aklınıza ihtiyacım var

Erkekler çok bencil ve vefasız olabiliyor zamanla. Bu kız beni bekledi, sevdi, dur şuna sevgi göstereyim, ben de onun gibi sadık ve bağlı olayım diyen erkek sadece hayallerde, masallarda :) 29 yaşındayım 29 erkek tanıdım desem sevgili ve arkadaş olarak hımmmm dur bi sayayım, kaç tanesi kadınların değerini biliyor...Cevap veriyorum; hiçbiri :)

O nedenle bir erkeğe çantada keklik olduğunu hissettirmeyeceksin ki öyle olsan bile

çok haklısın ya hem de çook.
ne kadar belli edersek kendimizi o kadar kaybediyoruz her halde.

Ben herşeyiyle sil demiyorum normal arkadaşın olarak kalsın.
Ama ondan sana sevgili olamayacağı açık bir sene harcamışsın yazık etmiş zaman .
Başka insanlarla tanış fırsat ver.
Olmayacak bişeyi zorlamanın bir anlamı yok.
Ama başlamamış bir illişki şu an sadece arkadaşın durumundaki birini faceden falan silmen de bir anlam ifade etmez onun için.
Sen eğer bu durumu dikkat çekmek için yapayım diye düşünüyorsan çok da umrunda olmayacağını düşündüm ben malesef.

haklısın canım.
ben ama şu şekilde silmek istiyorum nete felan giripte konuşmayınca eskisi gibi çok içerliyorum bu duruma elimde değil.
en azından kafama takmam diye düşünmüştüm bu durumu

ve tamamiyle sildim onu.
zaman ne gösterir bilinmez. hakkımda hayırlısı inşallah ben de mutlu olurum bir gün..

ay ay ay aynı benim 4 sene önceki haliiimm

Canım seni çok iyi anlıyorum... Benim de üni de hoşlandığım bi çocuk vardı hatta aşıktım ben ona fena kapılmıştım, kantinde görünce güm güm kalbimin atması, elimin ayağımın buz kesmesi, yolda yürürken insanların yüzüne bakıp onu görürmüyüm acaba diye gözlerimin onu araması vs vs vs.. Ne kadar safmışım diyorum şimdi

O da aynı seninki gibi bi sıcak bir soğuktu bana karşı.. Ne yaptıgını anlayamadım , yaz tatilinde seni seviyorum dedi aradı tabi ben havalara uçtum ( o halimi hala unutamam, deli gibi sevinmiştim, bir sonraki ilişkimde o sevinçleri bulamadım, ilkler farklı oluyormuş demek) Ama sonra bi daha aramadı sormadı, ben aradım çıkmadı telefonuma..ayrı şehirlerdeydik yazın.. Kış geldi okula döndük ben aradım bunu durumunu öğrenmek için. Buluştuk falan ama yok dedim bundan bişi çıkmıcak.. Soğuk tavırlarına devam etti.. Sonradan öğrendim hayatında bi başka kız olmuş.. O zaamn çok üzülmüştüm ama oluyor bunlar.. Erkekler biraz havai kızlar.. Gönülleri hemencecik başkasına kayıyor.. O yuzden sana şunu tavsiye edicem o çocugun peşini bırak boşver salla gitsin, msnden de faceden de sil gitsin.. Sonuçta sen onunla bu saatten sonra arkadaş olabilecekmisin hayır !! O yuzden kandırma kendini bas neşteri yarana Keşke ben de öyle yapsaymışım zamanında diorum şimdi, ama resmen çocugun peşinde koştum.. Değmezmiş..

sadece hoşlantı demişsin ya tatlım bi rahatladımki anlatamm silmekle ii yapmısın bende arkadas olamazsınız artık die düşünüyorum.sadece hoşalntı ya bırak orda kalsın yaaa bak şimdiden ne kadr üzülmüşün... sildiğin ii olmus gercekten die düşünüyorum yaz tatili de kafanı dağıtır inşAllah hiçç olmamıs gbimutlu olursun yüzüm gülmedi deme nolur bak sana bi arkadasımın gecen gün söylediklerini yazıcam hepimize ii geldisanada gelin inşAllah:)Yüreğinizi göremeyenlere en güzel yarınlarınızı harcatmayın! Siz ki bir çok kişinin belki de en güzel hayalisiniz. Değmeyenlerin bitiremediği hikayesi olmayın..........
Kendi masalımızı oluşturalım, hayallerimiz ne kadar uçsuz bucaksızda gelse biz inanmaya devam edelim. Aslında güçlü ama aciz olan insan için imkansız gibi görünen Yüce yaratıcının tecellisi dahilindedir.. Yaşıyorsak önemliyiz, yaşıyorsak değer vermeye ve değer görmeye değeriz. En güzel değeri vermemiz ve en güzel değeri görmemiz duasıyla..

