallah öyle olur. Evet zor ama Allah tahmin edilemeyecek kadar çok sabır veriyor. İnan bu bekleme süreci en az o dönem kadar zor. Ama karamsar olmamak lazım. İnşallah bizim de yüzümüz gülecek sağlıklı hayırlı evlatlardan yana.

Sen yine iyisin ben 3 aydır sinir stres yaşıyorum boş yere ağrıları demiyorum bile iyice kendi canımı dinler oldum.

Daha 5 dk önce kocamin yüzüne cat diye teli kapattim ve üzerine bide güzel engelledim niye yaptım onuda bilmiyorum kapatinca geçti sinirim bana ne olduğunu bi anlasam :)))) simdi engelide kaldırmıyorum korkudan hahaha sinirden gülme geldi

Allah akıl fikir versin cümlemize :) gidişat fenaaa

Yumurtaların yavaş çalışıyo dedi. Bal tarçın denicem önümüzdeki adetten sonra.

Haklısın, veren Allah alan Allah. Herkes nasibi kadar var bu dünyada. Bunu hatırlattın sağol ya :)
bendede yumurtalık tembelliği vardı eşimde sper azlığı bizim normal yolla oldu :) buda umut olabilir mi :)

Belki hamilesindir.Daha 11gun varmis belli olmaz belki Allah bu ay nasip etmistir..Kafandan olumsuz dusunceleri at.Ben dis gebeligi yasadigim ay buradan dis gebelik nasil birsey neoluyor diye cok arastirmistim ve o ay dis gebelik oldu.Tamamen bilincalti ile alakali cok degisik bir durum.Halbuki psikolojiyle bebegin ne ilgisi var dersin di mi...Varmis iste.Doktorum bile bana sordu iliski yasarken bebek olsun diye dusunerek mi yapiyorsun diye.Iliskiden zevk almaya bak dusunme dedi.Biraz acik oldu kusura bakma.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.Allah gercekten hakedene versin insallah..

Ya 5 gündür netten ovülasyon testi siparis ettik onun is yeri adresini verdik ben is yerinde pek durmuyorum diye her dk sorar oldum adama geldimi geldimi diye yok dedi kargoyu arasana sen git al dedim bağırdım kapattım keske bugün aksam olmasa :)))))

Ay gercekten mi :)) kac ay bekledin?
ben tembellik için gittim doktora serophone verdi iki ay da 7cm kist yaptı işte o eriyordu adet oldukça aydan aya evliliğimin 7.ayında hamile idim ki çok adet düzensizliği yaşadım ama hamile kalmadan önceki ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.eşimede pekmez falan yedirdim :)

Amin inş.

Ya bende ona inanıyorm herşey pskolojik burda belirtileri okuyup kendimde görüyorum oram buram ağrıyo boş yere :) ben bu gidişle cocuk da dogururum pskolojik olur. Bu potansiyeli kendimde görüyorum :))

Amin inş.

Ya bende ona inanıyorm herşey pskolojik burda belirtileri okuyup kendimde görüyorum oram buram ağrıyo boş yere :) ben bu gidişle cocuk da dogururum pskolojik olur. Bu potansiyeli kendimde görüyorum :))

Ben sana soyluyorum ama bende ayniyim canim.Herseyin iyisini Allah bilir verse de imtihan vermese de napalim...Nasip edecekse oluyor..Biz nekadar dusunursek dusunelim.Evlatsizlikla sinamasin Allah kimseyi..Cok zor.Nekadarlik evlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…