Aklıma geldikçe sinirleniyorum

Gecimsiz de olsalar, siz sonucta onlari bir yere davet etmissiniz. İkeada ne var belli,alir koyarsiniz masaya ister yesinler ister yemesinler. Siz almak icin kalkmasaniz da esiniz kalkip alabilir. Siz soylersiniz kalk al diye alir. Sıklık onemli degil,sonucta cocugu onlara birakmissiniz,pasta da yedirebilirler. Esiniz de biraksa pastaneye bunun bir onemi yok,cocugunuz sizinle kalsa o pastayi yememis olurdu. Benim anlam veremedigim nokta hem cocuklari birilerine emanet etmek hem de o kisilerin baktigi sekli begenmemek ve elestirmek.

İnsanlar gecimsizdir veya gecimlidir onemli degil. Kendi anne babaniz olsaydi, kalk al mi diyecektiniz? Veya esiniz boyle deseydi yanlis bulmayacak miydiniz? Kpin onunuzdeki tabagi alip yemesi bir yanlissa sizin veya esinizin davet ettigi insanlara kalkin kendiniz alin demesi iki yanlis.

Iki taraftada var gibi bazi seyleri fazla abartilmis muhtemelen sevmediginiz icin batmis size .
Sanki sizin tavirlar ortami germis gibi geldi bana

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yine-kayinvalide.1096244/
Eski konum bu kızlar okuyunca anlarsınız kayınvalidem de iyi değil maalesef.

Yakın oturmama şansın varsa arkana bakmadan kaç... ne kadar kararlı davranırım dersen de onlar da kararlı olup seni delirtiyor. Bir şartel atması yaşamadan durum düzelmez.

Yakın oturmama şansın varsa arkana bakmadan kaç... ne kadar kararlı davranırım dersen de onlar da kararlı olup seni delirtiyor. Bir şartel atması yaşamadan durum düzelmez.
Kv şimdiden beni iki günde bir arıyor hatta niyeti beraber oturmaktı ama ben kabul etmedim ne olacak bilemiyorum ilerde benim de konularımı okuyabilirsiniz:)))

Sizin yemeginizi almasi buyuk terbiyesizlik olmus ama onun disinda birgun pasta yedi diye cocuga birsey olmaz.
Cocugun kp ile oldugunu duyunca ki tepkileriniz cok cirkin. Adam sanki alip kaciracak cocugu ya da zarar verecek gibi davraniyorsunuz. Boyle yapacaksaniz birakmadaydiniz.

Benden yaşça büyüksünüz diye tahmin ediyorum çünkü onların gözünden bakmaya çalışıyorsunuz ama benim surat asıp huzursuzluk çıkarmam değil mesele . Çünkü kimse bana bir şey sormadı bile.
Ben pasta yedirdiler diye kızmadım sadece kv çok akıl verir neden çikolata yedirdin diye gibi buna izin verip sonra bana balığın kızarmış olması zararlı gibi anlatması. Yani akıl vermeye gelince hepsinin maşallahı var.
Ben kendi anne babama da kendin al ben bilemem derim. Çünkü gerçekten kimse yoktu ilk açılma saatiydi. Eşim dese yanlış anlamazdım
Kızımı emanet etmek hiç istemiyordum bile. Çünkü bir şey olacağını az çok tahmin ediyordum.
Bunlar onlara yansıtmadığım şeyler. Çünkü kv de az değil öyle şeyler yaptı ki aynı masaya bile oturmak içimden gelmiyor bazen.
Bu eski konum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yine-kayinvalide.1096244/

Pasta yedi diye o kadar sinirlenmedim aslında ama pasta yedirip bir de balık hakkında akıl vermeleri sinir bozucu oluyor.
Ben istemiyorum haber vermeden ayrılmalarını, kendi annem babam yapsa tepkim yine aynı olurdu.
Bilsem zaten bırakmazdım hoş bırakmasam da zorla çeker götürürdü laftan anlamıyor.