bak bunları yazmıstı:)

ben de biraz zaman geçsin ne kadar safmışım ya derim de güler geçerim inşalalh .)
ben de başka kız olay var mı diye düşünmüyor değilim soğuk tavırlarından dolayı.
sildim zaten canım daha fazla üzülmeyim diye.
ben neşteri yarama direk değdirdim ve sildim hayırlı olur umarım...

aynen canım şimdiden o kadar çok üzülp yprandım ki sonrası beni daha da yorardı heralde.
söz de ayrıca çok iyi geldi .)
yaz tatili zaten bu konu da bana çok yarayacak en azından kafamı dağıtırım

sen ii ol canım:)onlar olmadanda biz vardık insan ilk önce kendi kıymetini bilmesi lazım çünkü:)

sen ii ol canım:)onlar olmadanda biz vardık insan ilk önce kendi kıymetini bilmesi lazım çünkü:)

aynen canım çok güzel söyledin önce kendi değerimizi kendimiz verelim ki dışarıdakiler de bizim değerimizi bilsin .)

binlerce kez evet:)biz yoksak onn bi anlamı bile yk:)dolayııyla iik varız sende bu dertleri bırakıyosun sonraaa baska kızcagızların dertlerine yardımediyosun cnm:)

binlerce kez evet:)biz yoksak onn bi anlamı bile yk:)dolayııyla iik varız sende bu dertleri bırakıyosun sonraaa baska kızcagızların dertlerine yardımediyosun cnm:)

burada destek veren herkes iyi ki varlar sen de öyle çünkü cidden iyi bir karar aldım o da sizler sayesinde şimdi huzurluyum en azından ya inşalalh daha da mutlu olacağım buna inanıyorum ben :)

canım aklıma ilk sen geldin ben de sana unutursun demiştim.. 1.5 senedir görmüyorum..Ben denedim olmadı, unuttugumu sanmışım meğer ta ki bugun facebooktaki profıline bakana kadar 'ilişkisi var' görür görmez dondum kaldım hemen gözyaşlarım dökülüverdi gözlerimden ve hala devam ediyor. Hala seviyormuşum.. Bundan korktugum için facebookumu dondurdum görmeyeyim diye ama bir bakayım dedom Korktugum başıma geldi. ilişkisi var 24 Eylül 2012.. Nasıl unuturum diye sizlere soruyorum şimdi. Yeni biri?? unutana kadar olacagını sanmıyorum..

Son düzenleme:

evet canım hatırladım.
zor oluyor canım gerçekten.Ben de unuttum dedim fakat bir şey oldu denk geldik felan yine hatırlattı kendisini.
Şimdi ise kendime sözüm var üzülmek yok hatırlamak anmak yok diye.
sen de kendi kendine söz ver sana ait ne varsa sil herşeyini.
benim derslerim var şimdi onlara vakit ayrıyorum kitap okuyorum arkadaşlara vakit ayrıyorum.
düşünmemek için sürekli kendime bir meşgale buluyorum sen de öyle yap.
Kendi kendine de söz ver unutacağım onu üzülmeyeceğim diye.

derimki ben bu aşk acısıyla tutusanlara bence bsverin böyle seyleri askların cogu acı yüzü cok gülenin bile en elemli günlerinde ölmek istediğini bilirim.bu zamanda ask evlilik güven sadakat hepsi olmus birer cöp sevilecek kimse kalmamıs.bence en cok kendinizi sevin ve deger verin.gerisini zamana bırakın.illaki bi arayıs içine girmeyin ve kimseye baglı yasamayın.aklı olan eline alır adamakıllı mesleğini sonrasındada elini öpen onu alır.bu işler böyle olmus artık.unutun gitsin.hayatın güzelliklerinin farkına varın.tadını cıkarın.

aynen öyle canım ben zaten unuttum benim için çoktan bitti gitti.Arkadaşımızda aynı dertten muzdaripmiş konu tekrar ortaya çıktı haliyle.
ben şu an da zaten okuluma derslerime bakıyorum dediğin gibi ben daha değerleiyim yanıma yakışacak hayırlı bir insanda bulacak elbette zamanı gelince yıpratmaya değmez kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…