- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Sakın öyle olumsuz düsünmeyin cidden. "Kendimi hamile hayal edemiyorum gibi bir duygu" daha önce anneligi yasamamıs herkesin hissedecegi bir sey. Söylemesi kolay, uygulaması zor biliyorum ama ne zaman ki "amann olsa da olur olmasa da" noktasına gelip akısa birakirsaniz, her sey kolaylasacak emin olun.bata 11 gün kaldı. Yumurtlama bitti bekleyişdeyim ama göğsüm şişmeye başladı içi doluymuş gibi... Kasıklarım da ara ara agrıyo. Ama ben hiç heycanlanmıyorum çünkü aynı agrıları hatta daha fazlasını geçen ay yaşadım. Şimdi yine yok gebelik ( kendime yakıştıramıyorum gebeliği. bana hic nasip olmıcak diye düşünüyorum)
Ben bu saçma sapan boş ağrılardan nasıl kurtulabilirim. Önceden yoktu böyle ağrılar. Benim ağrılarım sadece adet günü olurdu.. Şimdi ki pskolojik resmen. Kendi kendime ağrı üretiyorum ve boşa acı çekiyorum.
Kendime acıyorum. Çok yazık.
Ben sana soyluyorum ama bende ayniyim canim.Herseyin iyisini Allah bilir verse de imtihan vermese de napalim...Nasip edecekse oluyor..Biz nekadar dusunursek dusunelim.Evlatsizlikla sinamasin Allah kimseyi..Cok zor.Nekadarlik evlisin.
Sakın öyle olumsuz düsünmeyin cidden. "Kendimi hamile hayal edemiyorum gibi bir duygu" daha önce anneligi yasamamıs herkesin hissedecegi bir sey. Söylemesi kolay, uygulaması zor biliyorum ama ne zaman ki "amann olsa da olur olmasa da" noktasına gelip akısa birakirsaniz, her sey kolaylasacak emin olun.
Ya 5 gündür netten ovülasyon testi siparis ettik onun is yeri adresini verdik ben is yerinde pek durmuyorum diye her dk sorar oldum adama geldimi geldimi diye yok dedi kargoyu arasana sen git al dedim bağırdım kapattım keske bugün aksam olmasa :)))))
Bnm buay sonu 10.ayim bitiyor.bnm 2kimyasal 1dis gebeligim var malesef.Cok yipratici bir surecten gectim hala da geciyorum.Sabrediyorum sende sabret bizimde guzel guzel bebislerimiz olacak ben inaniyorum.Yuregini ferah tut.5. ay doldu ama ilk günden itibaren korunmuyruz bide bizde cocugu olmayan cok var. Kardeşimin, dayımın, teyzemin, başka teyzemin cocuklarının falan bebekleri olmuyo. Bende de onun telaşı oluyo acaba bende mi böyle olurum diye.
Sen ne kadarlık evlisin?
Bnm buay sonu 10.ayim bitiyor.bnm 2kimyasal 1dis gebeligim var malesef.Cok yipratici bir surecten gectim hala da geciyorum.Sabrediyorum sende sabret bizimde guzel guzel bebislerimiz olacak ben inaniyorum.Yuregini ferah tut.
Evet insan korkuyor herşeyden ama içini ferah tut. Alnımızda varsa olacak yoksa ne yapsak nafile... Doktora gözüktün mü?İnş canım yaa. İnsan işte bazen doluyo napcagını bilemiyo yoruluyo falan. İyiki burası var :) yazmak okumak güzel oluyo rahatlıyosun:)
Evet insan korkuyor herşeyden ama içini ferah tut. Alnımızda varsa olacak yoksa ne yapsak nafile... Doktora gözüktün mü?
