Aklım almıyor

Haklısınız. Nasıl çıktığını bilmiyorum. Sadece eşim çalışıyor ve kredi ödüyoruz. Amaç parayı alalimda kenara atalım değil birikim dediğim maaştan kalan 100 150 lira. Yanlış anlamanızı istemezdim

e iyi de bu para için e devletten başvuruda bulunmak gerekiyordu. siz başvurmadınız mı

Bakalım akşam konusucam
Konuşurken bizim yardıma ihtiyacımız mı vardı ? Neden böyle yaptın ? Gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir aileyi madur ettik . Belki günaha girdik deyin . Hiç artmayadabilir , gelen gidebilir . Ama böyle yapmayın . Ordan aldığınız para , haksız yere kazanç bence , başka yerden misliyle çıkar . Allah korusun huzurunuz kaçar , sağlığınız bozulur . Bu dünyada olmasa öbür dünyada muhakkak karşınıza çıkar . Herkes hata yapar ama umarım bir daha yapmazsınız . Ben o paranın evime girmediğine şükrederim .

Ben parasında değilim sadece eşimin sürekli onlara aktarma yapmasiydi bunu anlatmak istemiştim

Şu an önemli olan yaşayabilmek yemek içmek birikim şu dönem lükstür.
birikim yapabiliyorsunuz demek ki ihtiyac değil :)
onca ihtiyaç sahibi yokken size çıkmış oh olsun,

Kirada oturuyoruz ve kredi ödüyoruz ihtiyaç var ama muhtaç değiliz bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi
Bakın akşama çocuklarına ne yedireceğini kara kara düşünen insanlar var bu ülkede ve maalesef bazı açık gözlü insanlardan dolayı onlara ulaşılamıyor . O kişiler de kapalı kapılar ardında intihar edecek kadar , hayatta çaresiz kalıyorlar.

Bu ülkede gercekten kimse hakkettigini alamiyor okadar sinirlendimki suan yardim paralari kimlere gidiyormuhtqc degiliz birikim yaocakdik diye yazarken hic mi vicdaniniz sizlamiyor gercekden ihtiyaci olanlar alamiyor bu parayi.Ben nasil ciktigini bilmiyorum demek yerine cok sukur muhtac degiliz yanlislik oldu heralde bu para ihtiyaci olana gitsin niye demiyorusunuz!!!

Kirada oturuyoruz ve kredi ödüyoruz ihtiyaç var ama muhtaç değiliz bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi
Hepimizin ihtiyacı var, bende kredi ödüyorum, çocukları kreşe etüde gönderiyorum. Sosyal yardımın çalışamayan durumda olanlara çıkması gerek, siz birikimden bahsediyorsunuz. O kadar ihtiyacınız varsa evinizden çıkın da çalışın onun bunun hakkını yiyene kadar.
Dediğim gibi devleti kandıran yapıda bir adam size de çok rahat yalan söyler.

Sosyal yardımlaşma parası,ihtiyacı olan vatandaşlara yapılan bir yardımdır,kenara birikim yapın diye değil..
Kv ihtitacı yok demek ki ona çıkmamış..
Kenara birikim yapın diye yapılan bir yardım olduğunu düşünmüyorum,madem drumunuz iyi ,ihtiyacınız yok,para neden kv gidiyor diye sorgulayacağınıza,daha vicdanlı davranıp,gerçekten ihtiyacı olan insanlara verilmesini sağlayabilirdiniz..

B
e iyi de bu para için e devletten başvuruda bulunmak gerekiyordu. siz başvurmadınız mı
Ben basvurmadim eşimden de haberim yoktu sadece bana söyledi sonra da annemgile gitti dedi benim kızdığım konu ufacık bi para meselemiz olsa bile ailesi konuya dahil oluyo. Gerçekten ben hap hayırlısı diye dua ederim belki de haklısınız evime girmediği için ben de şükretmeliyim

İhtiyacı olmayan birine o yardım parası nasıl çıkıyor?

Haklısınız onlara kizginligimdan doğru düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…