Muhtemelen buyugumdur sizden,aslinda kp ve kvniz gozunden degil de 3 yas 2 aylik bir cocuk sahibi oldugum icin o gozle bakmaya calistim konunuza. Cumartesi gunu ben de oglumla yalniz sekilde ikeaya gittim hatta. Yanimda kimse yoktu,yemek de yedik beraber,gezdik de. Ama misal annemi yanima almis olsaydim oglum o yemegi ikimize de zehir ederdi bundan eminim. Cunku annemden yuz buluyor ve annem bir egitimci olmasina ragmen torununa soz geciremiyor,orta yolu bulamiyor. Reyonda pasta gorse benim oglum da ister. Ben yanindayken hayir der gecerim,arkami doner yurumeye devam ederim. Boylece vazgecer oglum. Ama annem olsa o pastayi alir. Cunku hayir dese oglum yerlere yatar aglar zirlar. Annem dayanamaz. Veya disariyi gectim,anneme ayda bir defa oglumu birakirim,o gun oglum yemek yemez. Cunku annem yediremez,onune koyulani da oglum asla yemez,butun gun findik fistik yer maymun gibi. Niye cunku annem var yaninda.

Demem o ki cocuklar kac yasinda olurlarsa olsunlar buyuk ebeveynleri nasil kullanacaklarini cok iyi bilirler. Siz cocugunuzu da kv kpinizle beraber gondermek zorunda degilsiniz,kendiniz de gorusmek zorunda degilsiniz. Mutlaka yasanmisliklar vardir,durduk yere kimse kimseye gicik olmaz sizi anlayabiliyorum. Yeryuzundeki belki en deli kp ve kv bendedir, napiyorum,gorusmuyorum. Esim de oglum da isterlerse giderler gorusurler beraber vakit gecirebilirler. Bana kotuluk yapmadilar ve ben buna ragmen belli bir cizgi cektim. Her kim olursa olsun benim yanimda homurdanan insanla ne gorusurum ne de cocugumu emanet ederim. Ha ettim diyelim,o zaman da ne akil verdiklerine ne yedirdiklerine inanin kafayi takmam. Sizin caniniza yazik.

Muhattap olma ama çok da ters davranirsan Allah korusun öldüğünde arkandan "çok tersti" demelerini ister misin ?
Normalde ne aralar görüşürsunuz?
Aramanı ister mi?
Evine gidip yemek yapmisligin oldu mu?
Hizmet ettin mi?

Bosverin,akil vermekle bakmak ayni sey degil. Herkes akil verir ama herkes o verdigi akildaki gibi cocuga bakamaz. Tecrubeyle sabit,esim atip tutuyordu ben bakarim oglana nolacak diye,3 gun bakti gordu dunya kac bucakmis

Onunda lafını çekerdik bunda sucuk yok yemem ben , şu yok yemem ben artık o an neye surat yapacaksa kp bulurdu.
Gerçekten adam her şeye bir sorun çıkartıyor, geçimsiz.
Bize geldiğinde yaptığım yemeğin suyu biraz az olmuş, yemem ben bunu kötü olmuş dedi .
Hediyeye kızmadım sadece adam dinlemiyor sormuyor onu belirtmek için yazdım hani bir karar alıyoruz banane diyip geçiyor. İstediğini yapmak istiyor her konuda.
Kızımı yediriyordum o sırada kalkıp kendime kahvaltı alayım diyemedim zaten suratsızlığı homurtuyu görünce keyfim de kaçtı.
Konuşmak istemiyorum çünkü anlamıyorlar artık başka olaylardan dolayı da çok doluyum, hani anlasalar keşke.

