Aklımı karıştırdı

Sadece yüksek lisans olsa gezerim de bir de lisans bölümü var:)) Kesinlikle kaybedecek zamanım yok gezmeye bile planlı olmalıyım haklısınız

Gezip gezmeme konusuna bir sey diyemem ama bana kariyer planin biraz daginik geldi. Bolumleri bilmiyorum o yuzden yaniliyor olabilirim ama ayni anda bircok seyi yapmaya calismak, tek bir hedefe odaklanmamak, pek iyi sonuclar getirmez. Sen ne yapmak istiyorsun onemli olan bu. Akademisyen mi olmak istiyosun yoksa memur mu?

Benim net bir hedefim yok, hangisi oluursa diye deniyorum. Memur olmak isterdim eğer atama olsaydı. Ama olmayinca zorlamanın anlamı yok diye düşündüm

Benim net bir hedefim yok, hangisi oluursa diye deniyorum. Memur olmak isterdim eğer atama olsaydı. Ama olmayinca zorlamanın anlamı yok diye düşündüm

Dedigim gibi bolumunu bilmiyorum, sanirim atama var ama cok yuksek puan gerekiyor yoksa hic hazirlanmazdin. Bir de kurumlarin hangi bolumlerden alim yapacagi cok belli olmuyor. Benim bolumum pek atamasi olan bir bolum degildi ama atandigim sene bircok kurumda alim oldu. A grubuna da bakiyorsun degil mi, genelde ogrenciler a grubundan habersiz oluyor.
Ikinci lisans daha cok alimi olan bir bolum mu ?

Çift anadal yapanlar var mesela. İstek ve azim olduğu sürece yapılır her şey.
Yıllar öyle de geçiyor, böyle de geçiyor. Ne güzel siz elinizden gelen her şeyi yapmaya hazırsınız. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu pişmanlıklar hep oluyor galiba 90 mı ayyyyyy Kapınızı çalabilirim yakında, çok teşekkür ederim

Değil mi ama? Tam bir saçmalık. O da nasıl hocaymış öyle. İnsan tam tersini söyler. Millet geziyor da noluyor? 4 senelik okulu 7 senede bitiriyorlar veya hiç bitiremiyorlar.

Ikinci lisans alımı daha iyi bir bölüm. A grubu derken anlamadım öğretmenim ben:)

Ikinci lisans alımı daha iyi bir bölüm. A grubu derken anlamadım öğretmenim ben:)
Uzman yardimciliklarini kastetmistim ama ogretmenmissiniz :) ikinci lisans alimi daha iyi olan bir bolumse 1 sene hepsini deneyin madem. Cok zorlanirsaniz birini askiya alirsiniz. Sizin durum sansi arttirmak icinmis. Bu durumda gayet mantikli. Kolay gelsin :)

hepsini birden yapamıyor musun??
saçmalama sakın okuldan geri kalma
bak ben yüksek lisans yapıyorum tezin son 10 günündeyim teslim edeceğim
sana inan samimiyetle söylüyorum şu son 2-3 ay dışında o da tez yazma dönemim diye beni hiç zorlamadı yüksek lisans
lisans gibi bi şey değil haftada 2-3 derse gidersin her biri 2 saatten biter gider
geriye kalan zamanda gez eğlen yani ne olacak
ki ben çalışıyorum bir yandan
hayattan asıl geri kalmamak bunlardan geçiyor bence kesinlikle
tatilini yine yap kalk yine git haftasonları dağ yürüyüşleri haftasonu gezileri, arkadaşların olduğu şehirlere kaçamaklar vs
ama eğitimden geri kalma hayır...

bir kere dinlenmeye başlayınca devamı geliyor
kendini tembelliğe alıştırma
millete de bakma
yine gezersin okurken de çalışırken de ama boş kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…