Akne çukurlarından kurtulan 1 kişi bile yokmu ..

sude01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
27
2
86
İstanbul
merhaba kızlar. benimde cildimde derin sivilce çukurları var. fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum . seans ücreti 1000 tl civari . bu uygulamayla veya başka birşeyler deneyerk bu izlerden kurtulan varmı? hiç olmadı en kötü %50 bile düzelse yeticek.. üniversiteyi bile dondurucam 1 yıl artık dayanamıyorum bunlardan kurtulmam lazım yaşamaktan keyif alamıyorum her gün eziyet sanki..

bendede aynı sorun var canım... bende lazer tedavi oldum 1 seans plastik cerrah ama gelişme olmadı.... doktor iyi değildi resmen kandırıldım tek seansta yüzde seksen kurtulursun dedi fakat öyle olmadı....

ben daha iyi bir doktor buldum onunla devam etcem tedaviye... arkadaş önerdi lekelerinden kurtulmuş... onun tavsiyesiyle buldum bende ....inşallah iyileşirim...

sana tavsiyem iyi bir doktor bul...

canım gittiğim plastik cerrah tuğrul kihtir di... televizyonda falan çıkıyordu aradım konuştum foto gönderdim bana tek seansta yüzde seksen geçer garanti ediyorum dedi.... 1100 tl harcadım sonuç yok.... defalarca sordum tedavi öncesi bütün doktorlar 4-5 seansta geçiyor diyor siz tek seans diyorsunuz dedim ....cevabı hazır bizim makineden türkiyede 2 yerde var son teknoloji dedi... seni uyarıyorum doktoruna dikkat et yoksa hayal kırıklığı yaşıyorsun ve paranda umutlarınla birlikte gidiyor......

canm hiçmi düzelme olmadı ? bende 1100 tl ye acıbademde yaptırıcam bu kış. 3-4 seansda yüzde 60 düzelme olur diyorlar

canm hiçmi düzelme olmadı ? bende 1100 tl ye acıbademde yaptırıcam bu kış. 3-4 seansda yüzde 60 düzelme olur diyorlar

bir arkadaşın yazısını okudum başka sitede akne çukurlarından sorunu vardı onunda bizim gibi .. Mersinde bir klinikte lazer tedavisi olmuş. 5 seansta yüzde doksan oranında geçti yazmış. tek seansta zaten çok büyük bir değişim olmuya canım . Sabırla tedaviye devam etmek gerekiyor umutsuz degilim ben kurtulmuş olanlar iyi sonuç almış olanlar var.
ama dokturu iyi seç . Acibademin her merkezinde fiyat değişiyor. Başka yerlere de sor. Mümkünse Özğe ayabakan a ücretsiz muayene ol . Hatta internet sitesi ve videoları var onlarada bak netten.

Tedavil sürecini takip ediyo olucam . İnşallah şifa bulursun. Bize yazmayı da unutma . Byess .......

dermotokozmetoloji uzmanlarının yaptığı PRP uygulamasını bir araştır derim.kardeşimde geçtim sivilcelerin kızarıklarını derin derin çukurlar vardı.biz toplam 3 seans yaptırdık sonuç %100 olmasada iyi bir düzelme elde ettik.kaardeşim erkek 22 yaşında.tabi bayanda etkisi nasıl olur bilemem görüşmek lazım :) kendi kanını alıp santrifüj denen makinada çevirdikten sonra kanın üstünde kalan plazma denilen sarı suyun cilde enjekte edilmesi işlemidir.eeee çivi çiviyi söker :)

Bu yorumu biri yazmış prp uygulaması hakkında bilgisi olan varmı merak ettim?

kızlar prp ile birlikte TCA kimyasal peeling i uygulayın!!!
pelling akne çukurlarını hafifletirken
PRP ise içinde bulunan kandan alınmış en küçük hücre (trombosit) ile cildinizde hücre çoğalmasını ve kendini yenilemesini sağlayacak. Böylelikle hem içten hem dıştan cildinizde güzel sonuçlar göreceksniz.
Şahsen ben yaptırcam ama zaman veremiyorum
Yapıtırdığımın öncesi ve sonrası fotolarımı sizlerle paylaşacağım

Son düzenleme:

