- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
Aşk olsun bilgoş ya sizden başka kimim var kime anlatayım başkaAllah askina pembecanta senin sevgilinden başka ugrasacagin bir konun yok mu?
Beni yanlis anlama ama bu kadar sevgilinle ugrasacagina ordinaryüs olurdun be arkadaşım
Aşk olsun bilgoş ya sizden başka kimim var kime anlatayım başka
Tatlım kısıtlamiyorum yani diger indanlar kadar abartmiyorum ! Bende oyle diyorum madem sikayetcisin tutmuyorum seni gitBirbirine yasak koymak bana saçma geliyor.Gizli bi face açıp istediğini yapar farketmezsin bile.Ama onun da yalan söylemesi bi de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışması saçma olmuş.Ha bi de millet neler neler yapıyormuş lafa bak kız arkadaş istiyorsa ona göre davranacak aklı elalemde kalacaksa free takılsın.
Face kullanmasina bisey demiyorum acmadan once veya sonra actigini soyleseydi cokmu zor bide surat yapacak biri varsa oda benim diyorum ee yap diyo utanmadan !madem face de kötü bişey yapmıyo niye bu kadar kızıyosunuz ki ?
Ee peki ben napcam boyleTabi kendinizce sebepleriniz vardır ama sevgililer birbirine sosyal agları kısıtlamamalılar.. kullanmak isteyeni gizli saklıya meylettiriyorsunuz.
Hayırlısı o
lsun. ama birbirinizin sevgilisisiniz kölesi emiri değil.
Ee peki ben napcam boyle
Birazda bunu bahane ediyoruz bazen ama ben iyice nefret ettim facedenNe geliyosa basiniza su face yuzunden geliyo ne illet bi uygulamaymis mubarek.
Birazda bunu bahane ediyoruz bazen ama ben iyice nefret ettim faceden
Aman he bulasmamissiniz madem dahada sakınCnm ben kullanmamaktan yanayim ne benim nede esimin facesi yok gerekte duymadik hic bnce cok gereksiz...
kuzum sıkmıyorum kiAnlamiyorum neden sevgililerinizi bukadar kisitliyosunuz?
Kisitlarken adamda yalan soyleyrcek ist3 boyle, birak ne yapiyorsa yapsin, sana yanlis yapan facebook a gerek duymaz.
Disardada yapar ..
Benim esimin facebooku var ve ben asla daha lafini bile etmedim ne sevgiliyken ne nisanliyken nede suan..
Hatta ben bir sure eklememistim onu , okadar dikkatimi cekmez onun face ..
SIKMAYIN su adamlari birakin , sonrada neden niye boyle oldu diyorsunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?