Oyun iki kisiyle oynanir, bir taraf hep pasif hep isteksiz. isin garibi ona göre harika bir ciftiz.
ne kadar cabaladigimi bir bilseniz....
Yok bu monotonluk beni öldürecek. Ben bir erkegin evini temizlemek, gömlegini ütülemek televizyone gözlerimi kitlemek icin mi evlendim.
Yorgun argin isten geliyorum, yemegi hazirlamasi gereken ben, sofrayi hazirlamasi gereken ben, camasiri yikamasi gereken ben.
Biz neyi paylasiyoruz?
Neden ben? Bana biri hizmetci sifatini verdi de benim mi haberim yok.
Bu nasil hayat bu nasil paylasim?
Oyun iki kisiyle oynanir, bir taraf hep pasif hep isteksiz. isin garibi ona göre harika bir ciftiz.
ne kadar cabaladigimi bir bilseniz....
Yok bu monotonluk beni öldürecek. Ben bir erkegin evini temizlemek, gömlegini ütülemek televizyone gözlerimi kitlemek icin mi evlendim.
Yorgun argin isten geliyorum, yemegi hazirlamasi gereken ben, sofrayi hazirlamasi gereken ben, camasiri yikamasi gereken ben.
Biz neyi paylasiyoruz?
Neden ben? Bana biri hizmetci sifatini verdide benim mi haberim yok.
Bu nasil hayat bu nasil paylasim?
Bu kadar zevkle ve tekrar tekrar izlediği dizi ne?
Oradan bir psikolojik çıkarım yaparız belki
valla okudukca bunaldim. haklisin ne demeli insan bilemedim. soyle sorayim sana, senin aklindan ne geciyor? ne yapmak istiyorsun?adami seviyorum duzelsin mi yoksa ben biktim artik mi? boyle seyler sevgiyide iliskiyide yipratir cunku.
Aptal bir amerikan dizisi.
Seinfeld.
bir oturusta 4-5 bölümü birden izlenmez ki, izle izle hala bitiremedi.
Bitmez daha 9-10 sezon oynadı o dizi
Ama o diziyi izleyen biri için günlük hayatın rutininden sıkılmış,ince espriler ve geyiklerle gülmeye sebeb arıyor denilebilir
Aslında aynı şeyin eksikliğini hissediyor ama birbirinizde çözüm bulmayı beceremiyor olabilirsiniz.
Aklimdan ne geciyor?
Yoruldum...bu iliskiden mutsuzum.
Cocuklara bayilirim, ama cesaret edip cocuk yapmak istemiyorum.
Cünkü cocugun evliligi sihirli bir degnekle dönüstürebildigine inanci olanlardan degilim.
Böyle asosyal bir yasamda istemiyorum.
Hayalkirikligi yasiyorum.
Sevildigimi hissetmiyorum. Her ne kadar esim sürekli sevgisini dile getirsede, buna inanmiyorum.
Sevgi bu kadar kipirtisiz olmaz, olmamali!
disariyi sevmemesine, tv duskunu olmasina huy diyebilirz ama ikinizde isten geldikten sonra ev isi senin gorevinmis gibi davranmasi dusuncesizlik. en sinir oldugum durumdur ev isi kadinlarin gorevi zihniyeti. bununla baslasan degisime. ikna etmekten bahsetmiyorum burada. ikimizde calisiyorsak sen bunu yapmak zorundasin diye kesin bir dille belirtsen. evde gecirdigi zaman tamamen yayilmak uzerineyse bu eilnden alindiginda evde vakit gecirmek ona cok cazip gelmemeye baslayabilir.
ama yine asil soruya donuyoruz sen bu degisimleri istiyor musun- su kosullarda degisim kendiliginden olacak gibi gorunmuyor cabalamalisin- yoksa artik bosverdin mi?
aslına bakarsanız klasik evlilik işte.kaç kişi varki romantizm ve heyecan dolu evlilik yaşayan.konuştum olmuyor demişsiniz bunu inadına yapmadığı kesin.demekki yapmak içinden gelmiyor ve yapamıyor.bu bir boşanma sebebi mi bence değil.ama mutlu olmak da hakkınız.yapacak da pek birşey yok gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?