Aklım karışık ???

verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ederim..bugünde aramadım başardım bunu
ve evet haklısınız yavaş yavaş aklım başıma geliyor
bu mesaj atmamalar "seni istemiyorum"un kibarcası oluyor sanırım
bir süre sonra bunu dicem ama ARAMAZSAN ARAMAAA YAR ARAMAZSAAAN ARAMAAA !!

Hani derler ya ya tutulacak kadar yakın ol ya da unutulacak kadar uzak.Siz adını koyamamısınız bu arkadaslıgın bence erkek arkadasınızda bu yuzden alısamamıs sıze hoslanmakla kalmıs .umarım toplarsınız yenıden.

umarim yaniliyorumdur ama muhtemelen arkadasinin gonlu baska birine kaymis ya da kayiyor.

sorsan derki biraz ara vermek istedim....
sonra geri döner hiç birşey olmamış gibi devam eder...
2-3 ay sonra yine aynı saçma nedenler...
ayrılık...
bi kaç kere böyle olur sonrada...
sen bitirmek istersin tümden ama oo istemez...
arar ama tenezzül edip konuşmak istemezsin...
demem o ki bir de derler ki kadınları anlamak çok zor yalan böyle bir şey kendilerini tanımıyorlar karşıyı suçluyorlar tabi istisnalar bu genellemenin içinde degiller :)

Canım senin bi suçun yok, biri vardır belki söylerdi deme söylemez çünkü bi gün pişman olma ihtimali var..
Bekle bakalım sadece..

yanii muhakkak gönlü birine kaymıştır da bana söylemiyordur beni de cepte tutup yedekte bulunduracak güya
hala ve halaaa bir değişiklik yok
gerçekten haklısınız bir de kadınları anlamak zor diyorlar ben şimdi aynısını onlar için söylüyorum bu dengesizliğiniz olmasa bizi anlamanız daha da kolay olacak
sinirlerimi çok bozuyor ...

yorum yazan elleriniz dert görmesin

Sebebini tahmin etmek oldukça zor
Ama mantıklı birşey olsa izah ederdi diye düşünüyorum

Ben sizin yerinizde olsam, bende aramam sormam..

boyle ilişkimi olur... arkadaşız desen değil sevgiliyiz desen değil.... üstelık cıddıyız felan demişin. canım senden hoşlansaydı bu zamana kadar çokan sevgılı olurdunuz....onun kı "hem karnım doysun hem pastam dursun" olmuş.sen aramayınca aramayı kesmış. boyle şey mı olur. bu saatten sonra arasada bence bu adamdan bı cacık olmaz. 1 senede ilişkinin adını koyamayan adamla ilerisini nasıl düşünürsün? kendıne bu haksızlığı yapma.izin verme senı oyalamasına

Ilkay seni tanimiyorum ve ilk defa da seninle karsilasiyorum acmis oldugun bu konuyla :) Fakat gariptir ki cok degisik bir his aldim senden. Yazdiklarina biraz bakindim ve sonra "ARAMAZSAN ARAMA YAR" cikisin bende büyük bir sempati yaratti :) Degisik bir kisilik olduguna eminim :)

Bu arada hazir kendimi yakin hissetmisken, pat küt seklinde daliyorum konuya :

- eger ucu acik bir iliski istiyorsan ve sen de ondan cok ama cok hoslaniyorsan ya da seviyorsan : DEVAM ET.
- eger ucu acik bir iliski istedin ama biraz garipsemeye basladiysan : KENDINI SORGULA.
- eger ucu acik bir iliski istemiyorsan: ONUN PESINI BIRAK.

Sahsen ben böyle bir insan ile yapamazdim. Her dakika mesaj atilmasindan yana degilim elbette fakat hani bazi ip uclari vardir güclü bir sevgiye dair, bunlar da iste ince ayrintilarda gizlidir. Ki o ayrintilari göremedim anlattiklarinda.

