Aklım almıyor

Bir tarafi muskul etmeden diger taraf desteklenebildigi surece problem teskil etmez.Sonuc olarak ailesi,ama onlarinda imkani kendilerini idare edebilecek duzeydeyse ve sizde birikim yapmak icin cabaliyorsaniz burda biraz uyusmazlik olabilir.Zaman zaman aileler cocuklarininda kendilerini ait bir karisi duzeni varsa cocuklari oldugunu,onlarin da ihtiyaclari olabildigini hatirlamali derim ben.

Doğru söze ne hacet.

Su an çocuk yok ama kendisi de farkında uzaklaşması gerektiğinin ama ailesi olduğu için çok zorlanıyor onlarda sagolsunlar hiç fırsat vermiyorlar

Ah benim de aklım alsa bi
Bakın aklınız varsa bu konu için demiyorum muhakkak çalışın . Çalışın çalışın. Kendi paranızı kazanın . Sizin maaşınızı birikim olarak kenara atarsınız . İyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum.
Eşinize de çok güvenmeyin . Benim gözümde okulun yazıcısını kendi işi için kullanan öğretmende , ihtiyacı olmadan devletten yardım alan kişi de hayırlı bir iş yapmıyordur . Azıcık Allah korkusu olan insan devletine milletine zarar vermez .
Ben size deyim , eşim böyle bir şey yapsa anında o parayı gider vergi dairesine vs yatırırdım ve adama en başından helal lokma kavramını anlatırdım .

Bizim de aklımız almadı size nasıl sosyal yardım çıktı. Bir de 100-150 lira anca artıyor derken sürekli para onlara veriyoruz demenizi de aklım almadi. Biraz bizim aklımızla oynuyor

Zaten kısa bi süre öncesine kadar çalışıyordum çıktım, bi rahatsızlığım var ve bende evde olup kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Gerisi için de yine haklısınız

Su an çocuk yok ama kendisi de farkında uzaklaşması gerektiğinin ama ailesi olduğu için çok zorlanıyor onlarda sagolsunlar hiç fırsat vermiyorlar
Eşiniz de hiç güven vermedi. Bence birikim yapmak istiyorsanız kayınpederin yattigina laf edeceğine cocuk da yokken çalışın ve kendiniz kendinize birikim yapın.

Eşinizin e-devlet şifresini biliyorsanız ona çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz sosyal yardım yazmanız yeter arama kısmını

Eşiniz de hiç güven vermedi. Bence birikim yapmak istiyorsanız kayınpederin yattigina laf edeceğine cocuk da yokken çalışın ve kendiniz kendinize birikim yapın.
O zaman sozumu geri alıyorum rahatsızsaniz. Ülkeyi satmak için de illa milyonlar almanız gerekmiyor. Az ya da çok alan hepsi aynı. Az alan yolunu bulsa çok da alır demek diyorum ben.

ihtiyaç var veya yok o para size çıktıysa onların hakkı değildir ,

hiç ihtiyacım yoksa botoks (mesela ) yaptırırım gene harcarım o parayı ,
Bakın bu para sosyal yardımlaşma parası , piyangodan vs çıkmadı . Yani ihtiyacı olanlar için ayrılan bir para . İhtiyacımız yoksa devlete geri ödemeliyiz bunu . İçinde yaşadığımız topluma karşı sorumluluğumuzdur bu . Yani o parayı botoksa mesela harcarsanız o botoks yaptırdığınız yerler Allah korusun kanser olabilir . Tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır devletin her bir kuruşunda , her bir karışında .

Zaten kısa bi süre öncesine kadar çalışıyordum çıktım, bi rahatsızlığım var ve bende evde olup kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Gerisi için de yine haklısınız

ihtiyaç var veya yok o para size çıktıysa onların hakkı değildir ,

hiç ihtiyacım yoksa botoks (mesela ) yaptırırım gene harcarım o parayı ,
Konu sahibinin de ihtiyacı yok ha konu sahibi ha kayınvalide harcamış ne farkeder ikisininde ihtiyacı yok. Millet ekmek bulamıyor siz diyorsunuz ki ihtiyaç var ya da ypk yardım parasıyla botoks yaptır

Ülkeyi satmisim gibi davranmayın lütfen
hanımefendi size değil kızgınlığımız.. biz malesef bu duruma kızıyoruz, şahsi algılamayın.. geçinebilen insanlara sosyal yardım çıkması doğal olarak kızdırıyor insanları.. devletin yardımı da doğru yerlere gitmiyor demek ki. bu ülkede her gün birileri geçinemediği için intihar ediyorken, ıslak odunları yakamadığı için çocuklarının eline ısınsınlar diye saç kurutma makinesini verip intihar eden anneler varken yardımların doğru yerlere gitmemesi tabi ki bizi kızdırıyor..

ben devletin verdiği paradan bahsetmiyorum allah korusun öyle bir parayı biz yemeyiz yiyemeyiz zaten,

ben kendı hakları olan paranın annesine vermiş olmasından bahsettim sadece ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…