Aklım karışık ???

_ilkay_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
277
4
118
34
İçel Mersin
bu konuyu açıp açmamak arasında çok gidip geldim ama bana objektif davranabilecek birilerinin yorumuna ihtiyacım var
22 yaşındayım 1 yıla yakın bir süredir görüştüğüm birisi vardı aynı yaştayız onun işi gücü yerinde bende üni. 3. sınıftayım
ciddi bir arkadaşlığımız vardı yani birbirimizden hoşlanıyorduk ama sevgili değildik
birbirimizi kıskanıyorduk ama kısıtlamalar yapmıyorduk
gelecekten konuşuyorduk ama sözler vermiyorduk birbirimize
belki bu durumda olanlar vardır ne demek istediğimi nasıl bir arkadaşlığın içinde olduğumu bilirler
ben ciddi düşündüğüm için onunda öyle düşündüğüne inandığım için ilerisine gitmek için,sabırsızlık etmedim hiç,beklemeyi bildim yani
hoşlanıyoruz ama daha ciddi birşeyler için zamana gerek var dedi bana
niyetimiz sevgili olup ayrlmak değil niyetimiz evlilik için adım adım yürümekti

çok yoğun çalışan birisi ama boş olduğu her an mesaj atardı arardı faceden yaardı
yaklaşık 2 ay oluyor ben birgün fark ettimki mesajları ilk atan hep benim arayan hep benim
bir gün mesaj atmasam acaba atarmı dedim ve atmadı,aradan 4 gün geçti ve ben alışkın olmadığım için sordum bir sorunmu var diye yok dedi ve içim rahat etti iyi düşündüm çalışıyordur dedim ilk kez olduğu için sonra yine aynı şey oldu ve ben aramadım bu sefer bekledim bu arada babam ameliat oldu ve arkadaşlarımızdan duyup !! bana öyle yazmış geçmiş olsun diye
çok güvenmiştim yıllardır tanışıyorduk ailecek birbirimizi biliyorduk diyordum ya ciddi niyetli bişeydi bu yüzdnde çok güvendim

sonra yine mesaj atmadı aramadı sormadı arada bir baban nasıl diye atıyordu bundan ötesi yok ama
önceleri saatlerce görüşen konuşan biz artık 2 çift laf edemez olduk
hiçbir tartışma bile olmadan bana böyle sırt çevirmesini anlamadım

bana yorum yapın lütfen kafam ok karışık
benden hoşlandığını defalarca söyledi ve birden hiçbişey yokken hiçbişey olmamış gibi arayıp sormamaya başladı
ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım ?
bu arada artık arayıp sormuyorum neden böylesin dediğimde senlik bişey yok bu aralar böyleyim dedi ????

hiç birşey sorma, sen de arama bir süre o arayana kdr. hem artk bi bahanen var o sana asıl sen niye aramadn msj atmadın derse sen bu aralar böyleyim dedin ya bnde biraz kafanı dinle die msj atmadm dersn. ama sakın arama sorma. o mutlaka arayack emin ol. ama sbrlı olmalısın 4 gün 5 gün geçti diye pes etme aramadı deme 10 gn de geçse bkle.

Biraz once de boyle bi konu okudum.bence sen calismiyosan bir ise gir, mesguliyet yarat kendine.tut kendini.arama o aramadan..bakalim nolcak..baktinki uzun zaman bu boyle dewam ediyo ozaman byby de..bu sekilde yurumez cunku hep sen hep sen nereye kadar

sevgili değilsiniz,bence başka birini bulmuş olabilir..
amaaaan bu erkeklerin naptığı hiç belli olmuyor..konular erkeklerle ilgili hep..ama
onların bi taraflarına taktığı yok.böle gelmiş böle gider..
genede üzülmeye değmez..

zaman herşey için en iyi ilaçtır canım.bnce sabırlı ol üstüne gidip ısrar etme dediği gibi gerçekten hoşlanıyorsa zaten seni arayacaktır.belki işi yoğundur ya da sana söyleyemediği bir derdi vardır.

ilk aramadığını fark ettiğim zaman bir sorunmu var aramıyorsun hiç dedim sorun yok sende aramıyosun dedi ben ne diyim şimdi hem öyle diyo hem ben mesaj atınca kısa ve net cevaplar veriyor
belki benim kuruntumdur sadece diyorum ama göz var izan var beklicem gerçekten..çok tşk ederim

teşkkür ederim yorumunuz için..çalışmıyorum ama böyle konularda aklı başında davranmaya çalışırım hep o yüzden mesaj atıp sıkboğaz etmek istemiyorum
hem birazda gurur yapıyorum o atana kadar atmayım diyorum ve tutuyorum kendimi ama üzülüyorum hiçbişey yokken birden böyle bırakması herşeyi
ve farkında olmadan bağlanmışım onuda anladım bu sayede :)

kesinlikle o aramadan arama madem senlik bir şey yok bu aralar böyleyim diyip kestirip atıyor o senin kadar düşünmüyor demektir. eğer bişiler paylaşmış ve birbirinize olan ilginizi dile getirdiyseniz sorunun ne olduğunu söylemesi gerekir. senlik birşey yok diyip atamaz. bana öyle geliyor ki ilgisi azalmış veya bir başkası hayatına girmiş olabilir. üzülme fazlada düşünme..

