kaliteli bir takım elbise giyince iyi hal indirimi alanlardan olmaz umarımm.Sizin özelikle anne babanız için çok zor ve utanç verici, suç kişisel olsa da aile
içinde böyle birşey yaşanması çok ağır.
Kardeşiniz için beter olsun diyebilirim sadece. Uzun süre çıkamaz inşallah içeriden.
Kravat tak, 2 süklüm püklüm dur veriliyo ceza indirimi de, kucuk yasta cocuga yonelik suclarda da uygulaniyo mu bilmiyorumkaliteli bir takım elbise giyince iyi hal indirimi alanlardan olmaz umarımm.
Hakettiği cezayı alması çok zor maalesefkaliteli bir takım elbise giyince iyi hal indirimi alanlardan olmaz umarımm.
Ya inanın onu düşündüm biliyor musunuz ya başkalarına da yaptıysa eğer pedofiliyse Allahım ne yapıcaz bizHasta bu insanlar ve duzelmiyorlar. Pedofililer, cok ayri bir boyut, insan degiller. İslah edilebildiklerini dusunmuyorum acikcasi. Yaptiklarinin kotu bir sey oldugunu biliyorlar ama yapmaya devam ediyorlar. Yani hasta derken, akli basinda degil demek istemiyorum.
Dürüst efendi kimsenin konduramayağı biriydi o yüzden çok koydu zatenBöyle bir eğilimi varmiydi karakter olarak yoksa dürüst efendi görünenlerdenmi
14 15 olması lazımTacize ugrayan cocuk kac yasinda?
Sizin özelikle anne babanız için çok zor ve utanç verici, suç kişisel olsa da aile
Kardeşiniz için beter olsun diyebilirim sadece. Uzun süre çıkamaz inşallah içeriden.
Çıkmasında zaten yüzünü dahi görmek istemiyorumSizin özelikle anne babanız için çok zor ve utanç verici, suç kişisel olsa da aile
Senelerdir dediginiz kac sene biliyo musunuz?14 15 olması lazım
İste bu cok kötü...Dürüst efendi kimsenin konduramayağı biriydi o yüzden çok koydu zaten
Bir iki seneden bahsediliyorSenelerdir dediginiz kac sene biliyo musunuz?
Valla o kadar varki böyle yapmaz denilen herkes inanki yapıyorAllahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?