Sevgiler :)

yaaa aslında değişik değil çok normal bir kişiliğe sahibim ama böyle bir olay ilk kez başıma geliyor ve ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım
ben aradaki mesafeleri düşünmeden evet derdim o zamanki büyüsüne kapıldığım hisle bana söylediği şeyler çok mantıklı gelmişti ama şimdi böyle ondan uzak durduğum ya da onun benden uzak durduğu zaman anladım ki bunlar sadece bahaneymiş yeteri kadar hoşlansa ya da sevse bunların hiç bi önemi kalmazdı
ben sanırım gözümde fazla büyütmüşüm olanları ama konuşmaları böyle normal arkadaş gibi değildi ahhh anlatamıyorum işte tam anlatabilsem anlayacaksınızda mahremiyetimi tamamen saçmak istemiyorum
güzel yorumun için de çok teşekkür ederim tanışmak isterim bi ara

ortada bir ilişki yok anladığım kadarıyla.bu aramamalar ve ilk senin msj atmaların falan benim erkek arkadaşımda da yaşadım.ben atmayı bıraktım oda bikaç gün sonra aklı başına geldi neden yazmıyorsun aramıyosun diye.araya eski kız arkadaş soktu sonrasında bitti.yani bu aramamaların altında muhakkak bişeyler çıkıyor.oyüzden sen üstüne düşme boşver aklı başına gelicekmi bakalım

gerçekten mi geri kendi yazdı yani öylemi ??
ilk kez böyle yaptığında neden aramıyorsun dedim bana sende aramıyosun dedi tamam o zaman bir sorun yoktur dedim
ardından yine aynısını yapınca artık üstüne düşmeyim eğer istiyorsa zaten arayacaktır
istemiyorsa da benim yapacağım bişey yok zorla güzellik olmaz

Belki de kontörü yoktur

Birin aşık olmuş olabilir.En yüksek ihtimal bu anlattıklarına göre.

bende bazen böyle hissediyorum ilk mesajı ben atıyomuşum gibi bi de geç cevap veriyo diye sinir oluyorum, ama günlerce değil tabiki en fazla akşama kadar. ama bu kavgayı her ay bi kez yapıyoruz :) sonra o bana kızıyo niye yazmıyosun diye, sen yazmadığın için diyorum ben yazmasam da sen yazıcaksın diyor ilginç insan ama senin durum farklı ne arkadaş ne sevgili arasında kalmışsınız, 1 sene tanımışsınız birbirinizi artık adını koymanın vakti gelmiş evliliğe adım adım gidiyosunuz madem ama seninki vazgeçmiş galiba.. en iyisi bekleyip görmek..

Ayrıca.
22 yaşında bir erkek evlilik düşünmek için ya da gelecek planlamak için gereken olgunluğa ulaşmadığından kendini çekmiş olabilir.

Ayrıca.
22 yaşında bir erkek evlilik düşünmek için ya da gelecek planlamak için gereken olgunluğa ulaşmadığından kendini çekmiş olabilir.

yani öyle evlilik dediğime bakmayın hemen bu sene içinde bi evlilik değil
en azından 3 sene sonrası için konuşuyorum ama niyetimiz o yönde ilerlemekti ikimizde en baştan söyledik birbirimize
ben ona hayatıma girecek olan erkek evleneceğim kişi olacak dedim çok iddialı konuştum ama napiyim bende böyle mutaaassıp ve muhafazakar biriyim

Konuşsanız herşey planladığımız düşündüğümüz gibi gitmiyor her zaman.
Sıkma canını herşeyde bir hayır vardır.

bende birşeyi anlamadım..sevgili değilsiniz ama sürekli konuşuyosunuz, senden hoşlanıyorum diyor filan falan..Peki nesiniz siz? Sevgili değil arkadaş mı? hiç normal arkadaş senden hoşlanıyorum der mi? demez, geleck planı yaparmı yapmaz? yapıyorsanız da sevgili olursunuz iyide bunun ortası olmazki ..şekerim sen kendini kaptırmışsın bence, senin düşündüğün gibi düşünse 4günü bırak 4saat beklemezdi sesini duymak için..kızmada kendi kendine gelin güvey olmuşsun.. Boşşşvvveeerrr aramazsa aramasın, düşünme bile...gerçek aşkını bulmak için sabret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…