merhaba kızlar. benimde cildimde derin sivilce çukurları var. fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum . seans ücreti 1000 tl civari . bu uygulamayla veya başka birşeyler deneyerk bu izlerden kurtulan varmı? hiç olmadı en kötü %50 bile düzelse yeticek.. üniversiteyi bile dondurucam 1 yıl artık dayanamıyorum bunlardan kurtulmam lazım yaşamaktan keyif alamıyorum her gün eziyet sanki..
canım gittiğim plastik cerrah tuğrul kihtir di... televizyonda falan çıkıyordu aradım konuştum foto gönderdim bana tek seansta yüzde seksen geçer garanti ediyorum dedi.... 1100 tl harcadım sonuç yok.... defalarca sordum tedavi öncesi bütün doktorlar 4-5 seansta geçiyor diyor siz tek seans diyorsunuz dedim ....cevabı hazır bizim makineden türkiyede 2 yerde var son teknoloji dedi... seni uyarıyorum doktoruna dikkat et yoksa hayal kırıklığı yaşıyorsun ve paranda umutlarınla birlikte gidiyor......
canm hiçmi düzelme olmadı ? bende 1100 tl ye acıbademde yaptırıcam bu kış. 3-4 seansda yüzde 60 düzelme olur diyorlar
merhaba kızlar. benimde cildimde derin sivilce çukurları var. fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum . seans ücreti 1000 tl civari . bu uygulamayla veya başka birşeyler deneyerk bu izlerden kurtulan varmı? hiç olmadı en kötü %50 bile düzelse yeticek.. üniversiteyi bile dondurucam 1 yıl artık dayanamıyorum bunlardan kurtulmam lazım yaşamaktan keyif alamıyorum her gün eziyet sanki..
altın igne yaptıran yok heralde:S
Kızlar, akne izi ya da yara izlerinde en iyi yöntem fraksiyonel lazermiş. Kız kardeşimde ciddi eski akneden kalma çukurlar vardı ve geçen ay baya araştırdık. Fraksiyonel lazerle iyileşen hastalarının resmini gittiğimiz doktor gösterdi ve başladı tedaviye. Şu an 2. seansını aldı ve yarı yarıya azaldı diyebilirim ama daha iki yada 3 seans daha gidecek.
canım gittiğim plastik cerrah tuğrul kihtir di... televizyonda falan çıkıyordu aradım konuştum foto gönderdim bana tek seansta yüzde seksen geçer garanti ediyorum dedi.... 1100 tl harcadım sonuç yok.... defalarca sordum tedavi öncesi bütün doktorlar 4-5 seansta geçiyor diyor siz tek seans diyorsunuz dedim ....cevabı hazır bizim makineden türkiyede 2 yerde var son teknoloji dedi... seni uyarıyorum doktoruna dikkat et yoksa hayal kırıklığı yaşıyorsun ve paranda umutlarınla birlikte gidiyor......
Canım Sakın gitme.Ben 2013 bahar ayında aynen senin gibi son umut nişanlımla beraber kendisine gittim.Vücudumda aklınıza gelebilecek her yerde sivilce çıkarabilen biri olarak tek başıma yanına girdim.Zaten 179 yaşında olduğu içinAgop katogyana çukurlar için giden varmı içinizde? son umudum kendisi ona gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?