Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Okurken kanım dondu Allah size sabır versin sizin yardımcınız olsun çok utanç verici bir durum dünyanın cidden çivisi çıktı artık kimseye güven kalmadı

kaliteli bir takım elbise giyince iyi hal indirimi alanlardan olmaz umarımm.

Allah yardımcınız olsun.Kızımı böyle şeyler duydukça ne anneanne ne babaannede yatılı bırakmıyorum.İstismara ugrayan kız kaç yaşında

Sizin ve aileniz için üzgünüm ama kardeşimiz en ağır cezalara tabi tutulur umarım ama maalesef yarın birgün çıkarırlar . Kıza bu kezde ne yapar belli değil

Allah yardımcınız olsun ailecek büyük travma.Ama en büyük travma o çocuk ve ailesi için.
Sizinde acınızı hissedebiliyorum,bir foruma içinizi dökmek isteyecek kadar yük olan bu iç ağırlığınızı...Ne denir ki...Ölümden beter seyler de var işte...

Ya inanın onu düşündüm biliyor musunuz ya başkalarına da yaptıysa eğer pedofiliyse Allahım ne yapıcaz biz

Çıkmasında zaten yüzünü dahi görmek istemiyorum

Valla o kadar varki böyle yapmaz denilen herkes inanki yapıyor

Bu sorum asla sizi suçlamak için değil lütfen yanlış anlamayın, gerçekten şunu merak ediyorum, normalden daha daha kibar davranan biri miydi kardeşiniz?
Hani her davranışını fazla fazla açıklayan insanlar olur.
Bunu sormamın nedeni herkes hep hiç beklemezdik çok iyiydi dediği için.
Aileniz ve sizin için, en çok da o küçücük kız için çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…