- 12 Ekim 2022
- 176
- 60
- 18
- Konu Sahibi karamsargirl
-
onlar da kendi aralarında akrabadır. ben de onu düşündümhalanın eşinin yeğeni ile nasıl aynı kütük ve aynı soyisim olabiliyorsun ben onu anlamadım.
hala, evlenmeden önce babanla yani seninle aynı soyadı taşıyor burası okey.
ama evlenince halanın soyadı değişiyor, eniştenin soyadını alıyor.
bu yeğen dediğin kişi eniştenle aynı soyadı taşıyor olabilir, enişte bu yeğenin amcasıysa. aksi durumda aynı soyadı da taşımaz. bu enişte, senin çocuğun dayısı olsa mesela aynı soyad zaten değil.
kütük mütük ne alaka?
bunu bi çözebilir miyiz?
Halam ve eniştem aynı köylü. Aynı soyisim o yüzden halamın soyadı değişmemişti.halanın eşinin yeğeni ile nasıl aynı kütük ve aynı soyisim olabiliyorsun ben onu anlamadım.
bu yeğen dediğin kişi eniştenle aynı soyadı taşıyor olabilir, enişte bu yeğenin amcasıysa. aksi durumda aynı soyadı da taşımaz. bu enişte, senin çocuğun dayısı olsa mesela aynı soyad zaten değil.
kütük mütük ne alaka?
bunu bi çözebilir miyiz?
Herhalde herkes birbiriyle evlenince birkaç tane soyad kalmış. Köy olarak dışarı açılmamışlar pek galiba.halanın eşinin yeğeni ile nasıl aynı kütük ve aynı soyisim olabiliyorsun ben onu anlamadım.
kütük mütük ne alaka?
bunu bi çözebilir miyiz?
tövbestonlar da kendi aralarında akrabadır. ben de onu düşündüm
Ben ilkokul arkadaşım olarak gördüm hep ve sevdimHerhalde herkes birbiriyle evlenince birkaç tane soyad kalmış. Köy olarak dışarı açılmamışlar pek galiba.
Konu sahibi siz bari yabancı biriyle evlenin de gen havuzunuz çeşitlensin be ya.Ne anlıyorsunuz şu akraba evliliğinden, bir, anlasam.
evet halanın eşi, konu sahibiyle akraba herhalde. başka açıklama yok. ya da aynı köylü.Herhalde herkes birbiriyle evlenince birkaç tane soyad kalmış. Köy olarak dışarı açılmamışlar pek galiba.
Konu sahibi siz bari yabancı biriyle evlenin de gen havuzunuz çeşitlensin be ya.Ne anlıyorsunuz şu akraba evliliğinden, bir, anlasam.
halanın eşi amcasının oğlu, dedesinin kardeşinin oğlu vs olabilir. maalesef anadoluda bu var. ben de düşündüm nasıl soyadı aynı olabilir diye aklıma bunlar geldi.evet halanın eşi, konu sahibiyle akraba herhalde. başka açıklama yok. ya da aynı köylü.
amaaan karışık işler. gencecik kız da buraya gelip akraba evliliği diye konu açınca bilemedim, ben bu geriye gidişlere yetişemiyorum asla...
Hayatım, hala zaten kendi soyismi değişmeyecek biriyle evlenmiş. Yani enişte dediği de yakın akraba olmalı. Yakın olmasa da kan bağı vardır. Kan bağın olmayan biriyle soyismin aynı olmaz. Eniştenin yeğeni de haliyle aynı soyisimde oluyor.evet halanın eşi, konu sahibiyle akraba herhalde. başka açıklama yok. ya da aynı köylü.
amaaan karışık işler. gencecik kız da buraya gelip akraba evliliği diye konu açınca bilemedim, ben bu geriye gidişlere yetişemiyorum asla...
evet kan bağımız var. babamda bu kişilerle sorunlar yaşamış ailecek. Onaylamayacağını biliyorum ve bu yüzden bitiriyorum ama bana sen babanın kafasıyla yaşıyorsun diyorHayatım, hala zaten kendi soyismi değişmeyecek biriyle evlenmiş. Yani enişte dediği de yakın akraba olmalı. Yakın olmasa da kan bağı vardır. Kan bağın olmayan biriyle soyismin aynı olmaz. Eniştenin yeğeni de haliyle aynı soyisimde oluyor.
Yani çocukla da kan bağları var.
Bacımsu, adam akraban, aynı kanı taşıyorsunuz.evet kan bağımız var. babamda bu kişilerle sorunlar yaşamış ailecek. Onaylamayacağını biliyorum ve bu yüzden bitiriyorum ama bana sen babanın kafasıyla yaşıyorsun diyor
birbirimizi sevdikBacımsu, adam akraban, aynı kanı taşıyorsunuz.
Normal şartlarda zaten akrabana bakmaman gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?