- 28 Mayıs 2021
- 1.679
- 707
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
gaslighting( manipülasyon) bunu araştırın yaptığı şey tam olarak bu, iyiki gitmiş o adam insanı delirtirdi.Kızlar eski evliliğimle ilgili bir şey soracaktım, evet saçma bir durum. Bitti ve kapanması lazım ama sürekli bu konu kafamda. Ben exin telefonuna bakarken gizli dosyaları buldum ve bir tane kızla rakı masasında çekilmiş foto gördüm ve telefonu atmıştım sonra telefonı alıp ne oldu birisi çağırıyor (misafir vardı)deyip gidip geldi bana sordu ne oldu vs diye ben de telefondaki söyledim yok halüsinasyon görüyorsun öyle foto yok dedi silmiş baktım geri dönüşüm kutusuna orda da yok.halüsinasyon vs dedi sonra inkar etti işte en sonunda telefonuma izinsiz bakarsan görürsün böyle şeyleri dedi. Sonra ben hiç konuşmadım eski bir arkadaşımla dedi vs şaka yaptım vs dedi. Fotoğraf eski gibiydi sanki ya da bana öyle gelmiş de olabilir boynuzlanmışım dimi. Bana da sürekli onu aldatıyor muamalesi yapıyordu işte bir gün kavga ettiğimizde dışarı çıktığında birileri aklına girip birlikte olacaksın tarzında
Evet bunu başka konularda da yapyordugaslighting( manipülasyon) bunu araştırın yaptığı şey tam olarak bu, iyiki gitmiş o adam insanı delirtirdi.
Bana da sürekli onu aldatıyor muamalesi yapıyordu işte bir gün kavga ettiğimizde dışarı çıktığında birileri aklına girip birlikte olacaksın tarzında
Ya çok güldüm insan nasıl telefona bakarken hayal görür kiKonuşanlar programına bir kadın çıkmıştı kocası aldatırken kadına böyle davranıyormuş aynı. Kadın mesajlar görmüş adamın telefonunda adama soruyor adam yok öyle bir şey sen hayal görmüşsün diyor. Sonrasında düzenli olarak kadına bu taktiği uyguluyor kadına mesela soruyor dün ne yedik diye kadın kuru fasulye diyor adam da diyor ki yoo dün kuru fasulye değil köfte yedik. Kadına deli muamelesi yapıyor kadının da buna inanmasını bekliyor falan. Erkeklerin bu taktikleri meşhur anlatmak istediğim sonuç olarak aldatmış
gaslighting( manipülasyon) bunu araştırın yaptığı şey tam olarak bu, iyiki gitmiş o adam insanı delirtirdi.
He ayran içtiyse o aldatma olmuyor amaSonra eski bir arkadaşımdı o gördüpün rakı değil ayran dedi
Bence de dimisonradan kıvırmış yok arkadaş, bilmem ne diye. O zaman ilk başta arkadaş deseymiş bence aldatmış.
facebook çok bildiğim bir sosyal medya değil ama önerilenler rastgele de çıkabiliyor bu somut bir şey değil gibi geldi bana. bu meseleden dolayı da şüphe var ya, her şeye şüpheyle bakmanız normal.Bir de Facebook'ta bir sürü kız aramış sordum buna.tanıyor olabildiğin arkadaşlarda çıkıyor orda gözükmesin diye tıklıyordum diyor. Ve günde 15 kız felan en az profile bakılmış
yalnız gaslighting ve manipülasyon aynı şeyler değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?