Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Kardeşim diye yaptığını savunmuyosunuz tebrik ederim zira öyle bir zamandayız ki oda böyle yapmasaymis dışarı cikmasaymis şunu giymeseymis diye aklamaya çalışılıyor Allah korusun çocuklarımızı kardeşinde dersini alır ıslah olur da kimsenin canını yakmaz inşallah tabiii hakkettiği cezayı alırsa bide böyle bir durum var!!

O insanların yüzüne nasıl bakarız artık annem babam perişan üstelik o kadar yakın akraba ki
Elbette çok zor ama sizin de bir kabahatiniz yok ki. Keşke hiç olmasaydı. Bilseydiniz mutlaka engel olurdunuz. Akrabalarınız da bunu düşünecektir bir zaman sonra. İletişime geçmeyin artık onlarla. Ya da ortak güvenilir bir yakın akrabanızla çok üzüldüğünüzü, kahrolduğunuzu iletin. Daha başka ne yapılır bilemedim ki.

O kadar yakınız ki teyze kızı ya Allahım düşündükçe çıldırıyorum Allahım sen aklıma mukayet ol rabbim

hissetmediniz mi cocuklugundan beri hic bir sinyal vermedi mi internet gecmisi yegenlerine ya da baska cocuklara davranisi nasildi

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Sizin bi suçunuz yok. Bu sadece kardeşinizin ayıbı. Psikolojik destek almanızı öneririm . Bende benzer bi durumu yaşadım yakın bi akrabayla alakalı. Atamadım üstümden aradan seneler geçmesine rağmen. Biliyorum ne kadar büyük bi travma olduğunu. Ne kadar can yaktığını. Dünya başınıza yıkılmıştır. Fakat dediğim gibi suç kişisel , sizin veya annenizin babanızın ayıbı değil.

Son düzenleme:
O kadar yakınız ki teyze kızı ya Allahım düşündükçe çıldırıyorum Allahım sen aklıma mukayet ol rabbim
Sizin adınıza üzüldüm. Sizin bir suçunuz yok bu konuda. Kardeşinizi hayatınızdan silmeniz gerekiyor. Umarım cezasını çeker. Ailecek destek alın lütfen.

Suç kişiseldir bu sizin ve ailenizin suçu değil. Kardeşiniz yaşı gereği her şeyin sorumluluğunu tek başına üstlenecek yaşta, reddedin ve o da sürünsün hapishanelerde.

Son düzenleme:
Senelerdir ne kimseyle yanliz kalasim ne kucuk cocuklari yanliz birakasim var
Keske gormeseydim bu konuyu cok uzuldum...
bu ülkede bazılarının çivisi çıkmış esila.şu aleyna çakır ın ölümüne sebep olan o mahluğa insta dan sosyal medyadan hayran olan aşkını ilan eden kadınlar varmış pesss..e ne oldu bir kaç ay sonra bir kızın daha ölümüne sebep olduu.hala vardır o hayranları da eminimm.ahlaksızlığın desteklendiğini demi görecektikk bu ülkede

Sadece tek tarafli degil bir o kdrda iftira baskisi ile santaj yapan oldugunu dusunuyorum.
Yalanci dizisine denk geldik, cok ilginc, acaba nasil sekillendirilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…