Akraba evliliği/ Ümit vermiş mi oldum?

Tam lincleyecektim ama siz akraba değilsiniz ki,akraba olmanız için kan bağınız olması gerekir.

Aynen bende bunu merak ettim

Benim kuzenimle eşinin soyadi aynı,öyle çok herkeste olan bir soyismi de değil.Bazen olabiliyor böyle tesadüfler ama hala ile enişte mi akraba orasını anlamadım.

Akraba evliliğine yakın uzak karşıyım. Kuzenimde kuzeniyle evlendi teyzesi kaynanası oluyor ve bir yabancıdan beterini yaşatıyor eşide öyle. Bu bi örnek tabi. Annemin onaylamadığı birini de istemem. Ailem beni zorla birine verecek, çıkarı için evlendirecek kafada değilse onları görmezden gelemem. Zaten evlilikte ailelerde önemli. Ailelerin anlaşamıyor olması evliliği ciddi anlamda zedeliyor boşanma aşamasına getiriyor. Bunları göz önünde bulundurun bence.

Bir arkadaşımın da aynı bu olayı vardı. Çocuk en başta baş ederiz karşı geliriz seviyorum vs vs diyordu. Ayrılıp barıştılar sonra çocuk bir anda kendi bitirdi çekti gitti

Annene katılıyorum. Aile bir şeye karşı çıkıyorsa onda hayr vardır. Kaldı ki gerekçesini açıklamış. Ben olsam risk almazdım. Hem yaşın daha çok genç. Okulu bitirip çalışma hayatına başlayıp ekmeğimi elime alıp öyle evlenirdim. Bu devirde babana bile güvenme

bana sen babanın kafasıyla yaşıyorsun diyor
“Babanin kafasiyla yasama gel benim kafamla yasa” diyor. Bu size ders olsun. Acele etmeyin evlilik icin. Once kendi ayaklariniz uzerinde durun. Saygi goren biri olun ki onun himayesinden cikip digerinin himayesine girecek biri gibi gorulmeyin.

Aynı soyadı nasıl oluyor?

Akraba evliliğine karşıyım ancak genetik bağınız yokmuş. Ben böyle saçma sebepten ilişkimi bitirmezdim sanırım. Çabalardım yani ama önce işimi gücümü elime alırdım ki kimsenin eline bakmıyor olun Tabi karşı tarafa aşkınız, karşı tarafın ne kadar iyi sevgi dolu bir insan olduğu da önemli…

Annemi dinlerim

Akraba evliliğini doğru bulmuyorum ama sizin yaptığınız da yanlış. Madem bitireceksiniz dürüst olmalıydınız, size karşı duyguları olan birini bu şekilde hırpalamayın.

Ben ilkokul arkadaşım olarak gördüm hep ve sevdim şimdide istemeye istemeye bitirdim ama o bana babanın kafasıyla yaşıyorsun dedi. kendi benliğin yok dedi
Keşke başta hiç başlamayıp arkadaş olarak kalsaydınız.. Anneniz çıldırmakta haklı.. Hemen iletişimi kesin çocuk da kendi yoluna baksın.

Akraba evliliğine neden herkes bu kadar takılmış? Sırf soyisimleri aynı diye yakın akraba ilan edip, engelli çocuğa kadar konuşulmuş

Kuzen vs neyse de konudaki adam taaa dıdının dıdısı yani. Abartmaya gerek yok. Eğer bu evlilik olmamalı ise bu yaştan dolayı olmamalı, akrabalıktan değil.

yaşın küçük o yüzden böyle düşünüyorsun ben de 18 yaşlarında kendi köyümden uzaktan akrabam olan birr aptala aşıktım hatta evlerini her gördüğümde ben bu eve gelin gideceğim derdim ergenimsi bir aptalmışım üniversiteye gidince bitti o defter benim için çünkü ben okuyorum o kahvede okey atan kadını köle gibi gören hıyarın tekiydi aşk falan güzel de azıcıkta mantık lazım o aptal kendisi kahve kahve gezecek kadın evde hayvan bakacak birini istiyordu bende diplomayı çeyize koymak için okumadım o yaşlarda gözü kör oluyor insanın ama aşk varsa mantıkta olmalı şu anki eşim ile iş yerinde tanıştık nasibin bir yerlerde bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…