- 28 Mayıs 2015
- 47
- 17
- 38
- Konu Sahibi gamzelikiz90
-
benim sorum kaynadi mi
cevabi göremedim sanırım
tekrar sorayım
2 yıl ücretsiz izin durumunuz var mi?
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama ben şimdiye kadar bıktım bu çocuğun hastalığından diye bir cümle kurmadim evladımın benim için bıktım hastalığından demesi ya da bunu aklından geçirmesi çok ağır gelirdi bana.
ben olsam cocukta baktirmam evimde de böyle bütün yıl kalsın istemem.hayır malesef yok özel sektördeyim.
Çocuk bakmak o yaşa hiç kolay degil. Torunu için yanınızda değilmiş gibi bir düşünceyi aklınıza getirmeyin.
Bir de gerçekler var. Yaşlı insanlar. Kışın köy şartları ağır gelebilir. Soba yakmak, odun taşımak vs... o yüzden dedim, hazır elleri ayakları tutuyorken gidip bir duzen oturtsalar sizin açınızdan daha iyi diye. Belki o zaman daha az zorlanırlar, böyle bir şeye ihtiyaç kalmaz.
Ama zaten çocuğunuz kreşe başladığı ilk zaman muhtemelen 1 hafta iyi 1 hafta hasta olacak.
Bağışıklıkları alışana kadar 3-4 ay genelde böyle geçiyor.
Eğer yarım gün çalışan öğretmen gibi rahat bir işiniz yoksa desteksiz devam etmek yine sizin için zor olacak...
şimdi siz çocuk hasta olunca gel, hadi iyileşti git gibi bir şey düşünüyorsanız bu hiç uygun degil...
Biraz keskin bir çözüm bulun Bu konuda yada bırakın kışın 3-4 ay kalsınlar...
Torunu için yaşadığını sanıyordum bende ama dün gece çocuğu kreşe vericem dememe rağmen kışları sizde kalırız demesinden başka anlam çıkaramadım malesef. Ayrıca kendisi sağolsun biraz hantaldır. yani rahatına düşkün. yazın köyde rahat kışın şehirde mantığında olduğunu anladım. çocuğu kreşe verince neden hala onlarla oturayım ki.
Anneniz hayatta mı bilmiyorum ama hayattaysa biraz da o bakabilir
Valla icim şişti kadın adına sürekli plan yapmışsınız.yok ikinciyi yapsam da baksa da.
Çocuğunu büyüt tam rahata erecekken torunu büyüt sonra 2. Torunu da büyüt bu kadın ne zaman dinlenecek
elden ayaktan dusunce de sen koye git, çocuklara baktin ama senin bakimini ben yapamam da eklenir buna
Pisagor gelse bu problemin içinden çıkamaz.
Ya bi de demez mi hantal diye
Kadın 60 yaşında 60.
15lik değil.ustelik senin çocuğuna bakıyor.
Oh baktirirken iyi sonra hadi köyüne
Eşimin memleketinde köyde yaşayan herkes kışları İstanbul'a gelirler. Kimisinin evi var, kimisi oğlunun yanında kalır (doğru demiyorum) ama bu şekilde yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?