aklımı mı kaçırıyorum ?

aslında onları düşünerek kendi kendimizi yıpratıyoruz önceleri bende öyleydim birşey söylenince altta kalır gibiydim.hamilelik dönemimde kimin ne olduğunu anladım kendime geldim altta kalırmıyım o bir söylerse ben iki laf söylüyorum.benım unutamadığım tek şey kayınvalidemin bana bilgisayarla uğraşacağına otursun çocuk doğursun dediği aslada unutmam beşinci yılımda kızım oldu ama ben o beş yılda çok yıprandım şimdi herşeyi pat pat söylüyorum geçmişi dahı hatırlatıyorum kayınvalideme şimdide canım cicim diyor ama tınlayan kım

benim kayınvalide daha bir acayip kendi paramla aldığım bulaşık makinama bile laf soktu borcumuz var diyorsun makina alıyorsun oğlumu borca sokuyorsun dedi ama bundan sonra altta kalanın canı çıksın :)

Ben de senin gibiyim bütün gün onların geçmişte bana yaptıklarını düşünmekle geçiyor.
Çünkü dediğin gibi 2 laf söyleyemiyorum maalesef.Eşim de benden yana değil.Onlar söyledimi hiçbişey olmuyor.
Bizim karşılık verme hakkımız yok.
Daha çok yenisin.Allah yardımcımız olsun kardeş ne diyim.Sabretceksin.Sanırım biz de bu dünyada böyle sınanıyoruz.

ne olursa olsun hakkımı arıcam artık kendime söz verdim umarım yapabilirim :)

aaa... bence hergecen gün seni laflarıyla daha cok hırpalıyorlar diye unutamıyorsun, bence sen bu lafın üstüne
ay aşkolsun bunasıl laf böyle, ben kocamı seviyorum, lafı nerelere getirdiniz valla cok alındım diyip birazda tepki verseydiniz, siz sustukça tepenize binmişler anlaşılan, ezdirmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…