İnş canım yaa. İnsan işte bazen doluyo napcagını bilemiyo yoruluyo falan. İyiki burası var :) yazmak okumak güzel oluyo rahatlıyosun:)
Çalışmıyor dememiş ki:)Yumurtaların yavaş çalışıyo demişti.
sakın sakın kendine acımak da neyin nesi.. herşeyin bir zamanı var demekki rabbim zamanı gelince nasip edicek hepimize inşallah... sana surda katılıyorum bende hiç bilmezdim yok kasık ağrısı bilmem nee. ne zamaan ki çocuğa karar verdik sürekli vucdumu dinler oldum..her ay belirti her ay belirtii.. hüsran sonuubata 11 gün kaldı. Yumurtlama bitti bekleyişdeyim ama göğsüm şişmeye başladı içi doluymuş gibi... Kasıklarım da ara ara agrıyo. Ama ben hiç heycanlanmıyorum çünkü aynı agrıları hatta daha fazlasını geçen ay yaşadım. Şimdi yine yok gebelik ( kendime yakıştıramıyorum gebeliği. bana hic nasip olmıcak diye düşünüyorum)
Ben bu saçma sapan boş ağrılardan nasıl kurtulabilirim. Önceden yoktu böyle ağrılar. Benim ağrılarım sadece adet günü olurdu.. Şimdi ki pskolojik resmen. Kendi kendime ağrı üretiyorum ve boşa acı çekiyorum.
Ben de katılıyorum psikoloji kısmına kesinlikle. ama beyin öyle bir sey ki işte, tıkır tıkır alttan alta işliyor insanın elinde degil...tüp bebek doktor mu önerdi size?1 senedir sürekli çocuk muhabbeti etrafında dönen ve kendine hayrı olmayan biri olarak şuraya ilişeyim
belki yazılanların bana da faydası olur kafamdan atma hususunda
gerçi ben kabullendim biraz bazı şeyleri.. mesela tüp bebek fikri artık o kadar korkutucu gelmiyor
hatta ocak ayında bu konu hakkında adım atacağım inşallah
ama psikolojiyle çok alakalı.. 2.5 sene korunduk biz.. hep diyodum bizim hemen olmayacak bak görürsün diye eşime..zira öyle de oldu
Bizde sperm sayı hareket azlığı var, ikimiz de 30 yaşındayız o sebeple direkt tüp yapın zaman kaybetmeyin dediBen de katılıyorum psikoloji kısmına kesinlikle. ama beyin öyle bir sey ki işte, tıkır tıkır alttan alta işliyor insanın elinde degil...tüp bebek doktor mu önerdi size?
Bir arkadasımın kız kardesi 28 yasındayken tüp bebek yapmıstı. Neden ihtiyac duyuldugunu sordugumda, "ugrasmak istemedikleri" icin demisti. Tup bebek bu anlamda hic vakit kaybetmemek icin bir yol sanırım gercekten.Gerci yasınız gercekten cok genc. Bir doktora daha gorunup, en az 6 ay bekleseniz mesela. Yani nacizane fikrim. Muhakkak ki siz hangi yolla daha iyi hissedersiniz o önemli tabi ki...Bizde sperm sayı hareket azlığı var, ikimiz de 30 yaşındayız o sebeple direkt tüp yapın zaman kaybetmeyin dedi
Benim tahliller iyi gibiydi ama daha geçen Polikistik olduğumu öğrendim, bunca zaman kimse bir şey dememişti
Bu aralar da iltihap olup duruyom
Eşim proxeed kullanıyo kür vs de yapıyoz
Bu ay zaten iltihap dolayısıyla fitil kullanıyom ben
O sebeple ocağa kadar da kendiliğinden olmazsa tüp yolları göründü
Seni cok iyi anliyorum canim benimde suan 9 gun kaldi ve ayni belirtileri bende yasiyorum kasiklarim batiyor gogsum ağrıyor göbek deligimin kenarinda agri oluyor hatta bugun gulerken kasigim ciz etti aklim gitti simdi bunlar belirti degilde ne cok merak ediyorum bnde senin gibi her ay psikolojik olarak yasiyorum bunlarıböyle oluncada insan baska bisey düşünemiyor kibata 11 gün kaldı. Yumurtlama bitti bekleyişdeyim ama göğsüm şişmeye başladı içi doluymuş gibi... Kasıklarım da ara ara agrıyo. Ama ben hiç heycanlanmıyorum çünkü aynı agrıları hatta daha fazlasını geçen ay yaşadım. Şimdi yine yok gebelik ( kendime yakıştıramıyorum gebeliği. bana hic nasip olmıcak diye düşünüyorum)
