Bence mümkün mertebe görüşmemeye bakın gerçekten sinir bozucu.Ayrıca bu kadar da çekinmeyin bence birşeyden rahatsız olduğunuzda açıkca söyleyin yoksa kendi kendinize sinir olmaya devam edersiniz
KV'ler tamamda şu KP nedir yaa öf :/
Allah sabır versin.
O zaman sizde aynı kp niz gibi davranın sigara içmek istiyorsa çık dışarı iç gel diyin veya sıkıldıysa siz gidin deyin boş yere üzmeyin kendiniziAslında çekingen biri değilim.
Kv ile gemileri yaktım yani laflarımı açık açık söylüyorum yüzüne çekiniyor ama kp anlamıyor ne laftan ne tavırdan
Canım ne isterse onu yaparım modunda ne söylersen söyle.
Paşa torunu sanıyor kendini
eşin sen ve kızın gidinKabus gibi bir hafta sonu geçirdim.
Öncelikle eşimin ailesine gidecektik hafta sonu hava güzeldi
Sonra İkea'ya gidelim onlar da gelsin hem kahvaltı yaparız hem de bakınırız dedik tamam dediler
Neyse biz gittik tabaklarımızı aldık kendimize göre, onlarda geldiler daha içeri girmelerinden ilk dakikadan itibaren Kp homur homur "Neden açık alan bir yere gitmiyoruz, burası ne ya?" bunu bir de azarlar gibi söylüyor bize. Maksadı ise rahatça sigara içebilmek.
Biz dedik siz ne istersiniz bilmediğimiz için almadık size çok sıra da yoktu zaten
Kp "Bekleyemem" diyip oturup eşimle kendimize aldığımız şeyleri başladı önüne alıp yemeğe. hem homurdanıyor hem yiyor.
Ben de kv pek samimi olmadığım için (eskiden çok olayımız oldu) şundan al bize kocan önümüzden aldı diyemedim. Zaten sabah sabah suratsızlıklarını görünce iştahım da kaçtı.
Tabi oturup kızıma yedirip biz karnımızı doyurmadan kayınpederin karnını doyurdu kızıma (3.5yaşında) "Hadi hadi hadi biz gidiyoruz gezmeye burası ne böyle açık alanlı bir yere gideceğim of pof sıkıldım" diye habire bağırıp duruyor herkese
Kp güvenmiyorum çocuk bakma konusunda en basiti sigara, kv nispeten daha iyi bakıyor
Ben eşime ters bi bakış attım eşim "Baba yemekten sonra annemle birlikte gidersiniz nereye isterseniz" dedi.
Neyse bizim kahvaltımız bitene kadar kayınpederin suratını, homurdanmasını çektik.
Eşim, kv kp ve kızımı bir yakın kafeye bıraktı yanıma geldi. Alacaklarımızı aldık yanlarına gittik.
Bir baktım kızımın ağzı yüzü çikolata ne yedin dedim pasta dedi.
Koca dilim pastayı kızımın yemesine izin vermişler hadi neyse dedim. Kızım pasta yiyor ama kahvaltıda çok az yedi onları görünce benim bile zor bitirebileceğim büyüklükte bi pastayı tek başına yemiş.
Aynı kayınvalide bana balığı kızartma çok zararlı, bak X kişisi çocuğuna buğulanmış balık yediriyor diye akıl veriyor. Koca pasta kızarmış balık kadar zararlı değil demek ki.
Sonra lavaboya kadar gittik eşimle geldiğimizde kp ve kızım yok kv soruyorum cevap ne bileyim aldı kızı gitti şu tarafa.
Benim sinirlerim iyice bozuldu "Bundan sonra baş başa bırakmayacağım yanlış yapıyorum ben salaklık ben de dedim."
Neyse araya araya kızımla kayınpederi bulduk.
Kızımın uykusu geldi eve gidelim artık dedik.
Kv bebek almış yılbaşı hediyesi olarak kızıma, dedi ki şimdi mi vereyim sonra mı ben de dedim görürse açmak ister yılbaşına yakın ver.
Kp çıktı oradan "Size ne vereceğim ben bebeği, sana bebek aldılar arabada git al onu" diye kızıma söylüyor.
O kadar sinir oldum ki yani ben kızımı sevmek istiyor diye götürüyorum habire surat, sigara için yer arayan, kızım için eşimin benim onayımı almadan kafasına göre iş yapmasına sinir oluyorum.
