hiç birşey sorma, sen de arama bir süre o arayana kdr. hem artk bi bahanen var o sana asıl sen niye aramadn msj atmadın derse sen bu aralar böyleyim dedin ya bnde biraz kafanı dinle die msj atmadm dersn. ama sakın arama sorma. o mutlaka arayack emin ol. ama sbrlı olmalısın 4 gün 5 gün geçti diye pes etme aramadı deme 10 gn de geçse bkle.
Biraz once de boyle bi konu okudum.bence sen calismiyosan bir ise gir, mesguliyet yarat kendine.tut kendini.arama o aramadan..bakalim nolcak..baktinki uzun zaman bu boyle dewam ediyo ozaman byby de..bu sekilde yurumez cunku hep sen hep sen nereye kadar
sevgili değilsiniz,bence başka birini bulmuş olabilir..
amaaaan bu erkeklerin naptığı hiç belli olmuyor..konular erkeklerle ilgili hep..ama
onların bi taraflarına taktığı yok.böle gelmiş böle gider..
genede üzülmeye değmez..
kesinlikle o aramadan arama madem senlik bir şey yok bu aralar böyleyim diyip kestirip atıyor o senin kadar düşünmüyor demektir. eğer bişiler paylaşmış ve birbirinize olan ilginizi dile getirdiyseniz sorunun ne olduğunu söylemesi gerekir. senlik birşey yok diyip atamaz. bana öyle geliyor ki ilgisi azalmış veya bir başkası hayatına girmiş olabilir. üzülme fazlada düşünme..
aklıma gelmiyor değil ama özellikle söyledim birisinden hoşlanırsan bana söyle dedim oda zaten senden bişey gizlemem dedi
bundan şüphelendiğim için sordum özellike ama kalkıpta var diyemez tabii
canım belkide seni üzmek istemediği için saklıyordur..ben olsam asla aramazdım..
o geçmişin değerini bilip aramıyorsa ben hiç aramam..
sende arama,burnu sürtsün biraz.
o nasıl durabiliyor sende öyle durucaksın canım..
boşver sen başka şeylerle oyalan..o koşsun düşünsün..
aramazsada o kaybeder..verdiği sözlerin arkasında duramayan insan hiç biyerde tutunamaz zaten..
ozamanda kurtuldum diye sevinirsin işte)
Birbirinizden hoşlanırken neden bir adını koymadığınızı anlayamadım...
Hem karnım doysun, hem pastam dursun der gibi olmuş bu...
Sizden hoşlandığını söyleyen adam, artık hoşlanmıyor olabilir..Çok basit bir gerçek ama gerçek..
Başkası olabilir..V.s v.s...
Yüz yüze ve açık açık konuşun, ona karşı hislerinizden bahsedin..Merak etmeyin egonuz incinmez..Gaye doğal bir durum...
Onun da size karşı hisleri olduğunu, şimdi ne oldu da bu duruma geldiğinizi sorun...
Cevaplarını alın...Olumlu ya da olumsuz halledin bu meseleyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?