Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Çoluğunuzu çocuğunuzu uzak tutun, görüşmeyi kesin. Bu bir sapık. Ailece sırt çevirin asla görüşmeyin, destek olmayın, arayıp sormayın. Kızın ailesinden de özür dileyin onlara destek olun.

Birileri koko çekip pudra sekeri diye savunma veriyor ve yırtıyor. Birileri Türk pasaportu ile mizah yapti diye gözaltına alinip haklarinda dava açılıyor. Sizce idam gelse tecavüzcüler mi idam edilir? Vara yoğa idam gelsin demenin bir anlami yok. Gelmemeli. Arkası sağlam olanlar ondan da yırtarlar.

Biliyorum. Bu düzende demedim.

Peki arkadaşlar bişey sorucam ama gerçekten içtenlikle cevap vermenizi istiyorum.şimdi diyelim 8 10 yıl hapis yattı çıktı bu sonrasında ne yapardınız siz olsanız annemi düşünüyorum evladı sonuçta atsa atılmaz satsa satılmaz aileden tamamen dışlasak başka suçlara bulaşır bir başkasının canını yakar değil mi tabi ki asla hiç bişey eskisi gibi olmayacak bizim için

Atsana atılır bi şey olmaz.

Hep söylüyorum Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin Çok kötü bi durum Allah ıslah etsin…!

Baska suclara karısması icin aileden dıslanıp dıslanılmaması degil ki. Bu her yerde yazıyor hapisten cıkan pedofililer daha agır bi’ sekilde suclara karısıyor. Ve aynı zamanda hapiste tedavi altında dura dura dürtüsellikleri daha cok güçlesiyor. Bunun sizlerle alakası yok anlayacagınız. Hapisten cıkınca gözetim altında olması gerek tedaviye devam etmesi gerek.

Ne demek istediğinizi anladım galiba. Ben konuyu bilmediğim için daha fazla yorum yapmayayım. Açıklamanız için teşekkür ederim :)

Net olarak cevap veriyorum asla muhattap olmam, ailemin içine sokmam, konuşmam. Ne yaparsa yapsın, koskoca adam tekrar suça karışırsa cezasını çeker. Herkes hak ettiği gibi yaşar. Bu b.ku yemeden önce düşünecekti.

Allahım sen bizi bu musibetten kurtar yarabbim ne olur dayanılacak gibi değil annemin yanında olmak istiyorum hep bu süreçte çünkü herkes uzaklaştı bizden eşimde hergün gitmek istemiyor uzak mesafe biraz çocukla tek başıma da gidemiyorum

Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum acınızı paylasıyorum. Çok üzgünüm özellikle lütfen tedaviyi takip edin.

Atılır böyle biri sıkıntı yok atın gitsin çünkü kardeşiniz çöp
Kaldı ki güvenip çocuklarınızla başbaşa bırakabilecek misiniz ?

Allah yardımcınız olsun, söyleyecek soz bulamıyorum. Suan olay cok taze, insanlar sizin suçunuz olmadigini anliycaklar.
Kardesiniz umarim cok agir ceza alır, sizlerin yanina donebilecegini sanmıyorum.

Bunları şimdilik düşünmemeye çalış. Hala olayın şokundasın. Kaldıramayacağın yükler yükleme sırtına daha fazla. Zamanla kafanda herşey netliğe kavuşacak , ne yapıp yapmıcağına o zaman karar verirsin. Şuan düşünmen gereken tek kişi annen, baban, sensin. Kardeşini düşünme. O düşünsün kendini. Fazlasıyla da düşünüyordur kendini emin ol. Hatta sizi de düşünsün bir zahmet. Ne halt ettim de bu hale düştüm desin. Annem babam kimbilir ne haldedir desin. Bırak sen onu düşünmeyi. Üzülme ona o başının çaresine bakar. Özellikle annene destek ol. Hiç bi anne haketmez bunu. Allah düşmanımın başına vermesin kaldırmak çok güç böyle birşeyi. İlk önce kendinize odaklanacaksınız. Ruh sağlığınızı korumaya çalışacaksınız . Siz iyileşeceksiniz önce. Kafanızı sağlam tutacaksınız . Su akar yolunu bulur emin ol. Sakin kalmaya çalış. Kafan biliyorum sürekli bu olayla meşgul. Ne yazık ki bi süre de böyle olacak. Yara geçecek izi kalacak. Fakat yaşamaya devam edeceksin. Yine güleceksin , yine yiyip içeceksin, hayatına devam edeceksin. Her karanlığın bir sonu, her gecenin bi sabahı var. Geçecek inşallah. Bu acı bu haliyle kalmayacak. Kardeşinin sizler kadar üzüldüğünü düşünmüyorum ne yazık ki. O yüzden kendinizi hırpalamayın. Toparlanmaya çalışın.

Annem benim fedakar annem yıllarca çocukları biryerlere gelsin diye yapmadığı iş kalmadı evlere temizliğe gitti yemedi yedirdi bize karşılığı bu olmamalıydı ya bu kadar kötü olmamalıydı böylesi bir acıya dayanamıyor kadın

Arkadaşlar bişey sorucam annem 3 ay önce covid aşısının 2.sini olunca adet kanaması gibi kanaması oldu bir süredir devam eden kasık ağrısı bel ağrısı vardı randevu almıştık bu olaylar çıkınca gitmek istemedi hastaneye bugün tekrar kanaması oldu bu arada annem menepoza gireli 12 yıl oluyor yarın hastaneye gidecek o kadar korkuyorum ki inşallah kötü bir şey olmaz

Ne deseniz haklısınız ölüp ölüp diriliyorum az bi gözüm dalıyor rüyamıydı gördüklerim diyorum gerçek olduğunu anlıyorum kafamı duvarlara vurasım geliyor
suç bireyseldir, onun yaptığının bedelini kendinize ödetmeyin. elinizde olan bir şey olsa zaten engel olurdunuz. yapabileceğiniz her şeyi de yapıyorsunuz zaten. üzücü evet tabi ki üzülürsünüz normal ama bunun için bedel ödemesi gereken siz değilsiniz, o günahın bedelini kendinize yüklemeyin, kardeşiniz ayrı bir birey, siz apayrı bir bireysiniz. aranızdaki sınırı hatırlatın kendinize.

Elleri öpülesi kadın Bak ne güzel söylüyorsun . Kardeşin de düşünmeliydi bunu. Ben bi yanlış yapıyorum ama sonu nereye varacak? Bu leke ailemin de alnına sürülecek. Onlar da utanacak. Bu yüzden diyorum işte. Değmez inan. Emin ol senin yandığın kadar yanmıyor kardeşin şuan. O yüzden onu düşünmeyi bırakmalısın kardeşim. O düşünsün bunları sen değil. Annene çok destek ol. O kadar üzgünüm ki. Kendi annemin o halde olduğunu düşünüyorum da parçalardım o kardeşi ben. Annenin psikolojik destek alması lazım lütfen bunu sağlamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…