Onun üstüne bir de kızım sandalyeden düştü, düşmesinde kimsenin suçu yoktu. Hepsi üst üste gelince patlamaya hazır bomba gibiydim.
Sonra neden az görüşüyoruz diye sorguya çekmeye çalışıyorlar.
Simdi soyle bir sekilde yaklasacagim olaya
Kp yiyecekleri onunuzden aldiysa kalkip kendinize yenisini alirsiniz,zor degil. Ki zaten buyuklere hadi kalk git al gel denmez ki,siz davet etmissiniz,bir zahmet yiyecekleri kahvaltiyi da alip masaya koymaniz gerekirdi. Ne yiyeceklerini bilmiyorduk demeniz yanlis. Bir kahvalti tabagi,seviyorlarsa bir sucuk,biraz sosis,borek,simit var zaten ikeada. Ben asla kendime alip da siz de gidin alin demem kimseye. Benden buyuklere hele asla demem,denmez.
Kpin homurdanmasina ragmen kizinizi kahvalti sonrasi onlarla gondermeniz cok cok cok yanlis. Adamin bakmasini begenmiyorsunuz,sigarasi var diyorsunuz,ustune size surat yapiyor ama siz yine cocugu yanlarina verip postaliyorsunuz,neden? Esle beraber takilmak,alisveris yapmak daha kolay degil mi? Eee demek ki neymis,insanlara cocuk emanet ediyorsaniz sonuclarina da goz yummalisiniz. 3,5 yasindaki cocugu yaninizda goturebilirsiniz her yere. İkea alisverisiniz varsa arabaya oturtursunuz cocugu bu kadar basit. Siz hatalisiniz ozetle
Biz az gorusursek kafamıza kalıyorlar bizi çağırıyorlar zaten evleri uzakBence mümkün mertebe görüşmemeye bakın gerçekten sinir bozucu.Ayrıca bu kadar da çekinmeyin bence birşeyden rahatsız olduğunuzda açıkca söyleyin yoksa kendi kendinize sinir olmaya devam edersiniz
Biz mesafe koyduğumuz zamanlar "neden gelmiyonuz' " ne zaman gelceniz" diyor kv sürekli yaniBence mümkün mertebe görüşmemeye bakın gerçekten sinir bozucu.Ayrıca bu kadar da çekinmeyin bence birşeyden rahatsız olduğunuzda açıkca söyleyin yoksa kendi kendinize sinir olmaya devam edersiniz
siz ky ve kp sevmediğiniz için ne yapsalar batıyor size anladığım kadarıyla insanların tuhaf yaptıkları bişey yok.nie kapalı alandasınız açık alan daha iyi (aynen)torunlarına bakıyorlar sizin rahat etmeniz için.ayrıca hediye alıyorlar.Kuzum sorun sizde bence büyüğe içten içe saygınız yok onlar bir anne baba...
Biz az gorusursek kafamıza kalıyorlar bizi çağırıyorlar zaten evleri uzak
Valahi kızlar şuan evli değilim yakın zamanda bende kv evine yakın oturacağım şuan rahat konuşuyorum ama o zaman ne olur bilemem en fazla kararımda ısrarcı olurum çok gitmem zamanla alışırlar diye düşünüyorum.Biz mesafe koyduğumuz zamanlar "neden gelmiyonuz' " ne zaman gelceniz" diyor kv sürekli yani
MESAFEDEN ANLAMİYORLAR
Kv ve kp yaptıklarında alınacak, sinirlenecek hiçbir şey göremedim aksine alınganlıklarınızla siz ortamı germiş, huzur kaçırmışsınız bence.
Adamın oğlunun tabağından yemesi bile size batmış ne varki bunda kalkıp yenisini alsaydınız ikeada zaten 2-3 çeşit şey var 40 çeşit açık büfe değil sonuçta.
İnsanlar kızınızı alıp oyalamış üstüne birde hediye almışlar daha ne bekliyosunuz? Ayrıca sigara kullandıklarını biliyordunuz sonuçta her iki tarafında mutlu olacağı bir yer seçebilirdiniz. Sizi çok kaprisli , çok buldumcuk gördüm kusura bakmayın insanlarda of puf sizi görmeye bayılmıyorlardır bence bu kadar piremses kaprisine gerek yok son olarakta kızınızın sağlıklı beslenmesini bu kadar çok önemsiyorsanız ikeada kahvaltı ettirmeye çalışmanız da biraz tuhaf geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?