- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ben de çoğu insan gibi gezmekten eğlenmekten zevk alıyorum ama maddiyatım çok elvermedi. Yine lisanstayken (18-21 yaş arası) biraz gezdim ama son zamanlar hiçbir yere gitmedim.Hangisiyle mutlu olacaksın?
Hem ömür boyu okumayacaksın ha 22 de ha 25 gezmişsin.
Üstelik 25 te kariyerinle daha iyi para kazanırken gezmek çok daha mantıklı.
O zaman bir sene dinlenin.Ben de çoğu insan gibi gezmekten eğlenmekten zevk alıyorum ama maddiyatım çok elvermedi. Yine lisanstayken (18-21 yaş arası) biraz gezdim ama son zamanlar hiçbir yere gitmedim.
Hesapladım 23 yaşında 24'e girmeden mezun oluyorum. Yine hemen para kazanabilir miyim telaşı var bir yandan evlilik düşüncesi cidden yorgunum çoğu akranlarım gibi boş olmak istiyorum
31 ağustosta açıklanacak sonuçlar hadi bakalım sizin için de hayırlısıBence hiçbirinden vazgeçmeyin.Ozellikle de KPSS den.Çünkü şimdi bunları yapmazsanız birkaç yıl sonra yine yapacaksınız.
Bende geçen sene mezun olup bu yıl Kpss ye hazırlandım.Napıyım ataninca gezerim diyorum kendime:)
Çok çok teşekkür ederimHocanın hem bir tek KPSS çalış deyip bir taraftan da yaşıtların gibi gez, toz demesi mantıksız geldi bana. Çünkü birçok insan gece gündüz KPSS çalışıyor, bu yüzden gezemiyorlar.
Hem sadece KPSS'ye odaklanırsanız kazanamadığınız da " o kadar fedakarlık yaptım. Bir işe yaramadı." deyip çoook üzülebilirsiniz. Halbuki şu anda yapmak istediklerinizden birinden başarısız olsanız diğerinden başarılı olma ihtimaliniz var.
KPSS'ye çok çalışıp 80-90 alıp atanamayanlar oluyor. Hiç adil değil.
Siz bir kere KPSS'ye girdiniz ve olmadı diye biliyorum. Öyle değil mi? Siz de farklı şeylere yönelmişsiniz, gayet de güzel olmuş.Tebrik ederim.
Bence siz KPSS'yi boşverin şimdi. Birkaç sene sonra çok isterseniz tekrar girersiniz.
Ben KPSS gibi adil olmayan bir sınava bel bağlanıp tekrar tekrar o sınava girilmesinden yana değilim.
İşte 2 sene içinde nişanım olacak. Yine birsürü sorumluluk ben sonrasında çok zor okurum diye düşündüm çok haklısınız çok sağolun:)Bence egitiminizi ne kadar erken bitirseniz o kadar iyi. Egitim bittikten sonra da gezebilirsiniz. Belli bir yastan sonra egitimi sürdürmek daha da zorlaşır. Heleki evlenseniz ve çocuk olsa
Doğru okudunuzTezli yuksek lisans okurken ayri bir lisans okuyacagim diye mi okudum ben?
Bana da cok yogun geldi bu program. Gezmeyi eglenmeyi gec hangi birine odaklanacaksiniz.
Bu arada insan sosyal bir varliktir, muhakkak sosyal aktivite ekleyin programiniza, illa parali olanlarindan olmasina gerek yok.
Hahah çok tatlısın tamamdırHerkesin dediğini dinle ama kendi bildiğini oku.
Doğru okudunuzBen de okulun spor salonuna yazılmayı düşündüm
Lisans bölümüm kendi okulumda olacak yine, okulum sıkmayan aksine rahat bir okul. Bölümüm yine öğretmenlik olacak çoğu dersten muaf olacağım. Ortak dersleri saydırarak 2yılda bitirme şansım varmış olmadı dönem başı az ders alarak 3 4 yılda bitiririm diye düşündüm(lisanstan bahsediyorum)Peki nasil odaklanacaksiniz sorusunu yeniden sorayim. Tezli yuksek lisansta daha ilk yildan tezinle ilgili arastirmalara baslarsin, hatta cogunda yayin sarti da vardir. E lisans ne alaka ayni donemde?
Hadi kpss calismayi ayri tutalim, o ayri bir motivasyon zaten hem de tarzi ayri. Ama sabah yuksek lisanstaki konuna calisip aksam da lisans odevi yapmak cok absurt geldi bana. Bilemiyorum tabi, siz ikisi icin de hevesliyseniz asla niyetim hevesinizi kirmak degil. Ama konu actiginiz icin hocaniza hak verdim. Sahsen ben sizin tez hocaniz olsam sizi ogrencim olarak istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?