Belki cogu kişiye gore cok degil ama yaklasık 2 yıl bekledim hayatımda hiçbirzaman adetim yaklaştı ay göğüslerin acıo gibi şeylerim olmadı takii bebek isteyene kadar heray kasık ağrıları göğüs ağrıları halsizlik uyku hali yaşadım bu donemde 2 kere erken dusuk yaşadım ve suan hamileyim nasılmı tam bir supriz tam bir mucize eşimle o yumurtlama saydığımız gunler varya hiç ilişki yaşamadım o gunlerde buay; ki ben o günlerde yarım saat ayaklarını diken ben, duydugu ne varsa yapan ben, o günlerde put gibi yatan, spermler geri akan kısmı için nerdeyse aglayan ben :)) ve defalarca test yapmoşımdır buay 3 gun geciktim hiç umudum yok çünkü çalışmadım derken bi baktımki hamileyim arkadaşımın verdiği yaptırdığı testle öğrendim oysaki önceki aylarda bes gun önceden yapıyordum ve anladımki arkadaşım biz istediğimizde degil zamanı geldiğinde oluyormuş rahat bıraktım kendimi olduyada inanmıorum yine rahat degildim cunku sadece yapmicam dedim bu sefer Allah istedi oldu Zamanı vardı geldi oldu o bir mucize Allah im sağlıkla bizimle kalıp kucağımıza aldığımızı da gosterir inşallahCok istiyorum. Günlerim gecelerim bu topiklerde geçiyor. Ama hiç olmayacakmış gibi geliyor bana. Sonu hep hayal kırıklığı hep hüsran... Bide ailede de var cocuk olmama durumu. Teyzemin, dayımın, kardeşimin, teyzemin cocuklarının da bebekleri olmuyo.. Bende öyle olcam galiba.
Sıkıntı stres yapmayıp cok düşünmeyince olur deniyor.. Ama ben burda hamileliği olan arkadasların gecmiş yazılarına bakıyorum onlarda heycan stres yapmışlar ve olmuş. Kimsenin mutlulugunda ailesinde gözüm yok. daim olsun mutlulukları heycanları.
Ama ben bilmiyorum işte. Zor imtihanmış bunu öğrendim.
Yüce Rabbimmmm, böyle msgları okuyunca bi silkinip kendime geliyorum cidden. İstedigimiz kadar ıncık mıncık bilimsel takılalım, o yuce kuvvet işin içine girince her sey degidiyor. Allah hepimize hayırlısını versin, dualarımızı kabul etsin...Belki cogu kişiye gore cok degil ama yaklasık 2 yıl bekledim hayatımda hiçbirzaman adetim yaklaştı ay göğüslerin acıo gibi şeylerim olmadı takii bebek isteyene kadar heray kasık ağrıları göğüs ağrıları halsizlik uyku hali yaşadım bu donemde 2 kere erken dusuk yaşadım ve suan hamileyim nasılmı tam bir supriz tam bir mucize eşimle o yumurtlama saydığımız gunler varya hiç ilişki yaşamadım o gunlerde buay; ki ben o günlerde yarım saat ayaklarını diken ben, duydugu ne varsa yapan ben, o günlerde put gibi yatan, spermler geri akan kısmı için nerdeyse aglayan ben :)) ve defalarca test yapmoşımdır buay 3 gun geciktim hiç umudum yok çünkü çalışmadım derken bi baktımki hamileyim arkadaşımın verdiği yaptırdığı testle öğrendim oysaki önceki aylarda bes gun önceden yapıyordum ve anladımki arkadaşım biz istediğimizde degil zamanı geldiğinde oluyormuş rahat bıraktım kendimi olduyada inanmıorum yine rahat degildim cunku sadece yapmicam dedim bu sefer Allah istedi oldu Zamanı vardı geldi oldu o bir mucize Allah im sağlıkla bizimle kalıp kucağımıza aldığımızı da gosterir inşallah
Kısacası Allah ol dicek olacak zamanı var ben 2 yılın sonunda bu ay bunu öğrendim
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?