Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Rabbim ailenize, size ve o küçük kız ile ailesine sabırlar versin.
Yaşanan çok çirkin ama iyi ki daha fazlası olmamış tek avuntu bu sanırım..
Ah yaa benim bile içim yandı sizin anneniz ve o küçük kızın annesi ne yapsın..
Sizler ne yapın..
Böyle bir utancın (suçsuz da olsanız) tarafı olmak çok zordur..
Gönüllerinize ferahlık ve selamet diliyorum..
Kardeşiniz için ne tavsiye verebilirim bilmiyorum inşaALLAH yaptığının vahametini ve çirkinliğini anlar, ömrü boyunca pişmanlığını yaşayıp doğru bir insan olma yolunu seçer..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Hepimizin olsun inşaALLAH..

Amin çok saolun Allah razı olsun sizden

Kardesinizin kolunu kizin ablasi mi kırmış?

Ben pişman olduğunu düşünüyorum belki de öyle görmek istiyorum bilmiyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ne onun hayatında nede bizim hayatımız da değermiydi be
Bu güdü, pişmanlıkla azalacak bir sey degil. Yanlis ornek vermekten çekiniyorum o sebeple orneklendiremiyorum.

Kendi fikrime gore yazmıyorum bunu. Sadece anlamaya çalışıyorum. Orada dayak yiyecegini bile bile neden itiraf etti sizce? Boyle durumlarda genelde inkara basvururlar. Kardesinizi ve ailenizi en iyi siz tanirsiniz. - Asla savunmuyorum- boyle itiraf edersem acaba bizi evlendirirler diye mi düşündü?

Çünkü herşey ortaya çıkmıştı yalan söyleyemezdi o saatten sonra

Akıllanmaz bunlar normal değil sapıklık. Tamamen dürtüsel. Umarım en ağır cezayı almıştır ve umarım bir daha karşısına imkan çıkmaz böyle bir şey için. Pedofillerle çalışanlar hiç pişman olmadıklarını ve bunun için yaşadıklarını söylüyor

Şimdi konu başlığınızı tekrar gördüm de noldu bu işin sonu kardeşiniz ceza aldı mı? Ailecek toparlanabildiniz mi? @sareehan

Umarim kardesiniz hapisten canli cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…