Aslinda bu konuyu acip acmamak arasinda gel-gitler yasadim, ama sizlerin fikirlerini duymak istedim.
Esimin yaninda hayattan hic keyif alamiyorum, sürekli sevdigi bir dizi var onu izliyor , yoksa mac izliyor
disari hep benim zorlamamla cikiyor ve paylastigimiz pek birsey yok.
Kendisine haksizlik etmek istemiyorum, iyi bir insan, bir cok güzel özelligi var ama hayattan zevk alma anlayisimiz
cok farkli. Son günlerde kendimi mutsuz hissediyorum.
Ikimizde calisiyoruz, gün icinde sadece bir kere ariyor ve o bilindik kisa konusmamizi yapiyoruz ve
eve gidinceye kadar birbirimizden haber alamiyoruz.
Eve gidincede o kadar yorgun oluyorum ki yemekten sonra hemen uyuyorum.
Hafta sonlari ise malum kanepenin üzerinde tv izliyoruz.
Bu durumdan öyle bunaldim ki, aklima geldikce üzülüyorum.
Evlenmeden önce sosyal bir yasamim vardi, simdi ise sadece isimde mutluyum, esimle iyi anlassakta
aramizdaki o heyecan biteli cok oldu.
Cook uzun zaman oldu romantik bir hediye, romantik bir mail almayali ve ben artik beklentilerimi dogru bir dillede olsa
anlatmaktan yoruldum.
Kizlar aklim cok karisik, ben bu adamdan cocuk sahibi olmak istemiyorum.
Cok sıkılıyorum, ben hep böyle dört duvar arasinda hayati sadece esimden ibaret mi yasayacagim.
Aklından boşanmak mı geçiyor Esin?
Aslinda bu konuyu acip acmamak arasinda gel-gitler yasadim, ama sizlerin fikirlerini duymak istedim.
Esimin yaninda hayattan hic keyif alamiyorum, sürekli sevdigi bir dizi var onu izliyor , yoksa mac izliyor
disari hep benim zorlamamla cikiyor ve paylastigimiz pek birsey yok.
Kendisine haksizlik etmek istemiyorum, iyi bir insan, bir cok güzel özelligi var ama hayattan zevk alma anlayisimiz
cok farkli. Son günlerde kendimi mutsuz hissediyorum.
Ikimizde calisiyoruz, gün icinde sadece bir kere ariyor ve o bilindik kisa konusmamizi yapiyoruz ve
eve gidinceye kadar birbirimizden haber alamiyoruz.
Eve gidincede o kadar yorgun oluyorum ki yemekten sonra hemen uyuyorum.
Hafta sonlari ise malum kanepenin üzerinde tv izliyoruz.
Bu durumdan öyle bunaldim ki, aklima geldikce üzülüyorum.
Evlenmeden önce sosyal bir yasamim vardi, simdi ise sadece isimde mutluyum, esimle iyi anlassakta
aramizdaki o heyecan biteli cok oldu.
Cook uzun zaman oldu romantik bir hediye, romantik bir mail almayali ve ben artik beklentilerimi dogru bir dillede olsa
anlatmaktan yoruldum.
Kizlar aklim cok karisik, ben bu adamdan cocuk sahibi olmak istemiyorum.
Cok sıkılıyorum, ben hep böyle dört duvar arasinda hayati sadece esimden ibaret mi yasayacagim.
Bazen geçiyor.
Sevildigimi hissetmiyorum
Esime haksizlik etmek onu incitmek asla istemiyorum, hele dostlugunu kaybetmek hic istemiyorum,
ama öyle monoton ki hayatimiz 40 yillik evli gibiyiz.
bu içinde bulunduğun durumu hiç anlatmayı denedin mi
denedin ise sonuç ne oldu?
Daha önce de böyle bir konu açmıştın,
orada öneriler verilmişti.
Hiç uygulamaya çalıştınız mı?
