Ben evli değilim ama yine de yazmak istedim. eve temizlik vs icin yardimci bir bayan alma durumunuz var mi? Hem siz de yorulmamis olursunuz? Boylece sizin de kendinize ayiracaginiz zamaniniz olur. Isinizi degistirme imkaniniz var mi, daha az yorucu bir is bulsaniz mesela?
o zaman kendi zamanindan calma derim ben. kusura bakma ben ' ama yuva kolay kurulmuyor' insani degilim. onemli olan birey bence. bireyin ruh ve beden sagligi. sen kendin icin biseyler yap.esinle konus ben bu hale geldim bu iliski bana birseyler katmiyor aksine goturuyor de. kendin icin birseyler yap(bilerek ve isteyerek tekrar yaziyorum). esinde sana katilirsa ne ala ama olmazsa hayatta hersey olacagina varir. mutlu olmaya calis ve kendini iyi hissetmek icin biseyler yap.
Anladım. Peki 1-2 günlüğüne evden uzaklaşsanız ya ailenizin yanına gitseniz ya da ne biliyim başka bir şehre? NBelki durumun ciddiyetini daha iyi anlar eşiniz?
1-2 günlügüne degilde bir ömürlügüne gitsem daha iyi olacak.
Yoksa psikolojim bozulacak.
Bence kendine daha uygun bir es adayi bulmali.
Beyni avrupali kalbi dogulu biriyle olmuyor.
Ya avrupalisin ya dogulu.
Cünkü isine gelince avrupali isine gelince dogulu olunca
bir erkek mutsuz oluyorsun.
Sizinle aynı mantıkta olduğumu düşünüyorum. Bencede evlilik sadece aldatmayla yada dayakla bitmez. Yada karşımızdakinin iyi bir adam olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmez.
Şu durumda ne yapılır bilemiyorum, çünkü siz elinizden gelen herşeyi fazlasıyla yapmışsınız gördüğüm kadarıyla. Boşanmayı yada araya soğukluk koymayı deneseniz eminim hemen çabalar sizi dışarı çıkartır vs vs ama bu da ne kadar istekli olur ne kadar devam eder bilmiyorum. Ama böyle hayatın geçmeyeceğini de düşünüyorum açıkcası. Ayrıca şunu da anlamıyorum, eviliğin tüm sorumluluğunu çeken kadınlarken, evlenmeye en çok istekli olan gene kadınlar, evlenmekten korkansa erkekler. Bende bu yüzden evlenmekten çok korkuyorum.
Sevgili ve eş kavramları o kadar farklı ki. Şu an sevgili olup aynı evde yaşasanız size asla böyle davranamaz. Ama karısı sıfatını alınca nedense zaten o benim malım. Aaaa o beni bırakmaz, ayrılmaz, ayrılamaz, elalem ne der diye korkar, alışkanlıklarını bırakamaz vs vs gibi bir dolu sebepten sizi mülkü gibi görüyorlar. Ama sevgili olsanız pehhh 3 gün sonra ayrılırsınız kimsede garipsemez. Aslında bence bilinenin aksine bu ülkede sevgili olmak çook daha özgür, evli olmaksa kapana kısılmak gibi, en azından bayanlar için.
Peki gerçekten heyecanını devam ettiren evlilikler oluyor mu kızlar? Ya ben çevremde hiç göremiyorum nedense..
ne desem bilemedim(( cok uzuldum (( acaba sizin sabrınıza mı guvendigi icin bu kadar rahat?