Ben geçen sene Aralık ayında Fraksiyonel lazer yaptırdım (yalnızca yanaklarıma).Benim de genç kızlığımdan kalma yanaklarımda derin akne çukurlarım vardı.İlk seansımda derin bi çalışma yapıldı yüzüme.Yapıldığı an kanama,biraz yanmam oldu.Ama bunların normal olduğu söylendi bana.Eve geldiğim akşam kendi kendime ya bu suratım düzelmezse dedim..Ama geçti :) Yüzüm 6 gün içinde düzeldi.Gözle görülür bi düzelme var ben memnun kaldım uygulamadan.Bazen 1 seansın bazen 3 seansın lazım olabiliceği söylenmişti.
Seanstan 1 ay sonra 2.seansımı alıcam.O gün bian önce gelsin de istiyorum Benim doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırımdı.Kendisi plastik cerrahtır aynı zamanda...

Son düzenleyen: Moderatör:
Agop katogyana çukurlar için giden varmı içinizde? son umudum kendisi ona gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
ankarada sivilce çukurları için tedavi görüp memnun kalan var mı? hangi hastane ve doktora gittiğiniz konusunda bilgilendirir misiniz lütfen

Fraksiyonel lazer denilirse ben ilk Doç.Dr.Serkan Yıldırım derim Hem seans ücreti öyle 1000 tl falan da değil.Kimine 1 kimine 3 seans yeterli oluyomuş.Görüşmeni tavsiye ederim :)

kızlar pervin dinçerde altın igne yaptıran varmı? altın igne için çukurlara faydalı deniliyor merak ediyorum bu yöntemi

Kızlar, akne izi ya da yara izlerinde en iyi yöntem fraksiyonel lazermiş. Kız kardeşimde ciddi eski akneden kalma çukurlar vardı ve geçen ay baya araştırdık. Fraksiyonel lazerle iyileşen hastalarının resmini gittiğimiz doktor gösterdi ve başladı tedaviye. Şu an 2. seansını aldı ve yarı yarıya azaldı diyebilirim ama daha iki yada 3 seans daha gidecek.

merhaba, ücreti ne kadar. pahalı oldugunu duymustum

ya bu cukurluklara dğal bır yontem deneyen yokmu

Agop katogyana çukurlar için giden varmı içinizde? son umudum kendisi ona gitmeyi düşünüyorum.
Canım Sakın gitme.Ben 2013 bahar ayında aynen senin gibi son umut nişanlımla beraber kendisine gittim.Vücudumda aklınıza gelebilecek her yerde sivilce çıkarabilen biri olarak tek başıma yanına girdim.Zaten 179 yaşında olduğu için oturduğu yerden yanına çağırdı yüzüme yakından baktı 1dk kadar tekrar karşısına oturdum.Yıllardır sivilce problemi yaşadığımı,bir türlü geçiremediğimi,üstüne akne izleride oluşunca artık psikolojimin dipte olduğunu anlattım.Nişanlımıda odaya çağırdı.Ve ''Bu kızı almıyorsan ben alırım'' tarzı esprilerle benim üzüntümü dağıtmaya çalıştı sanırım.Sonra kütüphanesinden bir kitapçık almamı söyledi,gittim aldım.Roaccutane'nın kitapçığıymış.''Bak burada neler var sen haline şükret'' tarzı bir konuşma ve ardından ''Sivilcedir bu çıkar,denize gircen,güneşe çıkıcan'' demesiyle ancak durumu anladım.Yaşından dolayı sürekli bu boş konuşmalarına ''Tamam haklısınız Agop Bey ama herşeyi denedim,geçiremedim,hiç bitmiyorlar,iyi değilim gibi yeterki derdime deva olacak bir söz çıksın diye ağzından yalvardım. Ve sonunda bana ''Bence sen bir psikolojini düzelt'' dedi ve ağlaya ağlaya muayanesini saygısızlık yapmadan terketmek zorunda kaldım.Arkamdan da ücret almayın diye sekreterine seslendi.(600 Liraydı yok bide alsaydı)
Saatlerce ağladım.Çünkü heryeri bu konuda deli gibi araştırmıştım ve kendisi için ''Eğer bir hastalığınız varsa Kolsuz Agopa gidin geçer'' tarzı umutlanmamı sağlayan yorumlar yazıyordu.O gün ve sonrasında ve malesef umutlarım tükendiği için hala üzülüyorum ama bir yandan da eğer gidersen gerçekten çok çok çok yaşlı olduğunu ve kimbilir daha ne cilt hastalıkları gördüğü için beni takmamasına bir sebep bulmaya çalıştım.Belkide o gün doğru gün değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…