Ya da ne bileyim eşin hiç mi degişiklik göstermedi?
tatlım kac senedir evlisiniz?nasıl tanışıp evlendiniz?? biraz daha acarsan yorum ypabileyim ?? genc bir ciftiz anlaşılann....
Daha önceki konularimda anlattigim icin uzun uzun yeniden anlatmak istemiyorum.
Kisaca 4 senelik evliyiz.
Evlenmeden önce sosyal bir yaşamım vardı demişsiniz;neler yapıyordunuz?
Nasıl vakit geçiriyordunuz?
Yapmak için özlem duyduklarınızı listeleyin.
Sonra inceleyin bu yazdıklarınzı;kaçını eşinizle yapabilirsniz işaretleyin.
Teklifsiz planlar yapın bunlarla ilgili...öyle bir anda yoğun bir program değil ama yavaş yavaş...
Bakın bakalım,beraber vakit geçirebilecek misiniz ve geçirdiğiniz vakitten keyif alabilecek misiniz?
Anlattim, ama anlasildigmi hic sanmiyorum.
O kadar baskayiz ki.
Insan ufacikta olsa bir süprizde yapmaz mi, bir sms romantik bir tanecik sms
yazmaz mi, yazmiyor iste.
Kendimi cok yalniz hissediyorum ve bunu acik ve net ifade ediyorum.
Ama anlamak istemiyor.
biraz kendi sosyal hayatlarinizi yasayin arkadaslarinizla ailelerinizle vakit gecirin. rutinlerinizden vazgecin yani. disarida yemek istiyorum bugun deyin ve emrivaki bir romantik yemek yiyin. surekli evin icinde monotonluktan kurtulamazsiniz ki.
tatlım, evli değilim, bir hanede iki ayrı kişinin mahremini paylaşması nasıl bir durum bilmiyorum
ben yaşadığım ilişkiden öğrendiğim gibi yaklaşacağım.
erkekler evliliği annelerinin yerıne anne rollerını ustlenmiş eşleri ile beraber yaşam olarak algılıyor, aslında kendileri için değişen bir hal değil bilakis kârlılar bile.
eşin de anladığım kadarıyla bu güvenin rahatlığında salmış kendini ve düz mantığıyla eşiyim evlendim soyadımı verdim gibi bütüne bakma tercihinde, yani ayrıntıdan uzak onun zihninde duruma görevini yerine getirdi ve evlendi sırasını savdı olarak yaklaşıyor burada gidişhata uyması gereken sen olarak görülüyorsun onun tarafından. o yuzden şikâyetlerini anlamıyor sacma buluyor.
nacizane fikrim ona onun askerlık arkadası olmadıgını bır kadın oldugunu hatırlatman
bunun ıcın eger uyumlu ıse kı oyl eoldugunu soyluyorsun bırbırınıze odev verın oyun tadında.
Sinemaya giderdim, arkadaslarimla cafede oturus uzun uzun sohbet ederdim, seminerlere, konferanslara katilirdim.
Yardim organizasyonlari düzenlerdim, ya da düzenleyenlere destek olurdum.
Akrabalarimi gezerdim , en önemlisi degisik sehirler görürdüm .
Ama esimle ne zaman bir yere gitsem, yorulur, cafede oturmayi anlamsiz bulur.
Sinemaya gitmez.
Kendiliginden gel bugünde suraya gidelim demez.
Ev ve isi arasinda mekik dokur.
Tamam evcil olmasi güzelde ben bunaliyorum.
Eski hayatimi özlüyorum, böyle kafeste hissediyorum.
Tek basima degil esimle bir yerlere gitmez gezmek istiyorum.
Ailem yurtdisinda yasiyor.
Yasadigim sehirde hic bir akrabam yok.
Emrivaki yapmak hos olmuyor, benimle oflayip poflayip bir yere gitmesinden hic hazzetmiyorum.
Etrafa benim burada ne isim var gibi bakan bir insanla ne kadar romantik olabilirsiniz?
Aglicam sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?