Aslında biliyormusunuz bence bu adamın sevgisini kaybetmesinden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. Elde olan hiçbirşey en baştaki kadar keyif vermiyor. Çocukluğumuzu düşünelim, annem bir oyuncak aldığında 24 saat yanımda 48 saat yanımda 72 saat sonra diğerlerinin yanında olurdu :) Evlilikte böyle sanırım. Sadece zamanlar daha uzun oluyor :)
Aslında böyle konuşuyoruz da, istenilen her akşam romantik mum ışığında yemekler her gün elinde gül kapıya gelmeler falan değil ki. Şahsen benim heyecanlı ve romantik evlilik anlayışım, ayda 2 3 kere sinemaya tiyatroya gidelim, 3 4 kere dışarda yiyelim. Bayram seyran oldu mu 2 3 günde olsa tatile gidelim. Özel günleri unutmayalım ( özel günlerden kastım nişan günü tanışma günü gibi uydur buydur günler değilde, doğum günü evlilik yıldönümü gibi) Unutmayalımdan kasıt da, dışarda bi yemek birde gül.Ha birde gece sarılarak uyuyalım yani
Aslında biliyormusunuz bence bu adamın sevgisini kaybetmesinden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. Elde olan hiçbirşey en baştaki kadar keyif vermiyor. Çocukluğumuzu düşünelim, annem bir oyuncak aldığında 24 saat yanımda 48 saat yakınımda 72 saat sonra diğerlerinin yanında olurdu :) Evlilikte böyle sanırım. Sadece zamanlar daha uzun oluyor :)
EsinBanu, eğer eşinizle konuşmuşsanız ve çözüm bulamıyorsanız yapacağınız tek şey kendinize arkadaşlarınızla ya da yalnız program yapmak.
''Evlenmeden önceki sosyal yaşamım '' diyorsunuz ya bunu az da olsa yakalamalısınız.
Eşiniz kısa bir süre sonra sizi anlayacaktır.
..........
Merak ettiğim; yemekten hemen sonra uyuyacak kadar yorgun oluyorsanız nasıl aktif olacaksınız ki ?
Eşinizde demek ki sizin kadar yorgun oluyor ?
Tv. karşısında uzanırken yakın mısınız birbirinize ?
Evet bendenizin salaklik boyutlarini asan bir sabir derecesi var.
Ama suda var, bir kere bitti mi bitiyor bende.
Yuttum yuttum ama artik püskürmek istiyorum.
O kadar cok uyardim, yalvardim yazdim cizdim anlattim ki daha ne yapayim?
Alsin soyadini basini calsin,babamin soyadini istiyorum ben
Aslında böyle konuşuyoruz da, istenilen her akşam romantik mum ışığında yemekler her gün elinde gül kapıya gelmeler falan değil ki. Şahsen benim heyecanlı ve romantik evlilik anlayışım, ayda 2 3 kere sinemaya tiyatroya gidelim, 3 4 kere dışarda yiyelim. Bayram seyran oldu mu 2 3 günde olsa tatile gidelim. Özel günleri unutmayalım ( özel günlerden kastım nişan günü tanışma günü gibi uydur buydur günler değilde, doğum günü evlilik yıldönümü gibi) Unutmayalımdan kasıt da, dışarda bi yemek birde gül.Ha birde gece sarılarak uyuyalım yani
Aslında biliyormusunuz bence bu adamın sevgisini kaybetmesinden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. Elde olan hiçbirşey en baştaki kadar keyif vermiyor. Çocukluğumuzu düşünelim, annem bir oyuncak aldığında 24 saat yanımda 48 saat yakınımda 72 saat sonra diğerlerinin yanında olurdu :) Evlilikte böyle sanırım. Sadece zamanlar daha uzun oluyor :)
Fotosentez, heyecan derken ben de bunları kast ediyorum.. Evlilik bana biraz monotonluk gibi geliyor. Ay korkuyorum ya(
1-2 günlügüne degilde bir ömürlügüne gitsem daha iyi olacak.
Yoksa psikolojim bozulacak.
Bence kendine daha uygun bir es adayi bulmali.
Beyni avrupali kalbi dogulu biriyle olmuyor.
Ya avrupalisin ya dogulu.
Cünkü isine gelince avrupali isine gelince dogulu olunca
bir erkek mutsuz oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?