Ilkay seni tanimiyorum ve ilk defa da seninle karsilasiyorum acmis oldugun bu konuyla :) Fakat gariptir ki cok degisik bir his aldim senden. Yazdiklarina biraz bakindim ve sonra "ARAMAZSAN ARAMA YAR" cikisin bende büyük bir sempati yaratti :) Degisik bir kisilik olduguna eminim :)
Bu arada hazir kendimi yakin hissetmisken, pat küt seklinde daliyorum konuya :
- eger ucu acik bir iliski istiyorsan ve sen de ondan cok ama cok hoslaniyorsan ya da seviyorsan : DEVAM ET.
- eger ucu acik bir iliski istedin ama biraz garipsemeye basladiysan : KENDINI SORGULA.
- eger ucu acik bir iliski istemiyorsan: ONUN PESINI BIRAK.
Sahsen ben böyle bir insan ile yapamazdim. Her dakika mesaj atilmasindan yana degilim elbette fakat hani bazi ip uclari vardir güclü bir sevgiye dair, bunlar da iste ince ayrintilarda gizlidir. Ki o ayrintilari göremedim anlattiklarinda.
Sevgiler :)
ortada bir ilişki yok anladığım kadarıyla.bu aramamalar ve ilk senin msj atmaların falan benim erkek arkadaşımda da yaşadım.ben atmayı bıraktım oda bikaç gün sonra aklı başına geldi neden yazmıyorsun aramıyosun diye.araya eski kız arkadaş soktu sonrasında bitti.yani bu aramamaların altında muhakkak bişeyler çıkıyor.oyüzden sen üstüne düşme boşver aklı başına gelicekmi bakalım
verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ederim..bugünde aramadım başardım bunu
ve evet haklısınız yavaş yavaş aklım başıma geliyor
bu mesaj atmamalar "seni istemiyorum"un kibarcası oluyor sanırım
bir süre sonra bunu dicem ama ARAMAZSAN ARAMAAA YAR ARAMAZSAAAN ARAMAAA !!
Ayrıca.
22 yaşında bir erkek evlilik düşünmek için ya da gelecek planlamak için gereken olgunluğa ulaşmadığından kendini çekmiş olabilir.
yani öyle evlilik dediğime bakmayın hemen bu sene içinde bi evlilik değil
en azından 3 sene sonrası için konuşuyorum ama niyetimiz o yönde ilerlemekti ikimizde en baştan söyledik birbirimize
ben ona hayatıma girecek olan erkek evleneceğim kişi olacak dedim çok iddialı konuştum ama napiyim bende böyle mutaaassıp ve muhafazakar biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?