sizin ihtiyacınız varsa sinirlenmekte sonuna kadar haklısınız vallaBüyük ihtimalle kendisi gidip alicak ve annesigile vericek bu bana söylenen kısmı
Yoksa adres denen bisey var niye onlara gitsin ki
İhtiyaç kısmını geçtim çok şükür muhtaç değilim ama bu ilk değil o yüzden çok sinirliyimsizin ihtiyacınız varsa sinirlenmekte sonuna kadar haklısınız valla
Ev kira diye çıksa ülkenin yarısına çıkar kiMaddi durumunuz iyi ve birikim yapıyorsanız nasıl size destek çıkıyor eviniz kira mı?
Benim de aklım sizin gibiler nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor onu almiyor valla.Birikim yapmaya çalışıyoruz (güya) onun için önemliydi. Doğru biliyorsunuz bence de öyle. Ama eşime sorsanız ailesine vermedi para doğru onlara çıktı
Bu yaptığı birikim için mi yoksa ailesine vermek için mi? Bence mesajınızı düzenleyin, daha açıklayıcı bir şekilde yazarsanız iyi olureşim nerden ne kirparsam diye hesaplıyo
İhtiyaç kısmını geçtim çok şükür muhtaç değilim ama bu ilk değil o yüzden çok sinisizin ihtiyacınız varsa sinirlenmekte sonuna kadar haklısınız valla
Tabi destekte bulunmalı ama önce onlar cabalamali sonra biz destek veririz ama armut piş ağzıma düş onların ki. Çok kızıyorum eşimi anlamaya çalışıyorum ama ailesinden nefret ediyorum. Evlenirken bile bir çöp yardımları bile olmadı şimdi de somuruyorlar aslında aram iyi olsa arar hemen lafı vururdum da şimdi para için aradı bizi derlerTabii ki de ihtiyaçları varsa ailelere maddi destekte bulunulmalı ancak bunun için maddi durumunun iyi olması lazım. Her şeyinizden kısarak kenara attığı paraları ailesine vermesi ne kadar da ayıp. Üstelik sosyal yardımlaşma parası konusunda sizi kandırıyor. Eşiniz çekirdek ailesi yok sayan karaktersiz bir adam. Bence uzun bir süre çocuk düşünmeyin
Kusura bakmayın ama konu çok ilginç . İhtiyacınız yoksa neden sosyal yardımlaşma parası alıyorsunuz ? Hem ben Kızılay gönüllüsüyüm mesela , ihtiyaç sahibinin direkt kendisine veriyoruz . Çocuğun ayakkabısını dedeye verip alın bunu torunuzua götürün demiyoruz .Yani ne kadar sakin kalmaya çalışsam da delirecek gibi oluyorum. Eşim beni delirtecek. Gerçekten parasında değilim çünkü ilk olmuyo. Sosyal yardımlaşma parası çıkmış eşim adına. Kendi kendime dedim ki 100%200 eminim o para bize gelmeyecek az önce arayıp o para annemlerinmis almışlar parayı dedi. Hiç şaşırmadım dedim. Yani kb yatıyo çalışmıyo eşim nerden ne kirparsam diye hesaplıyo ve benden de saklıyo sanki farketmiyorum. Bi defasında yaptığını söylediğimde ne yapacağını şaşırdı beklemiyodu ve inkar. İnkar diye bisey olmasaydı ne yapardı acaba.
Bakalım akşam konusucamemin olduğunuzu gösterebilirsiniz belki edevletine bakılıyorsa orada yazar ona çıktığı o zaman inkar edemez herhalde
ihtiyaç sahibi değilseniz nasıl sosyal yardımlaşmadan para alabiliyorsunuz?İhtiyaç kısmını geçtim çok şükür muhtaç değilim ama bu ilk değil o yüzden çok sini
Tabi destekte bulunmalı ama önce onlar cabalamali sonra biz destek veririz ama armut piş ağzıma düş onların ki. Çok kızıyorum eşimi anlamaya çalışıyorum ama ailesinden nefret ediyorum. Evlenirken bile bir çöp yardımları bile olmadı şimdi de somuruyorlar aslında aram iyi olsa arar hemen lafı vururdum da şimdi para için aradı bizi derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?