- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Çocuk istiyo musun istemiyo musun ben anlayamadım şu mesajda. Sanki istiyor ama biyandan da zoraki istek gibi bi tavrın var. Bence ne kendine nede doğacak olan çocuğuna bunu yapma eğer istemiyosan biraz daha ertele.
Düşüncelerinizi hamilelikten uzaklaştırmanızda fayda var.
Kendinizi verebileceğiniz birşeyler üretin veya birşey ile uğraşın.
Kafanızı dağıtın, psikolojik olma ihtimali yüksek.
Üzmeyin bu kadar kendinizi, Rabbim hayırlısı ile versin inşallah tüm isteyenlere.
Ama kendinize de bu eziyeti yapmayın derim.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Aynen haklısın çok zor imtihan. Ben de kızıma hamile kaldığımda etrafımda senin gibi düşünenler vardı. Ben yadırgıyordum hani illa ki olur diye. 33.hafta aniden bebeğimin kalbi durunca ve 1 yıldır tekrar hamile kalamayınca anladım ki bu çok zor bir süreç. Şimdi senle aynı durumdayım. Gecem gündüzüm benimle aynı şeyleri yaşayıp sonunda mutluluğa ermiş kişilerin hikayelerini araştırıp ders çıkarmaya çalışmakla geçiyor. İnşallah en kısa sürede önce bu sıkıntılı halimizden kurtulur sonra da bebişlerimizi kucağımıza alırızCok istiyorum. Günlerim gecelerim bu topiklerde geçiyor. Ama hiç olmayacakmış gibi geliyor bana. Sonu hep hayal kırıklığı hep hüsran... Bide ailede de var cocuk olmama durumu. Teyzemin, dayımın, kardeşimin, teyzemin cocuklarının da bebekleri olmuyo.. Bende öyle olcam galiba.
Sıkıntı stres yapmayıp cok düşünmeyince olur deniyor.. Ama ben burda hamileliği olan arkadasların gecmiş yazılarına bakıyorum onlarda heycan stres yapmışlar ve olmuş. Kimsenin mutlulugunda ailesinde gözüm yok. daim olsun mutlulukları heycanları.
Ama ben bilmiyorum işte. Zor imtihanmış bunu öğrendim.
Aynen haklısın çok zor imtihan. Ben de kızıma hamile kaldığımda etrafımda senin gibi düşünenler vardı. Ben yadırgıyordum hani illa ki olur diye. 33.hafta aniden bebeğimin kalbi durunca ve 1 yıldır tekrar hamile kalamayınca anladım ki bu çok zor bir süreç. Şimdi senle aynı durumdayım. Gecem gündüzüm benimle aynı şeyleri yaşayıp sonunda mutluluğa ermiş kişilerin hikayelerini araştırıp ders çıkarmaya çalışmakla geçiyor. İnşallah en kısa sürede önce bu sıkıntılı halimizden kurtulur sonra da bebişlerimizi kucağımıza alırız
bayangezenti canım bu kadar karamsar olma veren allah alan allah. ailendeki örneklere çokta bağlama kendini olumlulara bak istersen annenin sizi dünyaya getirmiş olması gibi :) hem doktora gitmedin mi hiç.üstünden bu karamsar toprağı at umutla uğraş. bol duaya birde çaba ekle olur Allahın izni ile :) soğan kürü dene ayrıca :)
İnşallah öyle olur. Evet zor ama Allah tahmin edilemeyecek kadar çok sabır veriyor. İnan bu bekleme süreci en az o dönem kadar zor. Ama karamsar olmamak lazım. İnşallah bizim de yüzümüz gülecek sağlıklı hayırlı evlatlardan yana.Oooff seninki daha da zormuşne zor geçmiştir kimbilir. ne büyük acı. Allah yardımcın olsun.
İnş bizimde nasibimize, hayırlı sağlıklı evlatlar düşer.
İnşallah öyle olur. Evet zor ama Allah tahmin edilemeyecek kadar çok sabır veriyor. İnan bu bekleme süreci en az o dönem kadar zor. Ama karamsar olmamak lazım. İnşallah bizim de yüzümüz gülecek sağlıklı hayırlı evlatlardan yana.
Sen yine iyisin ben 3 aydır sinir stres yaşıyorum boş yere ağrıları demiyorum bile iyice kendi canımı dinler oldum.
Daha 5 dk önce kocamin yüzüne cat diye teli kapattim ve üzerine bide güzel engelledim niye yaptım onuda bilmiyorum kapatinca geçti sinirim bana ne olduğunu bi anlasam :)))) simdi engelide kaldırmıyorum korkudan hahaha sinirden gülme geldi
bendede yumurtalık tembelliği vardı eşimde sper azlığı bizim normal yolla oldu :) buda umut olabilir mi :)Yumurtaların yavaş çalışıyo dedi. Bal tarçın denicem önümüzdeki adetten sonra.
Haklısın, veren Allah alan Allah. Herkes nasibi kadar var bu dünyada. Bunu hatırlattın sağol ya :)
bendede yumurtalık tembelliği vardı eşimde sper azlığı bizim normal yolla oldu :) buda umut olabilir mi :)
ben tembellik için gittim doktora serophone verdi iki ay da 7cm kist yaptı işte o eriyordu adet oldukça aydan aya evliliğimin 7.ayında hamile idim ki çok adet düzensizliği yaşadım ama hamile kalmadan önceki ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.eşimede pekmez falan yedirdim :)Ay gercekten mi :)) kac ay bekledin?
Belki hamilesindir.Daha 11gun varmis belli olmaz belki Allah bu ay nasip etmistir..Kafandan olumsuz dusunceleri at.Ben dis gebeligi yasadigim ay buradan dis gebelik nasil birsey neoluyor diye cok arastirmistim ve o ay dis gebelik oldu.Tamamen bilincalti ile alakali cok degisik bir durum.Halbuki psikolojiyle bebegin ne ilgisi var dersin di mi...Varmis iste.Doktorum bile bana sordu iliski yasarken bebek olsun diye dusunerek mi yapiyorsun diye.Iliskiden zevk almaya bak dusunme dedi.Biraz acik oldu kusura bakma.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.Allah gercekten hakedene versin insallah..
Amin inş.
Ya bende ona inanıyorm herşey pskolojik burda belirtileri okuyup kendimde görüyorum oram buram ağrıyo boş yere :) ben bu gidişle cocuk da dogururum pskolojik olur. Bu potansiyeli kendimde görüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?