• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım karışık

Damla__07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
158
58
13
33
Merhaba arkadaşlar üç ay önce benden 5 yaş küçük biriyle tanıştım yaşından hem görünüş hem karakter olarak olgun biri ve İlk kez bu kadar değer verildigimi, sevildiğimi, mücadele edildiğini gördüm. Tabi her zaman hersey bu kadar güzel gitmiyor kaderin cilveleri var tartıştığı mız bir zamanda kasıgında ağrı olduğunu söyledi o günden sonrada ağrıları arttı doktor ameliyat demiş ve %70 riskliymis çocuğu olamayabilirmis yani bende bu durumda onu yalnız bırakmak istemiyorum destek oluyorum ve kendimi suçlu hissediyorum ilk benimle tartıştığında öyle oldu daha önce olmamış işin diğer tarafı bn mantigimla yaklaştım hep onun gibi sevgim yoktu en başından beri ve bu durumu öğrenmeden önce arkadaşça konuşuyorduk ama o hala seviyor konuşmak istiyor ne yapmalıyım sizce hassas bir konu tavsiyelerinizi bekliyorum

ortada evlilik fikri yok anladığım kadarıyla. o yüzden çocuğu olur olmaz kısmıyla bence şimdilik ilgilenmeyin. seviyorsanız destek olun.

ha yok ben ileriye dönük düşünüyorum evlenirim diyorsanız da ben çok aşık olmadığım biriyle çocuğu olmayacaksa evlilik düşünmezdim. aşk varsa sıkıntı değil ama.

hem daha bir durun,kesin değilmiş bir ameliyatını olsun.

ortada evlilik fikri yok anladığım kadarıyla. o yüzden çocuğu olur olmaz kısmıyla bence şimdilik ilgilenmeyin. seviyorsanız destek olun.

ha yok ben ileriye dönük düşünüyorum evlenirim diyorsanız da ben çok aşık olmadığım biriyle çocuğu olmayacaksa evlilik düşünmezdim. aşk varsa sıkıntı değil ama.

hem daha bir durun,kesin değilmiş bir ameliyatını olsun.
Evlilikten bahsetmiştik tabi o aşamaları yapmadık düşünce olarak bilmiyorm aklımı yoran suçluluk psikolojisi ve bu durumda ne yapmam gerektiği fikirleriniz için teşekkürler

Evlilikten bahsetmiştik tabi o aşamaları yapmadık düşünce olarak bilmiyorm aklımı yoran suçluluk psikolojisi ve bu durumda ne yapmam gerektiği fikirleriniz için teşekkürler

ay ne suçu siz de. olacağı varmış olmuş üzüntü kasıklara vurur mu? sevmiyorsanız sırf suçluluk duygusu yüzünden kendinize yazık etmeyin. umarım kendiniz için doğru kararı verirsiniz. :)

Seninle tartıştı diye ağrısı oldu , daha önce hic boyle birsey olmamış, büyük ihtimal çocuğu da olmayacakmış :)))) ya neremle gülsem karar veremedim :) sıkıntıya girip kalbi sıkışsa neyse ..bi tarafını sıkıp niye kendini sıkıntıya sokmuş :KK53:
Size yalan mı geldi anlayamadım bende böyle birseyi ilk kez yaşıyorm sağlık olduğu için daha hassas olursanız sevinirim

Tartışma üzerine çok üzüldüğünü söyledi o zaman olmuştu sadece bu sebeb mi bilmiyorum
Canim benim tartisabilirsin, buyuk kavgalar edebilirsin. Insanin morali bozulur, aglar, sizlar hadi cok kafaya takti (benm gibi) psikolojisi bozulur, dahada ilerisi kalp krizi gecirir yani. Oda hadi oyle olsun diye soyledim olmaz da anla iste. Cocugunun olmama ihtimalini seninle tartismasina baglamis bence. Zaten biliyor ama seni alttan suclayarak bu konuyu kapatmis olacak. Oyle sezdim

Aslında arkadaslar bana senin yüzünden demedi ben öyle düşünüyorum ilk o zaman olmasından yola çıkarak ama ferahladim biraz yorumlarınızla sağolun

Sorunu ne tam olarak? Tek aklıma gelen senaryo kavga ederken sinirlenip kendi kendine etrafı tekmelerken kasık fıtığı filan geçirmesi. O da çocuk yapmayı engeller mi bilmiyorum

Sorunu ne tam olarak? Tek aklıma gelen senaryo kavga ederken sinirlenip kendi kendine etrafı tekmelerken kasık fıtığı filan geçirmesi. O da çocuk yapmayı engeller mi bilmiyorum
Damar şişmesi olmuş hasar görmüş sebeb olarak önceki ameliyat hatası sıcak veya soğuk ortam görmüş doktor ameliyat olmalısın, yoksa tümöre cevirebilir demiş

Son düzenleme:
O nasıl hastalık gı üzülünce çocuğu olmuyormuş. Araba çarpınca gözleri açılıyor gibi :dondurma::halay:

Back
X