Aklımı kemiren fotoğraf konusu

Konudan bagimsiz ve ayni zamanda da alakali olarak dunyanin en durust en guvenilir kisisi dahi olsa diyelim ki telefon calindi sizin telefonunuz da olabilir ikisi de ayni kapiya cikiyor ve art niyetli kisiler bunu yaydi... bu olasilik her zaman vardir ve ben hicbir zaman esime, ne sevgiliyken ne nisanliyken, ne evliyken oyle foto atmadim ne onun telinde ne de benim telimde oyle seyler bulunmaz o da hassastir cunku olan olmus bunlari dusunmeyin artik bundan sonra ayni hataya dusmeyin.

Soyunup çekmemişsiniz ya dekolteli çekmişsiniz ve EŞİNİZE atmışsınız. Olabilir neden utanıyorsun adı üstünde eşin aynı yatağı paylaştığın eşin. O zamanlar güvenip atmışsın.
Güvenmesen adı zaten eş olmazdı.
Kimseye göstermez bence, gösterirsede senin bi suçun yok utanmanı gerektirecek bir durum yok.
Çok çok zor durumda kalırsan kendi telefonumdan çektiğim fotoları benim haberim olmadan benden kendine yollamış dersin

Of yani bazı şeyleri niye bu kadar abartıyosunuz ki. Kadının nikahlı kocasıymış, canı istemiş göndermiş. Eleştirmek,yargılamak kimin haddine ya. İsteyen yapar,istemeyen yapmaz. Cinsel obje olmakla vs ne alakası var fantazidir bu ya abartmayın bu kadar.

Konu sahibi sizde çok kafanıza takmayın. Kimseye göstereceğini falan sanmıyorum. Felaket senaryoları kurmayın kafanızda. Herkes kötü değil

Niye attin diye kizanlari anlayamiyorum. Zaten ayni evde yasiyordu kocasiydi , kendisi atmasa bile kocasi da cekebilirdi farkinda olmadan gayet dogal bir durum.. Tedirgin olmayin sonucta eskide olsa eşiydiniz bir zamanlar fotografinizi yayarsa kendisine de zarar vermis olur. Bu kadar alcakta degildir herhalde..

Gayet doğru bir zihniyet çünkü zaman çok kötü

Bugünkü nikahlı koca yarın eski koca olabilir pekala bknz. şekil a

Boşanan erkekler de çok alçalabiliyor hani
haklısın, sadece boşanan erkekler değil, hemen hemen bütün erkekler artık alçala alçala magmayı gördüler...

Son düzenleme:
Kişiliği bozuk olanlar açısından yazayım..Babam askerliğini çavuş olarak yaparken birlikte 3 - 5 tane erkek müspettesinin eşleriyle yaşadığı olayları cinsel ilişkide yaşadıklarını ve özellerini birbirlerine anlattıkları duyumunu aldıktan sonra takım çavuşlarının bu adamları çamaşır tokacı dedikleri bir sopayla hastanelik olana kadar dövdüğünü anlatır hep yani kimseye güvenmeyin...İnsanları bilmiyoruz...Tanıyamıyoruz.. Aldatan kadınların resimlerinin birlikte olduğu adamların erkek arkadaş whatsapp gruplarında çerez olduğunu çok duyuyorum erkek kardeşlerimden...

Eski eşim yazılım mühendisiydi...Özellikle android telefonların açık kaynak kodlu olmasından dolayı dışarıdan erişime açık kaldığını yada yüklenen programlarda yapılan hataların telefonları hacklenmeye açık yaptığını söyleyip hiçbir özel resmin yada bilginin telefondan silinmesi gerektiğini söylemişti. İphone telefonlar bu konuda iyi.

3 ncü olarak eşin eğer bu dosyaları paylaşmışsa yapacağın pek birşey yok.Eğer bu resimleri bir şekilde bir yerde görmek zorunda kalırsan direkt olarak dava açma hakkın var.Tazminatını alabileceğinden hiç şüphen olmasın canım...

Ben foto atma işinden korkarım açıkcası.
hadi koca kişisi adamlığı elden bırakmadı var sayalım. fotoları sildi sayalım gitsin.
ama biliyorsunuzdur ki!!!!! fotolar telefonlardan tamamen silinmiyor !!!!!
yani bana göre çok büyük bir risk bu. düşünürken bile bunalıma giriyorum ben.

Koca da olsa böyle resimler atılmaz canım niye dersen o telefon çalınır başka si yanlışlıkla alır bakar görür yani hiç uygun değil sildim zanneder telde kayıtlı da kalabilir .her zaman temkinli olmakda fayda var atmamak en güzeli koca da olsa öyle bir zaman içerisindeyiz ki maalesef güven olmuyor kimseye .inşallah silmiştir siz bilirsiniz silip silemediği ni sonuçta eski eşiniz

Kadına hıncınız mı var yaw?
Herkes hırpalamış maşaallah.
Sanmıyorum yapacağını daha Fulin Erler'in eski kocası gibisi gelmedi bu ülkeye sanırım.
Adam albaymış başım ağrımasın şimdi gibisinin yerine koyalım istediğimizi.
Bak kadıncağız şimdi Abdülkadir Aksu nun oğluyla evlenmiş.

