sen kafanda büyüttükçe o insanlar kendini bişey sanıyor emin ol...bazn deliye yatıcaksın çat çat vericeksin cevaplarını bak ozaman nasılda rahatlıyorsun...onlar kendini düzeltmiyorsa sen kişiliğini değiştirceksin...unutma şeytan marka giyer
süper bir cevap.... Evet, çat çat cevabını verince ne duyacam diye korkudan konuşamaz bir daha... Ama benimki konuşurdu, hiç bişey olmasa sırf rahatsız etmek için gece yatarken odamızın kapısını çalmadan odamıza girerdi, o saatte oğluna söyleyeceği bir şey olurdu birden bire
Süper bir cevap.... Evet, çat çat cevabını verince ne duyacam diye korkudan konuşamaz bir daha... Ama benimki konuşurdu, hiç bişey olmasa sırf rahatsız etmek için gece yatarken odamızın kapısını çalmadan odamıza girerdi, o saatte oğluna söyleyeceği bir şey olurdu birden bire
heee çalışıyosun...peki onların borcunum ödüyosun?
eda valla seninkide benimkinden betermiş benim kayınvalide de gerçi eşime gerdek gecesinde bişey yapacak mısın diye sormuşutançtan ölmüştüm
biz bu gece kuluçkaya yatcaz anne ilerde önümüzdeki maçlara bakcaz artık
madmaze şöyle söyleyim eşimin bekarlık kredi kartı boçlarını ödedim önce şimdide düğün , takı ve eşya borcu ödüyorum işte 2.5 yılda bitecek
ben onları varyaaaagıcık oldum şimdi heee parçalarım onları ben ne demek bu borçları sana ödetmek takı falan bekarlık borçları falan amanınnn Sende diyeydin yaa oğlun zamanında milletle sefasını sürmüş bende şimdi cefasını çekerek borçlarını ödüyorum...sizde 4 ayak üstüne düştünüz hee anne benim gibi gelin bulamazdın deseydin o kadına
:) hah ha valla çok güldüm tşk ederim uzun zamandır bukadar rahatlamamıştım keşke söyleseydim aklıma gelseiydide
unut gitsin demek bazen cok kolay soylenen bir söz ama malesef bende sizin gibi esimin ailesinin soylediklerini unutamiyorum. Aklimdan cikmiyor ve 7 senenin sonunda bu durum nefrete dönüstü. Nefret var ama buda esimle aramda problemlere yol aciyor. Ailesinin surekli koruma modunda ben konusunca ve benim ailemden cok uzak duruyor ve onlara hakaret ediyor. Kendi aramizda mutluyuz ama konu ailelerden acilinca yer yerinden oynuyor.
Bazen icerlenip ''keske benim esimde benim ailemi bende onun ailesini sevip guzel gecinseydik'' diyorum ama olmadimi olmuyor. Cok zor bir durum. Bence piskolojik destek alin. Bu sekilde kafaniza takmaya devam ederseniz, ve yardim almaktan uzak duracak olursaniz eminimki özguveniniz zedelenir ve cok yipranacaksiniz.
ınsaallah kisa zamanda yapilanlari aklindan siler hayatina esinle birlikte mutlu bir sekilde devam edersin canim.
cnm sen laf etmedikçe daha çok ezilirsin ayrıca merak ettim eşin bu konuda ne düşünüyor birşey diyor mu
annemlere durumu anlatmıyorum sadece annem bikez durumun farkında olduğu için senin gibi enayiyi iyi buldular dedi
sende o kapıyı çat diye açan kaynananın karşısına çırılçıplak çıkıp...pardon anne işimiz varda biraz diyip kapıyı suratına kapasaydın ve kitleseydin bidaha ne görcem diye gelemezdi kesinayyy ne biçim insanlar var kızlar yaa ağzım açık kalıyo valla ne demek insanların mahremine gece yarısı girmek...kızmada çok edepsizce bi davranış kaynananın davranışı
( çalışma çekme kahırlarını dicem...ölede huzurun olmaz faturaları bile gözüne gözüne sokarlar canım yaaa Takma boşver dicem saçma gelcek kesin dişini göster artık zamannı gelmişte geçiyo bile ama bi kenara paranı koy onlardan gizli...
yok canım, kızacak bişey yok. Ben çok salakdım, söyleyemedim hiç bişey, eşim arada kalmasın dedim hep, o annesi ile konuşur diye bekledim, hatta bir kaç defa rahatsız olduğum konuları söyleyip annesini uyarmasını, ben konuşursam gelin kaynana sürtüşmesine neden olabileceğini söyledim. Eşim hep konuştum, düşünememiş bir daha olmayacak dedi. Her defasında dozu artarak devam etti ama. En son kadının arkamdan söylediği sözler kulağıma gelince adamı boşadım, yürü git anana şimdi dedim, bir de tayin isteyip başka şehre yerleştim. 22 ay oldu, eski eşim ailesi ile hiç görüşmüyor, işin garibi ailesi de onu ne görüyor ne arıyor, demek ki annesinin sevdiği benmişimVe biz tekrar görüşüyoruz, aramızda 450 km mesafe var ama umrumuzda değil, çok mutluyuz, büyük ihtimallede tekrar evleneceğiz.
Diyeceğim şu ki, sakın benim gibi salak olma, saygını, terbiyeni bozmadan herkese gereken cevabı ver. Benim gibi susarsan bardak taşdığında iş işten geçmiş olur
doğru haklısınız sizce tlf. Açıpta mı söyleyim yoksa yüzüne mi söylemeliyim ???:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?