Aslında bütün konu kayınpederimin memnuniyetsizliği ve şunu yapacağım ben deyip gitmesi hani kimse umrunda olmuyor.
Normalde bırakmıyorum ben de ama o gün ben şuraya gideceğim hayır ben sıkıldım deyince öyle bir an öyle bi çözüm bulduk ama işte hoşlanmadım ben ders oldu bize de :)

Kv şimdiden beni iki günde bir arıyor hatta niyeti beraber oturmaktı ama ben kabul etmedim ne olacak bilemiyorum ilerde benim de konularımı okuyabilirsiniz:)))
Valla öyle bir izlenim aldım ben inşallah başına gelmez. Eşine en başta anlat o koysun tavrını sen kötü olma.

Kendı kahvaltınızı alıp kv ve kp inize almadan oturup kendınız yemenız yanlıs olmus ben de olsam homurdanırım kusura bakmayın. Kp torununu gezmeye götürüyor panikle peşinden koşup çocugu arıyorsunuz adama hakaret eder gibi sanki dedesi değil de sapığın birisı gibi ne saçms. Sizi haksız buldum kusura bakmayın.

Her şeyden aldığınız bir tabak hazırlayabilirdiniz. Mesele şu; huyunu biliyorsunuz adamın, e kahvaltıyada çağırmışsınız. Tedbir alabilirdiniz, siz yada eşiniz farketmez.

Ben kayınpederimi çok severim, oda aynıdır. Bireysel takılır, kimseyi dinlemez kızım üzerinde. Kimsede ağzını açıp itiraz edemez kolay kolay. Ben bunu kırdım. Yalnız bırakmıyorum, ben varkende yaptığı her şeyi kısıtlıyorum zaten. Siz 2 kere yalnız bırakarak hata etmişsiniz.

Onlara gidecekken, onlari ikeaya kahvaltiya cagirmaniz cok ayip olmus. Bizim isimiz var, size gelmek yerine bunu halletmek istiyoruz, hemde ikeada gezmek daha cazip geliyor, siz isterseniz gelin torununuzu gorun burada demis gibi olmussunuz.

1 dilim yas pastasi cok mesele degil, yemek konusunda asiri tabucu olmayi ben saglikli bulmuyorum. Ama prensip meselesi diyorsaniz onlarin yanina birakmayacaksiniz. Siz ikeada gezebilmek icin sogukta disarida hem kizinizi, hem kayinvalideniz ve kayinpederinizi magdur etmissiniz. Soguk havada cocuklar tabi disari cikabilir ama ikeanin kapisinda anne baba beklemek seceneklerden biri olmamali.

Sigara tiryakisi insanlar icin istedikleri zaman sigara icebilecekleri bir yerde bulunmak onlar icin onemli oluyor, acik alan istemesi anlasilir bisey. Sizin yemeginizi onune alip yemesi bence kaba bir davranis, cunku eli ayagi tutan insanlar kendi yemeklerini alabilirler. Ama siz davet ettiginiz icin onlara bir seyler alip onlerine koyabilirdiniz, kahvalti neticede her zaman yenilen seyler.

Biraz kendinizi de elestirmelisiniz, kayinvalidenize o sekilde soylenmenizde cok kaba olmus. Sizi kimse zorlamiyor zaten cocugunuzu yanlarina birakmaniz icin. Kayinpederinizin torununu alip biraz etrafta dolastirmasindan dahi irrite oluyorsaniz hic birakmayin.

Neden böyle insanlarla gezmek,vakit gecirmek istediniz ki? Sorunlu olduklarını biliosunz.Torunlarını oğullarını özledikleri zaman 1 kac saat siz ugrayın.Ben gecinemedigim insanlarla vakit geciremem mesela.Kendi ailemdende olsa.

Yatıp kalkıp şükretmem lazım kv ve kp yi el üstünde tutmam lazım anne babamıda görümcemi eltimide vs vs
ayy ne şanslıymışı dedim kkdaki konuları okuyunca

Valla iyi sabrediyosun ben bir susar iki susar bi patlarsam tam patlardım çocuk konusunda hiç susmam ki bazen kızarsam söylerim siz doğurun öyle yapın diye herşeye amenna da anneliğime asla yani bende kimsenin ann eliğinş eleştirmem

Aynısını yazacaktım yormayayım kendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…