Beter olsun. Tacizci sapık şey. Yazık günah o kıza ya. İnşallah cezadan kurtulmak için kızın gönlü vardı diye iftira atmazAllahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
O kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artıknutkum tutulduu.çocuğumla yapışık yaşamakla ne kadar da haklıymışım dedimm.keşke dünya böyle olmasaydı
Bence güvenmeO kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artık
O insanların yüzüne nasıl bakarız artık annem babam perişan üstelik o kadar yakın akraba kiSizlere çok geçmiş olsun. Gerçekten zor bir durum. İlginiz olmasa bile kendinizi de suçlu hissedebilirsiniz. Kardeşiniz çeksin cezasını, ne verilse müstehak. Ama ailenize de destek olun lütfen. Sizlerin bir kabahati yok.
10 yaşına girecek hala oyun parkına benle iniyor okulun kapısına bırakıp kapıdan alıyorum.oysa bizler sokaklarda oynardık özgürce okula kendimiz gider gelirdik.ne ara bu kadar arttı bu sapıklıklar şaşkınımm.O kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artık
Güvenmeyin zaten, amca oğlu hala oğlu teyze oğlu vs kardeştir abisidr diyip asla yalnız bırakmayın kendi evladınız da varsaO kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artık
bekar mı kardeşiniz?umarım öyledir.bir de eşin ve çocuğunun canını yakmaz en azındanO insanların yüzüne nasıl bakarız artık annem babam perişan üstelik o kadar yakın akraba ki
Çocuğunuzu kimseyle yalnız bırakmayın. En yakını dayısı sapık çıkmış.O kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artık
Bekar evetbekar mı kardeşiniz?umarım öyledir.bir de eşin ve çocuğunun canını yakmaz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?