Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşla ilgisi yok insan neden yalan soylesin böyle önemli bir konuda gerçek olma ihtimali hiç olamaz mı insanın başına hersey gelebilir bu hayattaSen kaç yaşındasın vallahi merak ettim,çok mu safsın ya da yaşın küçük böyle saçma bir sebebe inandığın için
Tartışma üzerine çok üzüldüğünü söyledi o zaman olmuştu sadece bu sebeb mi bilmiyorum
Öncelikle ciddi ve güzel cevabinizdan dolayı teşekkür ederim aslında kötü bakmıyorum yada düşünmek istemiyorum öyle bilmiyorum güzel dileklerinize ihtiyacım varÜzüntüden olmaz canım kendini suçlama.
Seviyorum etkileniyorum vs gibi bişey görmedim kendi adına yazdığın.Sadece o seviyor diye ilişki yürümez.Yol yakınken dön bu işten.Sadece vicdanınla hareket ediyorsun.O da bunu kullanıyor.Oyunbaz mı nedir mübarek.
Olmadik seylerle olur olmaz suclamalar yapan insanlardan hic hoşlanmam, iftiradan farksiz gelir hatta o suclamalar.. Senle tartistik da ondan oldu mu dedi yani?Tartışma üzerine çok üzüldüğünü söyledi o zaman olmuştu sadece bu sebeb mi bilmiyorum
Öyle birşey demedi ben mantık çerçevesine koyunca ilk o tartışmadan başlaması vicdani bir durum yarattı hani yanlış anlaşılma olmasınOlmadik seylerle olur olmaz suclamalar yapan insanlardan hic hoşlanmam, iftiradan farksiz gelir hatta o suclamalar.. Senle tartistik da ondan oldu mu dedi yani?
Öncelikle ciddi ve güzel cevabinizdan dolayı teşekkür ederim aslında kötü bakmıyorum yada düşünmek istemiyorum öyle bilmiyorum güzel dileklerinize ihtiyacım var
Çook teşekkür ederim canım güzel desteğin içinRica ederim canım.Duygularını sömürüyor.Benim gözlemim bu.Zannediyorum 20 yaşında.Sen olgun demişsin ama pek olgun bir davranış değil bu.Zayıf bulduğu yerden vuruyor seni.Hoş değil.Kıymetini bilen insan böyle yapmaz.İyi düşün karar senin.Ben gelecek düşünme derim.Yaşı itibarıyla da uygun değil zaten evliliğe.Daha seneler ister.Tekrar söylüyorum,iyi düşün canım.Herşey gönlünce olsun.
Bilemiyorum ama sanmıyorum da.. Sanci o an girmiş olabilir ama çıkan rahatsizlik ve cocuk olmama ihtimali o anki uzuntuyle ortaya çıkmamıştır..Öyle birşey demedi ben mantık çerçevesine koyunca ilk o tartışmadan başlaması vicdani bir durum yarattı hani yanlış anlaşılma olmasın
Haklısınız teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBilemiyorum ama sanmıyorum da.. Sanci o an girmiş olabilir ama çıkan rahatsizlik ve cocuk olmama ihtimali o anki uzuntuyle ortaya çıkmamıştır..
Cocuk meselesinde de "şunu yapmalisin" demek cok zor..
Buyuk bir ask ve oturmus bi iliski varsa yari yolda birakmak olmaz/olmamali..
Ama kafanizda tereddutler varsa ve aşk/sevgi yoksa cok mantikli degil, ilerde pisman olup o insani da suclayabilirsiniz..
Rica ederim..Haklısınız teşekkür ederim tavsiyeleriniz için![]()
O 21Rica ederim..
Yaşlar kaç bu arada?
Olgunluk yaşla alakali bi sey degil bence.. Cok akli basinda biri de olabilir 21 yasindaki bi erkek ama bana cok uzun soluklu olabilecek bi iliski gibi gelmedi sizinki.. Hayirlisi olsun insaAllah iyilesir arkadasiniz da, bi sorun cikmaz..O 21
ben 26
Yaşı bende sorun etmiyorum zaten tek sorun buda değil çok teşekkür ediyorum inşaAllah Allah razı olsunOlgunluk yaşla alakali bi sey degil bence.. Cok akli basinda biri de olabilir 21 yasindaki bi erkek ama bana cok uzun soluklu bi iliski gibi gelmedi sizinki.. Hayirlisi olsun insaAllah iyilesir arkadasiniz da, bi sorun cikmaz..
Evet sağolun desteğiniz için :)Tıp çok ilerledi çocuğu olur merak etmeyin. Siz seviyorsanız devam edin yoksa bitirebilirsiniz yada arkadaşca devam edin. vicdanen sıkıntı olmaz bunun
Doktor olmalısın yani ameliyat demiş virgül koyayım hemen
Bel fıtığı kasığın biraz üstünden ve bel bölgesinden yapmışlar ameliyatı daha önceönceki ameliyatı neymiş?