Sildiğinden emin olsaydın evden çıkmadan önce.. bnm eşimdede vardı iş nedeniyle 2 ay ayrı kalmak zorunda kaldğmzda istiyordu. Eve gelir gelmez siliyordum. Yanlışlıkla başkasına yollarız korkusuyla..
Eşin silmediyse şu saatten sonra silmez bnce. Başkasına göstermez sadece kendi faydalanır seni özledikçe
Ama sorup aklına düşürme. I cloud yada hafızadan tekrar yüklenebiliyor bazı telfnlarda.. aklına sokarsan bunu yapabilir..

nasi bi foto oldgna bagli tedirginliginizi anlamak icin. ayrica esinizde boyle bi karakter varsa bu sizin kontrolunzde degil. foto atmasanz da baska seyler yapabilir.

Açık fotoğraf dediğini ben normalde kapalısın ve başın açık fotoğraf olarak anlamadım. Sonuçta o zaman nikahlı kocanmış. Atmışsın. Sonrasında silmezse başkasına gösterirse o onun ayıbı. Senin değil

Ya kendimi çok önemli biri hissetmediğim için kim napsın Benin fotoğrafımı mantığıyla çokta dikkat etmiyorum açıkçası.
Bazen gün içinde çocuklarla falan selfie çekiyoruz, evde yoksa eşim, çocuklar kucağımda video falan çekeriz. Özledim vs diye.
Bazen arabada vs görüntülü konuşuruz.
Dur ya başım açık olmaz, üstümde de şimdi elbise var kapatayım vs düşünmedim hiç.
Kadının nikahlı kocası, normaldir açık veya dekolteli fotoğraf. Ev hali olan da normal.
Konu sahibi ben olsam hiç düşünmem.
Birine gösterecek kadar alçalıyorsa o onun bileceği iş. Senlik durum yok.
Ve merak etme göstermez de. Binde bir çıkar gösterecek tıynette biri. O da eski kocan değildir diye umalım.

Bu ilk mesajda anladığım baya açık resim yoladiginiz ve şimdide pişman olduğunuz sonraki mesajlarında sadece dekolte olduğunu yazdınız
"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte
Bu mesajda da sonradan pişman olmamanız için dost acı söyler tarzında deyim yazdım

Nasıl konuşuyorsunuz ya ben ozamnlar nikahlı olan eşime attım,altını çiziyorum lütfen düzgün konuşun!
2. El telefon alıp satan bayan tanıdığım var nelere şahit olmuş kayıp telefon eski telefon hafizalarini belleğini açıyorlar tamir ediyorlar inanılmaz cinsel içerikli mesajlar resimler olduğunu sakın akıllı telefondan biseyler paylasmamamiz gerektiğini anlatmıştı Yukarda açıkladım akıllı telefondan yollanan görüntü belkekte kalıyor asla silinmiyor. O yuzden dikkat etmek gerekir telefon halen eski esindeyse sıkıntı yok ama değiştirirse sıkıntı eder misin onu bilemeyiz

Ya ben diğer tüm düşündüklerimi geçiyorum ama güvenlik açısından bile aşırı cesaret gerektiren bir şey :S
Eşime güvensem bile ,biri o fotoları telden çok kolay alabilir,yayabilir,en ufak bir güvenlik açığında çalabilir yani,hatta bilgisayarların ,telefonların kameralarını hackleyip 7/24 izleyen,bu görüntüleri satan insanlar var.
Zuckerberg bile laptopunun kamerasını bantlıyor
Ben yapmam valla ,ayrıca eş bile olsa insanoğlu çiğ süt emmiş ,kanı bozuk ,kimin ne yapacağı belli olmuyor,bir sürü olasılık var.
Yani elinizden bir şey gelmez ki bu saatten sonra ,inş. silmiştir

adamda almıs izlemiş mi videoyu ne kadar ayıp belki silmeyi bilmiyor unutmuş satılsın diye veriyorsun telefoncu sçıp izliyor birde millete gösteriyor terbiyesiz format atmak tek tuşla yapılabilirken telefonuda karıştırmak ayrı bir rezillik

Konu sahibide atmış yani buna yapıcak birşey yok geçmiş gitmiş eşininde paylaşacağını sanmıyorum olurda paylaşırsa o da onun karaktersizliğidir sizi hiç bağlamaz gösterdiği kişide çıkıp onun ağzına bir tane yapıştırmassa o da ayrı bir karaktersizdir takma kafana

Öncelikle nikahlı eşinize güvenip atmışsınız. Eğer karakteri bozuk bir insansa sızın mahremiyet konularınizida anlatır dışarıya. Yaparsa da onun terbiyesizligi ve o utansın

Kendi erkekliğini düşünüp göstermez fotoğrafları diye düşünüyorum. Erkekte namusum kavramı vardır ya .boşanmış dahi olsanız göstermez bana göre. Ayrıca göndermeniz de çok doğal . Ha dekolteli ha çıplak . Kimse Burda ahkam kesmesin . İlişkiyi renklendirmek Adına yapılabilir . Evli olsam bende yaparım .bundan kime ne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…