aklıma gelmiyor değil ama özellikle söyledim birisinden hoşlanırsan bana söyle dedim oda zaten senden bişey gizlemem dedi
bundan şüphelendiğim için sordum özellike ama kalkıpta var diyemez tabii

evet haklısınız sonuçta 1 yıl kısa bir süre olabilir ama paylaşılan konuşulan çok şey var ortada
bir derdi varsa bile bunu bana yansıtmadan dile getirmeliydi

aklıma gelmiyor değil ama özellikle söyledim birisinden hoşlanırsan bana söyle dedim oda zaten senden bişey gizlemem dedi
bundan şüphelendiğim için sordum özellike ama kalkıpta var diyemez tabii

canım belkide seni üzmek istemediği için saklıyordur..ben olsam asla aramazdım..
o geçmişin değerini bilip aramıyorsa ben hiç aramam..
sende arama,burnu sürtsün biraz.

canım belkide seni üzmek istemediği için saklıyordur..ben olsam asla aramazdım..
o geçmişin değerini bilip aramıyorsa ben hiç aramam..
sende arama,burnu sürtsün biraz.

bende böyle düşünüyorum ama ben aramasam acaba umurunda olur muyum o da var
kendimi ona bağlamıyorum ölüp bitmiyorum ama kafamı çok kurcalıyor bu sorular olmayacaksa da olmaz desin herkes kendi yoluna
böyle oyalamak da ne oluyor haksızmıyım
patlayasım varmış burada rahatladım

o nasıl durabiliyor sende öyle durucaksın canım..
boşver sen başka şeylerle oyalan..o koşsun düşünsün..
aramazsada o kaybeder..verdiği sözlerin arkasında duramayan insan hiç biyerde tutunamaz zaten..
ozamanda kurtuldum diye sevinirsin işte )

aramam ya kesin kararlıyım ama en fazla bir ay beklerim böyle sonrasında tüm kızgınılığımı suratına kusup arkamı döner giderim
öylemi yapmalıyım yani bilemedim

Birbirinizden hoşlanırken neden bir adını koymadığınızı anlayamadım...
Hem karnım doysun, hem pastam dursun der gibi olmuş bu...

Sizden hoşlandığını söyleyen adam, artık hoşlanmıyor olabilir..Çok basit bir gerçek ama gerçek..
Başkası olabilir..V.s v.s...

Yüz yüze ve açık açık konuşun, ona karşı hislerinizden bahsedin..Merak etmeyin egonuz incinmez..Gaye doğal bir durum...
Onun da size karşı hisleri olduğunu, şimdi ne oldu da bu duruma geldiğinizi sorun...
Cevaplarını alın...Olumlu ya da olumsuz halledin bu meseleyi..

bencede 1 ay arama sorma, gez dolas eglen, o duysun senin iyi oldugunu sosyal oldugunu, görsünki onsuz da iyi yasiyorsun....
sabir ile bekle..

bu konuyu sorduğumu belirtmiştim mesajımda egomla bir durum yok yani
ama karşılığında yine aynı tavıra bürünüyorsa işte orada "ego" devreye illaki girecek
maalesef ayrı şehirlerdeyiz bi süreliğine yoksa mutlaka yüz yüze konuşurdum
belli bir olgunluğa gelmiş bireyleriz tabiiki..

Kadınlar bazen yanlış anlayabiliyor durumları..

Belki ona göre sadece arkadaştınız ?

Çünkü bana göre ciddi düşünen bir erkek ilişkiye bir sıfat koyar bu kadar zamanda.

Tabi ki benle çıksana tarzı değil de sizi hayatında bir yere oturtur ve aklınızda şüphe bırakmaz diye düşünüyorum

Herkes gibi bende aramaman gerektiğini düşünüyorum.
Merak eden,ihtiyaç duyan,düşünen arar sorar zaten.
Bunca zamandır ilk ben aramışım farkettim yazmışsın bu bence garip bir durum.
Bırak o arasın aramıyorsa da msj atıver ''aramazsan arama yaaaar,aramazsan aramaaaa'' diye

Son düzenleme:
sevgili degilsiniz başka birini bulmuş olabilir.bu adsız konuşmalardan sıkılmış olabilir ben olsam bende sıkılırdım açıkcası kısacası senden sıkılmış artık mesaj arama vs yoksa boşver yoluna devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…