AKLI KARIŞIK ÇALIŞAN ANNE

2. çocuk düşünüyorsanız, bence öncesinde bakıcı aramaya başlayın. Cebinizden çıkan meblağ yı biraz artırıp, ona verirsiniz.
Babaanne de azcık rahat eder.
Kolay değil belli yaştan sonra 2 çocuğa bakmak.
Hem bu kadar gebe kalmaya gerek yok kimseye, bugün çocuklarım bakılsın.
Yarın sefasını süreyim diyemezsiniz.

Bu eli taşın altına koymak lazım.

Misal: ben

Cocugunuzu bu sene krese verin korkmayin kreste daha iyi bakiyorlar... sosyallesiyor cocuk... ayrica hergun bi etkinlik yapılıyor.

Bu sene krese gonderin derim 1600 tl krese verseniz cocugunuzu el ustunde tutarlar...

Bakici tutup,eve kamera taktir. Mis gibi kimsenin nazini tizini cekmezsim o zaman

Yaşlı ve sürekli hastalanan bir insana çocuk baktırmak ve 2. çocuğu buna göre planlamak yalnızca bana mı garip geldi? Bir de nazlanıyor diyorsunuz vallahi pes.Ayrıca çok ama çok detay yazmışsınız , şöyle olursa böyle olacak , böyle olursa şöyle olacak , şöyle olursa böyle olur mu ?? Bunaltıcı geldi açıkçası.

Bu ülkede anneanne babaannelerin kaderi sürekli , ölene dek çocuk bakmak mı? Arkadaşımın çocuğuna 80 yaşındaki babaannesi bakıyordu , en son bakıcı buldular , bu kez de bakıcının başında bekle diye kadını darlıyorlar.İnsanlar o yaşa ne hallerle geliyor , neler çekiyor , canlarıyla uğraşırken bir de bizim çocuğumuza bak muhabbeti.Ev kirasını ödemeye de yüksünüyorsunuz.Bana çok bencil geldiniz.

İnsanları rahat bırakıp bir bakıcı mı arasanız?

2.çocuğu yapın bence maddi durumunuz elveriyorsa 2sene evde oturursunuz cocuk lar büyür sonra bakıcı tutarsınız hem küçükle ilgilenir hemde büyük okuldan gelince yemeğini falan verir...ama bana göre her şekilde 2sene evde olmanız gerekir

Baskalarina güvenerek çocuk yapmayın yarın bir gün 60 yaşında kadın ciddi bir rahatsızlık geçirse ne yapacaksınız? kurduğunuz bütün maddi plan alt üst olmuş olacak. Herkes kendi evine gitsin çocuğu da kreşe verin. Aradan çıksın diye de 2.çocuk yapmayın .

Burda kafasina gore atar tutar yapanlar ya maddi yonden cok rahat ya baslarinda boyle dertlerden herhangi biri bile yok yada bekar...
Siz bir zahmet klavye basında rol yapmaya zahmet etmeyin. Kimse kimseyi tanımıyor burda. Eminim bu bayanların çoğu benden beter bencildir. Güldürmeyin beni. Ben sizler gibi denk olanlara değil!!! Hem anne olup hem calismak zorunda olup hemde basında sürekli birlikte yaşamak zorunda olduğu iki yasli insanla baş etmek zorunda olan CALIŞAN ANNELERE konu açmıştım sizler yanlış forumdasınız.
Hadi dışarı....

Duyarda kasıldıgına göre dağılabiliriz.

Hazır kaldıklarında ikinciyide aradan çıkarsam diye düşünmek nedir ya?Sizin çocuklarınıza bakmak zorundamı kadın? Düşün yakalarından köylerine dönsünler.Kira yerine bakıcı tutun.Ama 2.ciyi aradan çıkaramayacaksınoz bu seferde....

Çocuk doğurun ve belli bir yaşa gelene kadar çalışmayın. Sonra tekrar işe girersiniz. Yada evde sınavlara hazırlanıp memur olursunuz bu süre içinde

Çok bencilsiniz. Yarım yamalak okudum ama şey kısmı beni bitirdi ikincide aradan çıksa.

Sizin gibiler için çok güzel bir laf var. Kılığına bakmaz diye başlayan. Neyse. Banlanmayım şimdi :)

60 yaş yaşlı değil kendini salarss yasli gözükür.ama hastalığın a birşey diyemem.

Çalışmayın zorlaniyosaniz oturun çocuklarınızı büyütün.Bütçenize göre bir evde oturun.eşimin çalıştığı yer devlet dairesi ve 4 yıllık üni mezunu 32 yaşında bir bayan memurluktan istifa etti gecen sene.tabiki de çocuklarıyla daha iyi ilgilenebilmek için.Herkes böyle yapmalı demiyorum ama zorlanıp üstesinden gelemiyorsaniz yapacak birşey yok

Siz hem konu açıp elestiriye kapalı olup hem de bu üslupla konusursaniz hakliyken haksız konumuna bile düşersiniz.Karşıdan o laf soktuğunuz bekarlar ve ÇALIŞAN ANNE olmayanlardan bol olumsuz eleştiri de alırsınız kusura bakmayın..Mantıklı olabilecek çözümler söyleniyor burada.Çözüm sunanlar adına konuşuyorum.Halden anlamayanlar için haklısınız onun dışında derdinizi gayet güzel anlatmisiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…