Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Nazille0

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
608
357
303
38
Allahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı

Beter olsun. Tacizci sapık şey. Yazık günah o kıza ya. İnşallah cezadan kurtulmak için kızın gönlü vardı diye iftira atmaz

O insanların yüzüne nasıl bakarız artık annem babam perişan üstelik o kadar yakın akraba ki

O kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artık
10 yaşına girecek hala oyun parkına benle iniyor okulun kapısına bırakıp kapıdan alıyorum.oysa bizler sokaklarda oynardık özgürce okula kendimiz gider gelirdik.ne ara bu kadar arttı bu sapıklıklar şaşkınımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…