- 18 Aralık 2018
- 2.528
- 8.837
- 158
Elbette çok zor ama sizin de bir kabahatiniz yok ki. Keşke hiç olmasaydı. Bilseydiniz mutlaka engel olurdunuz. Akrabalarınız da bunu düşünecektir bir zaman sonra. İletişime geçmeyin artık onlarla. Ya da ortak güvenilir bir yakın akrabanızla çok üzüldüğünüzü, kahrolduğunuzu iletin. Daha başka ne yapılır bilemedim ki.O insanların yüzüne nasıl bakarız artık annem babam perişan üstelik o kadar yakın akraba ki
O kadar yakınız ki teyze kızı ya Allahım düşündükçe çıldırıyorum Allahım sen aklıma mukayet ol rabbimElbette çok zor ama sizin de bir kabahatiniz yok ki. Keşke hiç olmasaydı. Bilseydiniz mutlaka engel olurdunuz. Akrabalarınız da bunu düşünecektir bir zaman sonra. İletişime geçmeyin artık onlarla. Ya da ortak güvenilir bir yakın akrabanızla çok üzüldüğünüzü, kahrolduğunuzu iletin. Daha başka ne yapılır bilemedim ki.
Sizin adınıza üzüldüm. Sizin bir suçunuz yok bu konuda. Kardeşinizi hayatınızdan silmeniz gerekiyor. Umarım cezasını çeker. Ailecek destek alın lütfen.O kadar yakınız ki teyze kızı ya Allahım düşündükçe çıldırıyorum Allahım sen aklıma mukayet ol rabbim
Suç kişiseldir bu sizin ve ailenizin suçu değil. Kardeşiniz yaşı gereği her şeyin sorumluluğunu tek başına üstlenecek yaşta, reddedin ve o da sürünsün hapishanelerde.Allahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
bu ülkede bazılarının çivisi çıkmış esila.şu aleyna çakır ın ölümüne sebep olan o mahluğa insta dan sosyal medyadan hayran olan aşkını ilan eden kadınlar varmış pesss..e ne oldu bir kaç ay sonra bir kızın daha ölümüne sebep olduu.hala vardır o hayranları da eminimm.ahlaksızlığın desteklendiğini demi görecektikk bu ülkedeSenelerdir ne kimseyle yanliz kalasim ne kucuk cocuklari yanliz birakasim var
Keske gormeseydim bu konuyu cok uzuldum...
bu ülkede bazılarının çivisi çıkmış esila.şu aleyna çakır ın ölümüne sebep olan o mahluğa insta dan sosyal medyadan hayran olan aşkını ilan eden kadınlar varmış pesss..e ne oldu bir kaç ay sonra bir kızın daha ölümüne sebep olduu.hala vardır o hayranları da eminimm.ahlaksızlığın desteklendiğini demi görecektikk bu ülkede
Böyle bir eğilimi varmiydi karakter olarak yoksa dürüst efendi görünenlerdenmiİnsan konduramıyor ya asla beklemezdim asla nasıl yapabildi böyle bir pisliği nasıl mahvetti hepimizi
Tacize ugrayan cocuk kac yasinda?O kadar yakınız ki teyze kızı ya Allahım düşündükçe çıldırıyorum Allahım sen aklıma mukayet ol rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?